Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

seppsa Mam taki problem jak Ty. Też looguje się i normalnie jest ale jak biore np. karczma lub lochy to pisze (-99) . ..

Jak dodales sobie tyle grzybow idt ?

Musisz ustawić port w cmd.

Tutaj masz po niemiecku bo gościu na tym forum napisał.

ch geh mal davon aus du nutzt Windows.

Dann gehst auf auf "Start -> Ausführen -> cmd".

Dort trägst du "netstat -a -o" ein.

Nun suchst du nach Port 80 und schaust nach der PID ( ProzessID ).

Nun ab in den Taskmanager, Reiter Prozesse. Dort schaltest du über "Ansicht -> Spalten auswählen" die Spalte "PID" ein und suchst die ProzessID die du aus dem CMD-Fenster hast.

Nun hast du dort das Programm stehen welches diesen Port nutzt.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz jak to uruchomiłeś?

Nie potraficie locala postawić a chcecie się brać za stawianie serwera ??

Uruchomienie xampa to najłatwiejsze co trzeba zrobić a Wy już z tym macie problem, w takim razie lepiej sobie darujcie.

Dzisiaj uruchomię to na normalnym serwerze.

Tu macie testa http://fb.nshosted.pl/

Opublikowano

Nie potraficie locala postawić a chcecie się brać za stawianie serwera ??

Uruchomienie xampa to najłatwiejsze co trzeba zrobić a Wy już z tym macie problem, w takim razie lepiej sobie darujcie.

Dzisiaj uruchomię to na normalnym serwerze.

Kolego, nie wszyscy są geniuszami... I nic nie pisałem że chce uruchomić serwa... Xampa włączam mysql apache, wchodzę do localhost, i wyskakuję mi coś takiego Fatal error: Unknown: Nie errno apc_fcntl_lock: 6 w Unknown on line 0 Może kolega jest taki mądry i mi powie co mam zrobić, żebym mógł wejść? ;>

http://fb.nshosted.pl/ tylko czarny ekran, dalej nie chcę się włączyć... Co jest?

Opublikowano

folder xamp musi być bezpośrednio na dysku C bo inaczej wyskakuje ten błąd.

Właśnie nie wiem co jest grane z tym czarnym ekranem, na jednym kompie działa a na innym nie, możliwe że przez wolny hosting tak się dzieje.

Sprawdzę i poprawię.

Opublikowano

folder xamp musi być bezpośrednio na dysku C bo inaczej wyskakuje ten błąd.

Właśnie nie wiem co jest grane z tym czarnym ekranem, na jednym kompie działa a na innym nie, możliwe że przez wolny hosting tak się dzieje.

Sprawdzę i poprawię.

Wczoraj znalazłem drugi link, i to samo miałem, też czarny ekran... ;F

Jak postawisz serwa dzisiaj, to dam tutaj znać. ;) Na 100% będzie dzisiaj? ;>

Opublikowano

ludzie ogar nie zrobicie servera dla innych osób bo będzie czarny ekran i nie wejdziecie w nic poza postacia wiec nie gadajcie ze zaraz sami to naprawicie itp jedynie co nam pozostaje czekać aż else wrzuci aktualke albo jakiś nasz mądry mpcforumowić to rozkmini

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

ludzie ogar nie zrobicie servera dla innych osób bo będzie czarny ekran i nie wejdziecie w nic poza postacia wiec nie gadajcie ze zaraz sami to naprawicie itp jedynie co nam pozostaje czekać aż else wrzuci aktualke albo jakiś nasz mądry mpcforumowić to rozkmini

To będzie czarny ekran czy nie wejdziemy nigdzie ??

Nie pisz takich bajek bo nie masz pojęcia o czym gadasz, wystarczy odpowiednio serwer ustawić (zaraz na dedyka to wrzucę) i będzie działać jak ta lala :D

Opublikowano

Mi się jakoś włączyło, wystarczy baze danych i git. ;)

Opublikowano

dobra postawic noi co ?wejdziemy do wyboru postaci i co ? sam all zrobisz że będzie działać ? wątpie

Dobra mniejsza o to powie ktos jak się zalogować do phpmyadmin bo bez hasła nie chce mi wejść ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...