Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

28 listopada odpowiedziałem na wszystkie maile na [email protected] dostałem 4 maile z czego 2 o dane na oba przesłałem na pozostałe 2 odpowiedziałem mogę dać ss-a jestem czysty jak łza.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

10minut max 15.

PS. Nie odpisuje już na gg w sprawach lifesro macie od tego maila które sprawdzamy z valenarem minimum raz dziennie .

I nie życze sobie takich wiadomośći jak ta:

"spoko ty i ak nigdy nie odpisujesz a kiedy jetes potrzebny to cie nie ma czas zmienic server albo wrocic na isro bo twoj stal sie do bani masz w dupie graczy moze wez usun serv bo nie wytrzyma dluzej jak nie bugi to inspy kiedy wam sie to podoba... pozdro czuje ze te 12dgry to bedzie jedna wielka chujnia... tak jak karty i alchemia... no jezeli jest razy 2 to wczesniej alchiemia i rop byly 0,0000000000000000000000000000000000000001% a teraz 0,0000000000000000000000000000000000000002% to jest prirv wiec co masz przeciwko temu ze ktos bedzi latal full legend czy +14 zastanow sie czlowieku nie patrz na siebie tylko na innych nie mowie tego za siebie ale kazdy moj znajomy z life sro powi ci to samo co ja CYA juz nie wydam ani groza bo to bez sens"

Na gg...

TIOiE.jpg

Pomocnik
Opublikowano

ja cchce jeszcze dzisaj zagrac, bo szalu dostane!!

Ty lepiej idź gdzieś z dala od komputera bo widzę że Ci szkodzi...

Nie potraficie czekać spokojnie? : o

Opublikowano

Ja to szybko wyjaśnię czemu:

- Tracimy czas pisząc to samo do 100 osób. Zamiast odpisać 100 osobom, że zaraz serwer ON lepiej po prostu go włączyć i nie odpisywać.

- Support wszelki jest na emailu. [email protected] i [email protected] oba są do waszej dyspozycji

- Pytania nie związane z serwerem lub o przyszłość serwera piszcie lepiej na forum (tutaj dopóki nie stanie na nogi nasze własne) zamiast dyskutować z nami

CO DO ONLINE SUPPORT INGAME:

- Serio, nie potrzebuję waszych "cześć" pisząc od razu pytanie zajmujecie I linijkę a nie 3.

- Nie ma tajnych free itemów nikt się nie dowie. Nie ze mną takie numery nie jestem jak inni.

- Połowa spraw jest wyjaśniona na forum zaglądajcie tu !

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ty a ty co, ze na lodowce grasz to nie problem a, ze lubie sobie pograc to co innego wiec ssij.

wpuscic chamstwo na salony

Opublikowano

Ja to szybko wyjaśnię czemu:

- Tracimy czas pisząc to samo do 100 osób. Zamiast odpisać 100 osobom, że zaraz serwer ON lepiej po prostu go włączyć i nie odpisywać.

- Support wszelki jest na emailu. [email protected] i [email protected] oba są do waszej dyspozycji

- Pytania nie związane z serwerem lub o przyszłość serwera piszcie lepiej na forum (tutaj dopóki nie stanie na nogi nasze własne) zamiast dyskutować z nami

CO DO ONLINE SUPPORT INGAME:

- Serio, nie potrzebuję waszych "cześć" pisząc od razu pytanie zajmujecie I linijkę a nie 3.

- Nie ma tajnych free itemów nikt się nie dowie. Nie ze mną takie numery nie jestem jak inni.

- Połowa spraw jest wyjaśniona na forum zaglądajcie tu !

Czyli juz wytypowaliscie support servera?

Opublikowano

@UP

Nie było rolla

Ludzie nie bylo zadnej rolki u all jest dobrze co wy piszecie omg wypadl ci i tyle albo wyjebales

Opublikowano

czemu nadal off ? co sie dzieje ? , oby to sie nie okazywał przypadkiem koniec life sro bo kase wsadzilem w silki i szkoda mi jej jak ma sie wszysto zrabac

Opublikowano

Końca nie będzie na pewno bo opłacone jest wszystko do stycznia. Naprawimy to mamy problemy jak już wcześniej mówiłem :| Przepraszamy wszystkich za niedogodności.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

siema,

takie małe przemyślenie co do servera... można dać graczom na początek grab peta i set 10 dg dodać do npc myślę że to by zwabiło ludzi bo to są rzeczy, których na początku mi brakuje najbardziej i jak zaczynam grę to się wkurzam o to zawsze. A na początku i tak nikt silków nie kupuje dopiero jak już się na serwie "zadomowi".( Grab peta takiego żeby trede ani stall się nie dało go zrobić)

@down

umiesz czytać? pisze o takim grab pecie którego nie da się sprzedać ani wymienić tak jak reversy które dane są na start

Opublikowano

Najlepiej niech wam dodają all na start Full nova i cały serwer będzie polaczków latał i będą zabijać myślcie trochę głowami oni wiedzą co robią

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...