Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
""2.Kopiujemy nasz Hardware Key do np : pustego notatnika""

Gzie on wogóle jest?

Ślepy ?

71be3a1319.jpg

na tym obrazku widać !!

To " Hardware fingerprint " czyli to " AB348-AFR3 " <-- TO TYLKO PRZYKŁAD KAŻDY MA SWÓJ HARDWARE KEY !

Opublikowano

Witam. Crackowalem NG twoim sposobem, Wszystko poszlo Dobze az Przy koncu, Tam gdzie pisze ze Zostal poprawnie scrackowany i trzeba nacisnac OK., Po nacisnieciu Ok wyskoczylo mi Takie Cos: http:// i31.tinypic.com/11c8met. jpg <-- usuncie sobie spacje bo nimoglem wstawic niewiem czemu

Za kazdym uruchomieniem NG wyskakuje wlasnie to :/.

Mam nowy komputer i Wczesniej na nim nieCrackowalem ng (jedynie kolega podeslal mi juz scrackowanego zapakowanego w winrara)

Mam system Windows XP i zeby miec pewnosc, Przed Proba crackowania, Usunolem stara licencje (o ile taka byla) programem "neokwinto"

Probowalem takze Ponownie usuwac stara licencje (czyli ta co teraz crackowalem), Odinstalowywalem bota, usuwalem all foldery tego bota, Mimo to Ponowne crackowanie nie przynosilo skutku.

Prosze o Poomoc. Najlepiej pisac na gg Bo Prawdopodobnie zapomne tu wejsc aby zobaczyc odp.

GG: 3047609

jak niechce wam sie pisac n gg to tu. moze zajze ;d

Opublikowano

nie działa mi wogóle ten holly... nie włącza się

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano
nie działa mi wogóle ten holly... nie włącza się

Jaki windows i SP ?

Opublikowano

XP SP3...

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano
XP SP3...

dziwne o0

masz może zmutowanego windowsa albo podkręconego procka ?

Opublikowano
aha;/

kurdeeee

gra ktos na refugi? ja dopiero zaczolem grac;p

Dobra zaczynam sciagac sp2

Dobrze trafiłeś ja gram na refugi jak coś zapodaj nick za klikam :P

Edit :

THX to działa :D Masz 5

Jeszcze jedno dlaczego opcja Map nie działa ??

signature0a.png
Opublikowano

Witam. Crackowalem NG twoim sposobem, Wszystko poszlo Dobze az Przy koncu, Tam gdzie pisze ze Zostal poprawnie scrackowany i trzeba nacisnac OK., Po nacisnieciu Ok wyskoczylo mi Takie Cos: http:// i31.tinypic.com/11c8met. jpg <-- usuncie sobie spacje bo nimoglem wstawic niewiem czemu

Mam nowy komputer i Wczesniej na nim nieCrackowalem ng (jedynie kolega podeslal mi juz scrackowanego zapakowanego w winrara)

Mam system Windows XP i zeby miec pewnosc, Przed Proba crackowania, Usunolem stara licencje (o ile taka byla) programem "neokwinto"

Probowalem takze Ponownie usuwac stara licencje (czyli ta co teraz crackowalem), Odinstalowywalem bota, usuwalem all foldery tego bota, Mimo to Ponowne crackowanie nie przynosilo skutku.

Prosze o Poomoc. Najlepiej pisac na gg Bo Prawdopodobnie zapomne tu wejsc aby zobaczyc odp.

PROSZE ODP :< ZALEZY MI NA BOCIE... ALBO JAK KTOS JEST ZAJEBISTY I UCZCIWY (niewysle mi keyloggera) TO NIECH WYSLE MI NA GG SCRACKOWANEGO JUZ NG, ZAPAKOWANEGO W WinRAR'a PLIZZZZZZZZZZZZZZZZ

Opublikowano

Do Panów @up @up2.

