Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja do tej pory nie dostałem i nie wiem czy grać na tym koncie bo jak zbanują to lipa a już nie używam, tylko raz użyłem na 30 minut...

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

ja mam chyba najglupszy problem..;D

mi chodzi ale nie klika w Bitwa tylko obok prosze o pomoc >,< moge sie spotkac na skypie/team viever/steam/gg/tlen itd lub pw\\\

mam laptopa Dell Alienware M15X 15cali

ja mam chyba najglupszy problem..;D

mi chodzi ale nie klika w Bitwa tylko obok prosze o pomoc >,< moge sie spotkac na skypie/team viever/steam/gg/tlen itd lub pw\\\

mam laptopa Dell Alienware M15X 15cali

Zmień rozdzielczość
Opublikowano

Gówno nie działa ;/ Maxymalizuję Wota i nic się nie dzieje ;)

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Witam.

A ja mam tylko jedno pytanie: czy wy gracie w tę grę dla przyjemności czy żeby leczyć swoje kompleksy?? Tak na prawdę prawie każdym tierem można zagrać fajną bitwę i mieć niezłą frajdę... Wiec po co sobie nabijać expa i kredyty nic nie robiąc??

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Prawdopodobnie po to, aby szybciej uzyskać lepsze czołgi... Jednak to się nie sprawdza, ponieważ skuteczność wyłapywania i banowania takiego BOTa jest duża.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Może ktoś to weźmie za nabijanie postów ale...

Mając lepsze czołgi walczymy z lepszymi czołgami i nie stajemy się z automatu "panami pola walki" Jedyne co uzyskujemy to lepszy czołg i małe nasze doświadczenie.... Moim zdaniem odpowiednie dochodzenie do danego czołgu dużo nas uczy. Zdobywając jakąś wiedzę z walki czołgami lekkimi i średnimi możemy ją w pewnym stopniu wykorzystywać podczas walki czołgiem ciężkim. Taki HT który odpowiednio przywiązuje wagę do kątowania, ukrywania się za przeszkodami itp (wiedza w dużej mierze wyniesiona z medów i LT) ma na pewno większą szansę na wygranie/przetrwanie niż czołg bezgranicznie wierzący we własny pancerz....

Opublikowano

to na cholercie go używałeś mnie kochane dzieci(do tych co bota lubią) szlak jasny trafia jak widzie że wlazł do bitwy aktywny a nic nie robi

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

A mi wszystko działa oprócz wychodzenia z bitwy, kursor jest bardzo blisko "X", aby wyjść, ale nie wychodzi jednak.

Czy jest jakaś rada na to? Poda ktoś dokładne ustawienia jeżeli chodzi o grafikę? :)

Prosze o pomoc, wielkie dzięki. :<

Opublikowano

mam problem bo ja takiej rozdzielczosci niemam jak jest napisana i nie moge wogule wykabinowac gdzie moge ja znalezc jak byscie pomogli to bym byl wdzieczny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi taki bot sie by przydał do dlamnie granie jest troche wkórzające bo mam win 7 i sie w.o.t strasznie tnie :) (a czołgi chce mieć dobre!)

jakby ktoś znał coś co by mi mogło pomóc to proszę o pomoc. żadna gra mi nie chce działać bez zacięć

Co do bota mam problem. klika tylko wtedy gdy w.o.t jest w pasku. gdy maxymilizuje nic nie robi.

Opublikowano

mi taki bot sie by przydał do dlamnie granie jest troche wkórzające bo mam win 7 i sie w.o.t strasznie tnie :) (a czołgi chce mieć dobre!)

jakby ktoś znał coś co by mi mogło pomóc to proszę o pomoc. żadna gra mi nie chce działać bez zacięć

Co do bota mam problem. klika tylko wtedy gdy w.o.t jest w pasku. gdy maxymilizuje nic nie robi.

widocznie masz za słabego kompa na win7, ja mam go na lapku i gram w przeróżne gry bez problemu.. jakość nie ta sama co na pc ale jest ok

Opublikowano

to na cholercie go używałeś mnie kochane dzieci(do tych co bota lubią) szlak jasny trafia jak widzie że wlazł do bitwy aktywny a nic nie robi

No racja, jak w mojej drużynie jest taki typ to od razu go zgłaszam, ale za to jak jest w drużynie przeciwnej koleś AFK..... B)

Opublikowano

tak wiem .. data , ale mam pytanie , czy to działa w każdej aktualizacji ?

przepraszam za mały spam ,ale klawiaturka sie ścieła ;/

579571423327107377857.png

Opublikowano

Powodzenia z botem ,niestety będzie ban dla leniwych za korzystanie z super bota , lepiej grajcie w Metina bo w czołgach wam zbanuja konto

Opublikowano

Ty zdupiony ryju ^^ jak masz kompa do dupy to nie graj w to. Zagraj sobie w mario albo simsy i nie rozpieralaj gry zjebanym botem.

Pierdolone pizdy grajcie w gowna na singlu bedziecie miec boty ze hoho ^^ parszywe zasrance ^6

Opublikowano

Na cale szczescie dosc sprawnie tacy bociarze sa eliminowani z gry :)

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

Nie polecam - zalapalem sie na bana i w przeciągu tygodnia szlag trafil pół roku pracy ;p

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...