Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakiś działający super tubi na ems? I gdzie najlepiej expic na pvac 48 flame wizardem?

@Up

Omg... Czytałem tamten temat, ale tam coś pisze o braku bypassa, więc chciałem się upewnić. Pozostaje jeszcze drugie pytanie gdzie expic 48 flame wizarden na pvac?

Opublikowano

ustawiasz auto cc/cs DC nie groźne

A skąd moge wziąć Auto cc / cs bo szukalem po wielu forach i nie moge znaleść

moglbys podaj linka do sciagniecia

Opublikowano

1. Na pewno nie public.

2. sVac działa, ale jest DC. Po zabiciu iluś tam mobów(po ostatnim Patchu zmienili z ilości ataków na to) masz DC. Jedyne wyjście to wchodzenie do CS'a albo robienie CC.

3. sVac wiadomo, ściąga tylko latające moby w jedno miejsce. pVac natomiast sprawia że moby idą w jedno miejsce które wskazałeś i tam się zatrzymują.

4. ND od razu po użyciu skilla DC'uje.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Witam mam pytanie zaczolem grac thiefem i mam zamiar isc w assasina ale nie wiem jak dokladnie dodawac DEX i LUK tak zeby fajne hity siadaly pomoze ktos?? z gory dzieki

Opublikowano

wbij na cloudpark.pl

to zalezy czy masz duzo kasy na scrollowane itemkow czy nie ...

jesli masz to dajesz tylko 25 dex a reszte w luk, potem kazdy item scrollujesz na dex, najlepiej kupic sobie bathrobe albo sauna robie juz zescrolowana

Opublikowano

Więc tak mam problem mianowicie. Odpaliłem patcha maple story spatchowal się i chcialem wrzucic podmienione map.wz z tematu już niepamientakm kogo gdzi przerobione bylu Kill be, gryphony, stringi.

i teraz gdy wlaczam ms wyskakuje mi "error code :-2147287038"

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

moze ktos cos poknocil?

a ten map.wz byl na wersje 60?( ten co mial vaca)

no ; / chyba raczej nie xD ;d i co teraz ?

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Wklejasz kopię zapasową Map.wz albo jak nie masz to ściągasz MS'a od nowa oO

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

NIe dziala mi Harepacker 3.0 nie wiem czemu.Mam netfra~ 3.5 sp 1. Jak odpalam to wyskakuje komunikat:

"Windows cannot access specifed device,path or file. You may not have the apprpriate permission to access the item."

Udało się rozwiązać na własną ręke

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wrzucic map.wz z sVac'em na Stringi Kill Bee i Gryphony . ? do wersji najnowszej oczywiście byłbm bardzo "dźwięczny w" Może być bez skanu ! ;d

/ Za duża sygna. /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...