Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Neufrin, musisz mieć czyste pliki .wz, bo Nexon patchuje oryginalne pliki(to tak samo jak z Patch Makerem, robisz patcher na sVac'a na czysty plik .wz, a będziesz miał zmieniony plik i już nie spatchujesz).

@Up

Cóż za wyszukany nick...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem ten sam problem musiałem przeinstalować mapla..

sprawdzał już ktoś czy działa svac?

edit.

Na Angielskich forach wszyscy piszą że svac jest patched..

A co z Pvac??

Opublikowano

Chyba Neufrin napisał w temacie z tutorialem sVaca że jest patched. Zrobili tak samo jak na gMS, flyspeed=0 AB.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

czy na obecna wersje mapla (ems) istnieje takie przerobienie mass skila wariora zeby bil wszystkie mobki na mapie ?

czy to tez jest juz prywatne?

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

No i co to da? Wtedy sVac nie będzie chodził bo moby będą latały(Jak sama nazwa wskazuje - fly speed - szybkość latania, jeśli jest 0 moby się nie ruszają, powyżej 0 już normalnie latają)...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
No i co to da? Wtedy sVac nie będzie chodził bo moby będą latały(Jak sama nazwa wskazuje - fly speed - szybkość latania, jeśli jest 0 moby się nie ruszają, powyżej 0 już normalnie latają)...

No tak, fly speed- szybkość latania...

Pytanie czy jeżeli flyspeed byłby bezpośrednio odpowiedzialny

za poruszanie się na mapie latających mobów to nie wystarczyłoby

żeby wartość ta była ustawiona na 1.

Nie pamiętam ale miała inną wartość.

Zastanawiam się czy nie odpowiada ona tylko za szybkość.

EDIT. No i co ustawiłem z 0 na 1 i potworki jedynie co to się trochę rozstawiły a nie latają po całej mapie

jak ty mówiłeś.. więc nie powinno być ab

Pomocnik
Opublikowano

Pvac jest patched czy nie ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Witam otóż mam problem z instalacją gry MapleStory.Gdy instaluje gre pokazuje mi się jakiś błąd pisze tam żebym usunął maplestory ale usunąłem całe ms i mam tylko instalke z ms 0.81 oto ss:

974e29e4bde19f1em.jpg

Opublikowano

własnie nie wiem co w koncu jest z svacem, coś odpatchowali czy co bo sprawdzam już 15min z fly=0 i na razie nie ma ab

@edit

2h i nic ;p

btw. potrzebuje pointery i offsety do 60 ma ktoś?

signature

Opublikowano

własnie nie wiem co w koncu jest z svacem, coś odpatchowali czy co bo sprawdzam już 15min z fly=0 i na razie nie ma ab

@edit

2h i nic ;p

btw. potrzebuje pointery i offsety do 60 ma ktoś?

wiec skoro siedzisz 2h na sVac'u czyli nic nie zrobili a ktos tylko powiedzial ze nie dziala zeby mniej osob sie kisilo na ich spotach

@edit

sVac dziala ...

@korzon123

juz nic ... niedziala :/

Opublikowano

Co ja na to? Wygląda jak shit, takie moje zdanie... Wolę poczekać bo miał ktoś gruntownie przerobić eMS(pasek przezroczysty jak w nowych Windowsach, nowe kolory, czcionki itp.), ale nie pamiętam na jakim forum to było.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

czlowieku ja dalem to dal przykladu ... wiem ze "to cos " wyglada jak shit ... ale poprostu chcialem sie zapytac co myslicie o takim pomysle ... a nie o tym screenie ...

Opublikowano

dobrym sposobem na hakowanie jest zrobienie sobie UCE(undetected cheat engine)

narazie tylko to polecam

dzieki temu nie musimy miec bypassa

jakby ktos znalazl poradnik po polsku niech zrobi nowy temat albo niech przetlumaczy na polski

ja mam i mowie wam to jest zajebiste polecam

Opublikowano

Mam taki problem. Mam 46 Strikera i chce expić na gryfach. Hitam już po 1k - 1.5k ale jak uderzam gryfy to hp im nie spada i nie chcą died nie wiem czego ... Jeśli ktoś wie jak temu zaradzić proszę napisać!

Opublikowano

witam

czy w svacu wywala po danych obrazeniach czy zabitych mobkach??

albo jeszcze cos innego..

i jak szybko wbic z 32 na 70?gram soul masterem...

i co kilka % mam dc

- EMS -

● 7x Spearman Retired 100% hack ●

● 6x Assassin Retired 80% hack ●

● 5x Mage I/L Retired 100% Legit●

oMS

4x Bandit Super Active 100% legit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...