Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś gdy pierwszy raz nexon próbował spatchować svaca to DC było co kilkadziesiąt att,

ale teraz jest na podstawie ilości zabitych mobów

signature

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czy jest jakas dana ilosc mobkow..

tzn zabije 99 mobkow i dc.. i to obojetnie czy zabije 99 mobkow co daja 10 expa czy 99 mobkow co daja 99999 expa?

- EMS -

● 7x Spearman Retired 100% hack ●

● 6x Assassin Retired 80% hack ●

● 5x Mage I/L Retired 100% Legit●

oMS

4x Bandit Super Active 100% legit

Pomocnik
Opublikowano

Widzialem dzisiaj pewnego typa na straw target dummy i expil za pomoca jakis haxow tak ze sciagalo mu wszystkie moby z mapy (byla to mapa gdzie moby lataja po 1 pietrze) na srodek mapy. Wie ktos moze co to jest?. Pvac to byc nie moze bo by mu w ktorys rog mapy sciagalo wszystkie moby.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Co ja na to? Wygląda jak shit, takie moje zdanie... Wolę poczekać bo miał ktoś gruntownie przerobić eMS(pasek przezroczysty jak w nowych Windowsach, nowe kolory, czcionki itp.), ale nie pamiętam na jakim forum to było.

wiec chodzilo Ci o takie cos z przezroczystym tlem ?

przezroczysty pasek

15 sec w gimpie .... calego nie dawalem bo wole wiedziec gdzie mam np. lvl itp. ale iknoki takie jak CS, MTS, MENU i SHORT CUT mozna wywalic chyba ze ktos tego uzywa ... wiec jak widzisz to nie jest problem "gruntownie przerobic maple"

zreszta czekasz na wszystko jak inni ... a myslalem ze jestes jednym z tych co wola zrobic cos samemu a nie czekac na gotowce ...

@up

to jakis Vac. moze ZZ vac ziomek znalazl jakis trainer z Vac'em i mysli ze kosi

Opublikowano

Widzialem dzisiaj pewnego typa na straw target dummy i expil za pomoca jakis haxow tak ze sciagalo mu wszystkie moby z mapy (byla to mapa gdzie moby lataja po 1 pietrze) na srodek mapy. Wie ktos moze co to jest?. Pvac to byc nie moze bo by mu w ktorys rog mapy sciagalo wszystkie moby.

to jest ®Pvac...

@lenart

na screenie "muwiles" polski rulez

signature

Opublikowano

Neufrin czytales regulamin lokalny dzialu ms ??

3. Nie poprawiać innych użytkowników, np.: "nie pisz się chcerz tylko chcesz", podchodzi to oczywiście pod SPAM.

zreszta wiesz co ? ortografia mnie nie obchodzi... walic to ... pisze jak pisze i nic ci do tego ... moje zycie, moze i sam siebie osmieszam ale mnie to jakos nierusza. a jesli ciebie tak to zrob o tym temat, zaloz forum bloga jakim to Lenart jest idiota, analfabeta i noob. mnie to obchodzi tyle samo to twoja opinia na ten temat ...

@down

dla mnie brzmialo tak jakbys mi to wypomnial

polski rulez
... mogles to poprostu olac jak reszta ...
Opublikowano

forum służy do wymiany zdań między użytkownikami, a ja nic nikomu nie wypominam i nie uznaję tego za spam, bo nie napisałem specjalnie nowego postu tylko by to napisać...

btw. ma ktoś source jakiegoś trainera (nie wliczajać w to stare kitterz, nazbot, waffle, fabot) najlepiej w c++ byłbym wdzięczny.

@down

nie koniecznie

signature

Opublikowano

Jeszcze jeden taki offtopic i polecą warny. Mówię tu o Lenarcie i Neufrinie.

wiec chodzilo Ci o takie cos z przezroczystym tlem ?

przezroczysty pasek

15 sec w gimpie .... calego nie dawalem bo wole wiedziec gdzie mam np. lvl itp. ale iknoki takie jak CS, MTS, MENU i SHORT CUT mozna wywalic chyba ze ktos tego uzywa ... wiec jak widzisz to nie jest problem "gruntownie przerobic maple"

zreszta czekasz na wszystko jak inni ... a myslalem ze jestes jednym z tych co wola zrobic cos samemu a nie czekac na gotowce ...

@up

to jakis Vac. moze ZZ vac ziomek znalazl jakis trainer z Vac'em i mysli ze kosi

Nie nie chodziło mi o takie coś. Po za tym, to wygląda tak samo fatalnie. Sorry, ale żeby zabierać się za zmienianie takich rzeczy trzeba mieć jakieś pojęcie o grafice.

Po za tym nie czekam na to, bo jest mi to nie potrzebne. I tak sam w MS nie gram, gra mój brat, a przerobić mogę to w każdej chwili. Co to za problem pozmieniać parę obrazków itp. w plikach...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

witam

jak expic od 30+ lvla?

chodzi mi oto od jakiego do jakiego lvla siedzec na killa bee? na co potem? co potem?

z gory thx

- EMS -

oMS

Opublikowano

wszystko zależy od tego jaka clasa. np FW na killa myślę że do około 43 i na gryfy, a później jeśli chcesz dalej "hackować" to GS lub FoG

signature

Opublikowano
wszystko zależy od tego jaka clasa. np FW na killa myślę że do około 43 i na gryfy, a później jeśli chcesz dalej "hackować" to GS lub FoG

Ja mam już 73lvl (flame wizard) i teraz nie wiem co dalej..

GS lub FOG tzn?

Opublikowano

a soul masterem na ktorym na gryfy

i do jakiego lvla na killa bee?

i co potem?

- EMS -

oMS

Opublikowano

gram soul masterem.. i ile mniej wiecej potrzebuje accuracy zeby nie walic miss'ow zaczesto w gryfy?

- EMS -

oMS

Opublikowano

widac na gryfy mam troche malo acc... gdzie moge expic od 40 do 43(wtedy na gryfy)??

- EMS -

oMS

Opublikowano

Dlaczego gdy uzywam DEM Vac (wszystko poprawnie zrobione) po pierwszym ciosie dostaje dc i nie dostaje nic expa

Dlaczego gdy uzywam sVac (wszystko poprawnie zrobione) po wejsciu na dana mapke dostaje errora

prosze o kontakt pw lub gg 6236710

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...