Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
LOL, ten klucz już był od 5 dni na br stronie , myślałem ze jest zły xD

Zawsze warto sprawdzi ;) też mi się zdawało, że już kiedyś on był i został usunięty, ale działa =)

jessicau.jpg
  • Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o pomoc gdyż mam problem z scrackowaniem tego bota a mianowicie w moemncie gdy wybieram open > loader.exe wyskakuja mi dwa komunikaty (błędy?) jeden po drugim. I tu moje pytanie czy tak ma byc?

Ogólnie problem jest taki że po wybraniu scripts i tego skryptu nie wysakuje ani okienko ng ani to do zmieniena hardware~~ i nie mam jak tego zmienic prosze o pomoc usuwalem trial resetem mam XP SP2.

Z góry dziękuje.

Bywalec
Opublikowano

mam ten sam problem ze nie wyskakuje nic po wgraniu z folderu scripts

Opublikowano
Proszę o pomoc gdyż mam problem z scrackowaniem tego bota a mianowicie w moemncie gdy wybieram open > loader.exe wyskakuja mi dwa komunikaty (błędy?) jeden po drugim. I tu moje pytanie czy tak ma byc?

Ogólnie problem jest taki że po wybraniu scripts i tego skryptu nie wysakuje ani okienko ng ani to do zmieniena hardware~~ i nie mam jak tego zmienic prosze o pomoc usuwalem trial resetem mam XP SP2.

Z góry dziękuje.

mam ten sam problem ze nie wyskakuje nic po wgraniu z folderu scripts

Kolejne osoby z tym problemem, pomóżcie nam...

sam postanowiłem czegoś poszukac, i zauważyłem, że w okienku script functions ustawione jest na [pause] -

scriptpause.jpg

moglibyście zobaczyć jak jest u was? (Ci którym działa sposóB) - dodam, że nie potrafię tego przestawić na żadną inną opcję..

Opublikowano

witam. Pierwszy raz chciałem zacząć używać NG jednak nic z tego nie wyszło. Korzystałem z podanej instrukcji jednak w momencie wklejania tego pliku txt (avalon) powinien sie otwierac bot na enter keyu oraz w okno w ramobg a u mnie nic takiego się nie otwiera - ani bot ani okno w programie. Czyściłem rejestr tym trialem ktory podaliscie jednak to tez na nic sie nie zdało. Nie używam visty bo na tym bym nawet nie probowal odpalic bota ; S jednym slowem - Help ^^

Opublikowano

gdy wszystko zrobie i nacisne ok wyskakuje mi takie cos - The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again.

Opublikowano

po zaladowaniu scryptu ng nie wlacza sie i od razu wyskakuje blad.(mam viste, ng nie uruchamia się tylko od razu wyskakuje "program loader.exe przestał dzialac)Mam nadzieje na szybka odpowiedz :>

Opublikowano

6.Pojawi się nam komunikat a potem załaduje się NG klikamy na Enter Key

w Programie RAMODBG wykoczy nam okienko gdzie wpisujemy swój Hardware Key bez Kreseczki czyli jak mamy np : F34D-0X4D to wpisujemy F34D0X4D - każdy ma swój Hardware to jest tylko przykład

to mi sie nie pojawia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...