Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz, ale i tak ich nie wykorzystasz bo jesteś mniej inteligentny niż reszta społeczeństwa i to lekko powiedziane. Tym bardziej ze jest przy nich troche pracy.

x
Opublikowano

Masz, ale i tak ich nie wykorzystasz bo jesteś mniej inteligentny niż reszta społeczeństwa i to lekko powiedziane. Tym bardziej ze jest przy nich troche pracy.

x

Jak ktoś się uprze może coś zrobić.

Ps. Lipny hostnig, jakieś sloty zajęte.

Opublikowano

Nagle wszyscy znawcy php i wielcy programisci, ale sami zrobic nie potrafia, tylko gotowe trzeba sicagnac... Myslicie ze cos zdolacie zrobic jak nawet nie potraficie serwera odpalic na hamachi? Smiac mi sie chce

Opublikowano

Nagle wszyscy znawcy php i wielcy programisci, ale sami zrobic nie potrafia, tylko gotowe trzeba sicagnac... Myslicie ze cos zdolacie zrobic jak nawet nie potraficie serwera odpalic na hamachi? Smiac mi sie chce

Twoja odpowiedź jest tu zbędna!!! Robiłem stronki na zamówienia ale nie odpalalem żadnej przez hamahi.

Jest jakiś inny download

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Otwieram Serwer Na Tych Plikach 10 tysięcy grzybków na start i wiele wiele innych

adres to

www.s1.sfgods.ct8.pl

Zapraszam :)

PS

Jak by nie działał Jakby było czarne tło to użyj innej przeglądarki lub wyczyść ciasteczka i historie CCLeanerem :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Boże, na ct8.pl? Ludzie - załóżcie gdziekolwiek indziej bo na darmowych wychodzi gówno :)

By the way, jako, że programuje w PHP aktualnie zrobiłem lochy i karczmę, ino muszę się uporać jeszcze z kilkoma bugami związanymi z rejestracją + zabezpieczeniem tego wszystkiego bo jest dziurawe jak ser szwajcarski :) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak to zainstalować 

Najkrócej tłumacząc. Po prostu konfigurujesz pliki pod swoją bazę danych i wrzucasz na przygotowany hosting/serwer ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jaki jest sens instalowania plików: bez fixu na armor, gildie, pvp itd. skoro można pobrać nowe pliki i wrzuci starą SWFke

z tymi plikami można było się męczyć rok temu a nie teraz o.O

Czemu ten temat jest jeszcze otwarty skoro nie ma żadnego wsparcia ?

Hejo

Opublikowano

Jaki jest sens instalowania plików: bez fixu na armor, gildie, pvp itd. skoro można pobrać nowe pliki i wrzuci starą SWFke

Bo nie ma nikogo kto tym działem by się zajmował. 

­

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Danie swf 555 i nowego req nic nie da.

Opublikowano

Danie swf 555 i nowego req nic nie da.

a czarny ekran to nic ?

nie to miałem na myśli przecież (najnowsze pliki pod 555), przecież sfgame1000+ to niemal inna gra

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...