Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 4muchy

Co z serwerem ? Nefetis nie odpisuje na GG. :-/

Puki co ON

Offf...

Opublikowano

1. Tak dropienie Coinów zostanie naprawione.

2. Nie był to event na najlepszego na serverze. Po za tym robił go valenar. Takie eventy będą zapowiadane 3 dni wcześniej .

3. CTF będzie działał w następnym tygodniu.

4. 12DGR na razie nie będzie chce aby gra się rozwineła na 11dgr. Jak się rozwinie wejdzie i update 12dgr

5. RM będzie naprawiane ale narazie chce dać wam pograć.

6. Co do FTW zastanowimy się nad tym

TIOiE.jpg

Opublikowano

Będzie przeprowadzony wielki event z zapisami tylko trzeba ustalić i lepiej chyba poczekać, bo póki co ma parę osób po 1-2 party nova a sporo ma nova wepsy to szkoda takiego "szybkiego" robić. Lepiej poczekać aż każdy będzie gotowy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@4UP

Tak będzie

Jupiter Temple

12DGR itemy

12DGR Skille

120lvl

Data? - Nie dokładna . Jak server się rozwinie . Jak będzie dużo 110

TIOiE.jpg

Opublikowano

Chcialem sie zapytac czy dzisiaj dostane swoja wygrana range Bronze? Wygralem event find GM ktory organizowal daxer92, mowil ze nefe zrobi to popoludniu...

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał z wprowadzeniem 12D a naprawił wszystkie istniejące bugi w grze.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Weźcie zróbcie tak zwany VOTE, czyli głosowanie na waszej stronce, cos jak ankieta. To bedzie najlepsze rozwiazanie, bo bedzie i demokratycznie i kazdy to zobaczy, tak samo z alchemia.

Opublikowano

Jeśli jesteście w stanie zrobic aby fgw był od 101-120 (teraz jest 101-110) lub aby te bronie dropiły na nowych terenach jestem na TAK, jesli nie jesteście wstanie to Nie.

Zebranie kart przy takim drop rate kart jaki jest teraz to okolo 2 miesiace dla chinskiego chara (czy chce się nam tyle czekać?). Zawsze dla ułtawienia sprawy możecie na tych najlepszych unikach dodac drop B grade broni, albo o dużo zwiekszyć z syreny (B grade to Sun +2 na 12dg wiec nie tak duzo). Przemyslcie to GM co jestescie w stanie zrobić, jakie są wasze umiejętności, byle nie wprowadzać novy a/b grade za zlotowki.

Opublikowano

Mięliśmy włamanie na konto jednego z Adminów.

Wszystkie posty zostały wykasowane, więcej nie zdołał zrobić - szybko się zorientowaliśmy.

Forum wyłączone, dzisiaj albo jutro będzie nowe.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Witam

Gram na waszym serwerze i muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem z jednym ale. A tym ale jest ekonomia kupna/sprzedaży na tym serwerze. Jest tu mowa o wprowadzeniu 12 dg. Zarząd serwera odpowiada że poczekamy aż ludzi wbija 110 i skompletują set oraz broń. Co do lvl-u góra 2 dni i jest 110. Gorzej jest z itemami. Na tym serwerze walutą są silki lub itemki nova. Mam pytanie do administracji jeżeli jest taka sytuacja że wszyscy gracze chcą właśnie silki lub itemy nova a przysłowiowy Kowalski niema na bota który by farmił itemy nova i nie może sobie pozwolić na częste kupowanie silków co wtedy. Mam przyjemność grać na innych zagranicznych serwerach gdzie taka sytuacja w ogóle nie ma miejsca. AH jest przepełniony itemkami nova, mowa oczywiście o weapon jak również o setach, są także itemki z item mala których ceny naprawdę nie są wygórowane. Zróbcie coś aby ta ekonomia się zmieniła bo spotkałem wielu graczy na tym serwerze którzy skarżą się właśnie na ten sam problem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na innych serwerach tak jest bo:

a) Jest tam masa turków którzy kupują 100k silków i to sprzedają po niskich cenach a każdy 1 gold czy nova item to dla nich fun na parę godzin

b )Gra tam więcej botów ( u nas wiem, że nie za wiele działa )

c) U nas był wipe ostatnio

d) Itemy nova mają być elitarne taki był zamysł dlatego rate jest x2 a nie x 15 żeby każdy miał full nova wtedy to żadna elita tylko normalny gracz -> nie ma możliwości wyróżnienia w tłumie

e) Nie tylko botem się da -> Poprzez eventy łatwo można otrzymać wartościowe itemy i unikalne których gracz nie dostanie np. ostatni event PvP -> immortale 11DG, astrale 11DG, dress

Co do 12DG chcemy najpierw wszystko naprawić i wprowadzimy pełne 12DG bugless za jakiś miesiąc najpewniej (dopiero) do tego czasu na pewno nacieszycie się B grade i A grade.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja tylko chce aby na tym serwerze było takie coś że idę na stala i mogę kupić ten item za gol,d w grze. A nie miałem taką sytuację że pytałem sie gościa o dany item ile chce za niego gold. On mi na to odpowiedział jeżeli nie masz silków to spier...... . A co do elitarnych itemów nova. Są gracze którzy grają 2-3 godzinki dziennie i przez ten czas zapewne im nie wypadnie nova nawet przez tydzień czasu. Co wtedy jedni grają na bocie full kox set nova a inni zwykłe itemki +3

Opublikowano

Dlatego dla tych "zwykłych" są prowadzone eventy. Boter ma novy i stracony prąd Ty masz 30% dmg scroll za event. Proste. Nie podniesiemy rate, to jest middle rate server a nie high rate. Co do golda to tak jest po prostu to się musi samo wykształtować jak bd więcej graczy

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Działa normalnie ... jakiś Error ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...