Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam taki blad :(

bladg.png robie zgodnie z instrukcja wszystko i dupa.. dodam ze jestem na innym komputerze(siostry), na swoim to zrobilem i all smiga a tutaj wczoraj zrobilem za drugim razem sie udalo i dzialal bot. Dzisiaj wlaczam a tu dupa trial sie wlaczyl o.O mowie kij i zrobilem reinstal + trial reset. I nic! :( prosze o pomoc ...

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko OK ale...od wczoraj kod nie działa to raz a dwa że nie podałeś źródła...otóż poradnik pochodzi z tibiafacil.com tylko on przetłumaczył to na polski(lub ściągnął temat z bloga wedrownik337 jak jeszcze prowadził bloga). Jeżeli się mylę to jak wytłumaczysz fakt iż ten kod był na stronie jeszcze z bota do tibia 8.42. Aczkolwiek screeny masz chyba włąsne.

Opublikowano
Wszystko OK ale...od wczoraj kod nie działa to raz a dwa że nie podałeś źródła...otóż poradnik pochodzi z tibiafacil.com tylko on przetłumaczył to na polski(lub ściągnął temat z bloga wedrownik337 jak jeszcze prowadził bloga). Jeżeli się mylę to jak wytłumaczysz fakt iż ten kod był na stronie jeszcze z bota do tibia 8.42. Aczkolwiek screeny masz chyba włąsne.

Chyba wedrownik337 zgapił odemnie poszukaj na forum TibiaBot NG 4.8.8 crackowanie moja metoda było wczesniej zamieszczone niż na jego blogu. Wedrownik poprostu zgapił mój tutorial. I To mnie boli próbowałem dojść jak to przetłumaczyć a i tak wiele ludzi skopiowało to odemnie i uznało za swoje.

Pozdrawiam MalyDarken

Opublikowano

Key Update 26/07/2009.
Hardware : 7E77CECC
NAME: [email protected]
KEY: 019UF6-6C1XFP-Y6R17G-DNDD0R-ARDDKE-HB9YZK-AW54U7-TUKVV7-GKXWU0-4TVN3E

W instrukcji w pierwszym poście key też został uaktualiony . Teraz niepowino być problemów

Opublikowano

HAH KUR*a ;D kocham Cie !! stosuje Twoje sposoby od poczatku i all dziala :> respect za tak szybki update crackowania :> MALY~(Wielki powinno byc :)> jeszcze raz thx nie przejmuj sie noobami ktorzy nie znają sie na tym a osądzają ! you are BOSS ^^

Opublikowano

Od tego tu jestem ;) bede dalej pomagac o ile nooby które twierdzą że skopiowałem ten artykuł mnie niewkurzą

Pozdrawiam MalyDarken

Udostepniam bota wam tylko dlatego że niejestem zwolenikiem placenia za zasranego NG bo i tak lecą przez niego bany

Dla botujących od 29 - przez tydzień nienależy botować bo wtedy włanczają ten system antyboterski. Wiem do od hlvl z mojego serva. Stosuje sie do tych zaleceń i niedostałem bana do tej pory

Opublikowano

@Up tak masz racje od 29 nie botowac.. ja tam nawet 28 juz nie botuje az do ban listy... stosowalem to i bylo ok ;>

Btw J3b4C blackd proxy;<

Opublikowano

wszystko bylo fajnie i milo ale sie chyba skapneli co i jak i dupa mi nie chodzi i moim kumplom z rl anyway dobra robota :D czekam na poprawke :)

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś w jaki sposób obsługiwać Trial-Reset?

#Edit

Sorry, doczytalem sie w pierwszym poscie jak to zrobic, post nie ważny.

Opublikowano

odpal tibię nie logując się na konto i włącz NG dopiero po tym loguj się na konto !!

Opublikowano

Mam problem z botem, mam włożony bp w bp i po zapełnieniu jednego bp, bot nie otwiera drugiego, tylko przestaje zbierać gold,Wie ktoś jak to naprawić czy to poprostu wina tego że bot jest scrakowany ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...