Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam prosbe.

Cz moglby ktos dac upload tylko do pliku: sro_client ? poniewaz mam pewien problem, plik sie usunal i potrzebny. Zajmuje niewiele wiec gdyby ktos mogl... z gory dziekuje.

@DOWN

Dziekuje pieknie. Ulatwiles mi;)

najlepsze nasiona marihuany

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglby mi ktos poradzic co zrobic zeby slikwidowac lagi na serwerze i dc?

laguje mi tak ze 20sec i dostaje dc. Lacze mam 10mb. Predkosc pobierania jest ok, nie wylacza neta a dc dostaje.

pobralem media.pk2 jeszcze raz ale wciaz to samo. jakies porady ?

najlepsze nasiona marihuany

Opublikowano

lepiej odpuśćsobie grę na tym serverze, bo gm'i podają informacje w notice i gowno z tego jest, CO NIE ROFDZIO ?b

supremeLogo1.gif

Opublikowano

bo napisalem 'odpuscsobie' razem? normalny człowiek-zdrowy na rozumie-domyśli się, że nie wcisnąłem spacji, to nie ja piszę "niewiem", "niemogę" razem.

silki w 15minut-na ktore czeka sie 2dni, ktos chyba jeszcze silkow z eventu o nazwe nie dostał, ktory byl w niedziele i info z dropem coinow/kart-wiele osob ci potwierdzi, ze byla taka notice, nie wyprzesz sie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@2UP

Ja pisałem taki Notice? Wiesz. Jeżeli napisał to jakiś GM który myślał że tak będzie to się po prostu pomylił a wy Łapiecie to i się tym podniecacie. Będzie coin i kart zwiększony drop ale nie w ten weekend. Założ własny server sprzedawaj silki tak jak my i zobaczysz co to znaczy. Płaczesz że masz silki w 2 dni . A co inne rzeczy same się zrobią?

TIOiE.jpg

Opublikowano

ticketów i tego na wstawanie też nie ma.

@2UP

Ja pisałem taki Notice? Wiesz. Jeżeli napisał to jakiś GM który myślał że tak będzie to się po prostu pomylił a wy Łapiecie to i się tym podniecacie. Będzie coin i kart zwiększony drop ale nie w ten weekend. Założ własny server sprzedawaj silki tak jak my i zobaczysz co to znaczy. Płaczesz że masz silki w 2 dni . Aie co inne rzeczy same się zrobią?

pogrążasz się, to tylko świadczy o tym jaki między wami panuje chaos, nic się kupy nie trzyma.Skoro ktoś pisze notice, to chyba oczywiste, że pomyślimy, że tak będzie, ale zapomniałem, że nie u ciebie,
supremeLogo1.gif

Opublikowano

@UP

Pisze do mnie masa osób i możliwe że któryś GM pisał o tych kartach.

Ale proszę

Drop kart FGW , Coinów Jak i Broni egipskich (Rare B ) został zwiększony

TIOiE.jpg

Opublikowano

wbilem 70 i sie znudziło wróciłem na globca i sbot siedzi 24/7 jak ktoś chce ze mną na nim śmigać pw

Zakaz handlu na forum

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...