Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C7...

Naprawcie problem, coś wam się wali. ; /

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyjdzie na to ze server ulegnie znowu awarii i konta zostana usuniete.

Módl aby się tak nie stało ...

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Pytanie czy dzisiaj czy nie normalne chyba ? bo jak nie dzisiaj to bd wiedzial ze nie mam po co czekac i sprawdzac

Będzie GM, naprawi.

Najprawdopodobniej tak.

Opublikowano

napiszcie cokolwiek o przewidywanym czasie naprawy. Bo to jest trochę irytujące. Na przykład przewidywany czas ukończenia naprawy godz 20 i będzie spokój no i ludzie do 20 sobie inne zajęcie znajdą zamiast wbijać i się wkurzać. Ja myślę że ten serwer ma przyszłość... tylko trzeba go ustabilizować. A zmiany o których pisałem pare postów wyżej nie są takie złe. Nowym graczom, którzy nie maja szans na taxi z 90 do 101 to by bardzo pomogło i zwiększyło by ilość golda na serwerze więc może handel by trochę ruszył

a i jeszcze ja jestem za tym żeby zwiększyć kasę za joby tak żeby można było za karawanke zarobić z 300-500m, może to by tą "teoretycznie"podstawę gry trochę rozruszało...

Opublikowano

A moze wezmiecie tez pod uwage to ze chodza do szkoły/pracuja i moze wracaja , dopiero wrocili i tez chca przynajmniej 1h odpoczac niekazdy siedzi na dupie w domu i czeka az naprawia serw lub zaczna cos robic , zaloze sie ze jesli do tej pory poprawiali bledy jakie byly to i ten naprawia jesli beda miec czas

Opublikowano

no interesu wielkiego na razie nie ma ale zawsze tak jest na początku... najważniejsze żeby ludzie zaczeli grać, jeśli serwer będzie stabilny to gracze zostaną (+zmiany proponowane przeze mnie na wabik)

Opublikowano

Naprawcie problem, wiele ludzi czeka na Serwer. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...