Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 20 będzie 3 godzinna inspekcja. Mamy zamiar naprawić ten błąd i również zwiększyć zabezpieczenia servera.

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uspokójcie się mamy inne zajęcia w dzień powszedni do tej powiedzmy 16 niż MPC potem wchodzimy na kompa po powrocie do domu ( NIE oglądamy seriali, nie czytamy książek, nie idziemy na browca, nie bawimy się z rodzeństwem bo przecież jesteśmy zobowiązani. to robimy) i bum nie działa. To co ? Robimy. W tym czasie 1,5 str postów jaki to serwer bleee i że nie działa i znowu bleee. Wipe'a nie powinno być, dodajemy nowe rzeczy. Naprawdę nie myślcie, że tak kolorowo u nas z tą kasą bo tak wcale nie jest.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Serwer bardzo dobry,0 lagów,bugów też zbytnio dużo nie zauważyłem poza tym,że nie widze u kogoś jak laduje nuka,gra się przyjemnie,dobrze leci exp,dużo kasy,fajna wiara,gorąco poleca,oby tak dalej.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

włącz sobi

Serwer bardzo dobry,0 lagów,bugów też zbytnio dużo nie zauważyłem poza tym,że nie widze u kogoś jak laduje nuka,gra się przyjemnie,dobrze leci exp,dużo kasy,fajna wiara,gorąco poleca,oby tak dalej.

Włącz sobie w opcjach graficznych.

Do wszstykich:

Przestancie jezdzić po chłopakach, prowadzenie serwera to nie jest łatwa rzecz. Sam prowadzę i wiem jakie pojawiaja się problemy. Pozdro i powodzenia chłopaki.

Opublikowano

jak znajdziesz kogoś z wysokim levellem i weźmie cie np na uniqe to 110 powinien być w 1 dzień a normalnie tak 2,3 dni i masz max

Opublikowano

jak znajdziesz kogoś z wysokim levellem i weźmie cie np na uniqe to 110 powinien być w 1 dzień a normalnie tak 2,3 dni i masz max

2 godziny
supremeLogo1.gif

Opublikowano

Świetnie potraficie utrzymać z graczami kontakt. Nie wiem po jaką cholere wam jest strona jak nawet nie umieszczacie tam newsow. Forum wyłączone. Ludzie siedza i ogladają capacity z myślą że będzie niedługo open ale na marne bo wy podajecie info w postach na mpc forum gdzie zagląda moze 1/5 servera. Potem się dziwicie że macie taką opinie.

W grze praktycznie GM'a już nie ma, a jak sie pojawi to zapowiada że da inspe za 5-10 min etc. Po inspie evencik na 5 min i tyle GM'a widziano... I jeszcze ten opis Nefetisa ze nie odpowiada na wiadomosci dotyczace Lifesro na gg... Kurwa a gdzie odpowiesz? na forum? (wyłączone), albo tu na PM jak Ci ktos napisze?. Więc odemnie macie wielkiego minusa odnosnie komunikacji na temat servera.

Opublikowano

GM'ów faktycznie mało w grze ale jak są to odpisują. Poza tym to jest prywatny serwer o którym jestem PEWIEN że 99% dowiedziała się z mpc forum więc logicznym jest to że wszyscy, którzy się serwem interesują tutaj zaglądają. Wcześniej było sporo niedomówień ale teraz GM napisał jasno i wyraźnie że napawiają błędy i serwer jeżeli będzie ok to odpalą o 23 no chyba, że szybciej problem zostanie rozwiązany.

Opublikowano

Tak tylko od czego tez jest głowna strona lifesro na ktorej nie daja zadnych ogloszen.

Opublikowano

Strona będzie nowa na której będą ogłoszenia. Jestem na serwerze co najmniej z godzinkę dziennie... O jaką komunikację Ci chodzi ? Pytanie na temat serwera ? Przeczytaj MPC / zapytaj graczy może ktoś widział notice pisane godzine przed Twoim wejściem na serwer. Silki ? Email: [email protected] [email protected] problemy też na email...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

"W grze praktycznie GM'a już nie ma, a jak sie pojawi to zapowiada że da inspe za 5-10 min etc. Po inspie evencik na 5 min i tyle GM'a widziano... I jeszcze ten opis Nefetisa ze nie odpowiada na wiadomosci dotyczace Lifesro na gg... Kurwa a gdzie odpowiesz? na forum? (wyłączone), albo tu na PM jak Ci ktos napisze?. Więc odemnie macie wielkiego minusa odnosnie komunikacji na temat servera. " - Dać chusteczke? Na gg nie będe już odpisywał ponieważ chce już mieć troche prywatnośći. A nie taki bachor jak ty do mnie nawet na gg pisze

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Nadal na 100% nie mogę zapewnić iż nie wywali błędu z C7

Ponieważ ogarniętym osobom odpisze jescze jak mam czas. Ale jak już pisze dzieciak " Ej Kur** server OFF znowu co wyście spier****** servera nawet nie właczaj bo chu**** . Co ty tam robisz?" to nie odpisuje

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jutro spróbujemy naprawić podczas giga inspy.

@down

robi Nefetis może się uda...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dokladnie ja tak samo, i mam prosbe jezeli juz checie zrobic wszystko to prosze postarajcie sie dodac opcje PAY SAFE CARD , dla wielu graczy jest ona jedyna , lub najwygodniejsza opcja platnosci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo proszę o zaprzestanie pisania postów typu '' nadal c7 ''

jeśli chłopaki z lifesro naprawią c7 to was poinformują.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...