Tu nie chodzi o samego scrakowanego " loader.exe ". Dochodzi do tego również klucz który jest wpisany do rejestru systemu, więc nic wam nie da jeżeli ktoś wam wyśle swój folder ng. [[ moim zdaniem ]]

Lecz dla śmiałków xD wrzuciłem folder mojej ng na speedyshare ;D. Nie jest to sposób który istnieje w tym temacie lecz zcrakowanie z wersji ng 4.5.0. używam jej od 1 roku i jeszcze mnie nie zbanowali ;] ( mam fuksa ? )

link > ( w 90% nie będzie działać lecz niech ktoś spróbuje ) >> speedyshare.com/341138278.html

Opublikowano

PROSZE ODP :< ZALEZY MI NA BOCIE... ALBO JAK KTOS JEST ZAJEBISTY I UCZCIWY (niewysle mi keyloggera) TO NIECH WYSLE MI NA GG SCRACKOWANEGO JUZ NG, ZAPAKOWANEGO W WinRAR'a PLIZZZZZZZZZZZZZZZZ

Wywal bota i usuń wpisy Trial Resetem a nie neokwinto -.- . Jak usuwałem wpisy neokwinto też miałem taki problem :P

Potem zainstaluj i crackuj według poradnika

Opublikowano

Ja nie wiem jak to można tego nie umieć :

1.Ściągasz bota NG z ich strony i instalujesz

2.Ściągasz komponenty potrzebne do crackowania

3.Robisz według tutka i to wszystko

signature0a.png
Opublikowano
Do Panów @up @up2.

Tu nie chodzi o samego scrakowanego " loader.exe ". Dochodzi do tego również klucz który jest wpisany do rejestru systemu, więc nic wam nie da jeżeli ktoś wam wyśle swój folder ng. [[ moim zdaniem ]]

Lecz dla śmiałków xD wrzuciłem folder mojej ng na speedyshare ;D. Nie jest to sposób który istnieje w tym temacie lecz zcrakowanie z wersji ng 4.5.0. używam jej od 1 roku i jeszcze mnie nie zbanowali ;] ( mam fuksa ? )

link > ( w 90% nie będzie działać lecz niech ktoś spróbuje ) >> speedyshare.com/341138278.html

To niezależy od wersji tylko trzeba wiedzieć kiedy cipsoft robi kontrole ,zazwyczaj jest to pod koniec miesiąca czyli 30 w ten dzień nienależy botować bo można dostać bana

@up

a tej wersji niepolecam bo trzeba mieć skrypty na leczenie itp . Nieposiada najnowszych funkcji ale jak kto woli :P

Ja naprzykład wole moją wersje bo nie mam ochoty bawić się w skrypty jak nie muszę.

Opublikowano
Wywal bota i usuń wpisy Trial Resetem a nie neokwinto -.- . Jak usuwałem wpisy neokwinto też miałem taki problem :P

Potem zainstaluj i crackuj według poradnika

Hmm. Zrobilem jak pwoiedziales.. Najpierw usunolem NG Bota i tego RAMODBG ze sladu na kompie nie bylo. Nastepnie Usunolem tym Trial reseteem i Zacząłem ponownie Crackowac.. Problem nieustąpił... Prosze o Odp. W razie gdyby mi sie nie udawalo cigle Podeslijcie scrackowaego juz.. Czekalem na niego dlugo. Zawsze mi sie udawalo crackowac, Az tu nagle takie nieszczescie :( Prosze o Pomoc :huh:

Opublikowano
Hmm. Zrobilem jak pwoiedziales.. Najpierw usunolem NG Bota i tego RAMODBG ze sladu na kompie nie bylo. Nastepnie Usunolem tym Trial reseteem i Zacząłem ponownie Crackowac.. Problem nieustąpił... Prosze o Odp. W razie gdyby mi sie nie udawalo cigle Podeslijcie scrackowaego juz.. Czekalem na niego dlugo. Zawsze mi sie udawalo crackowac, Az tu nagle takie nieszczescie :( Prosze o Pomoc :huh:

moim zdaniem to wina zle ustawionej daty i godziny w komputerze , najlepiej uaktualnij czas w biosie a potem w windowsie

Opublikowano
moim zdaniem to wina zle ustawionej daty i godziny w komputerze , najlepiej uaktualnij czas w biosie a potem w windowsie

Mozesz mi powiedziec dokladnie jak sie Ustawia w biosie ? Bo cos zjebe i kapa a nowy komp ;).. A tak na marginesie.. Dam Ci reputka bo wszystkim pomagasz ;)

Opublikowano

Jak się włącza Komputer to naciśnij " Dealte " [[ najlepiej dla Ciebie bedzie żebyś ciskał delate aż nie pokaże się niebieski ekranik czyli Menu Biosu " ]]

bios_1.jpg

Następnie wchodzimy w pierwszą regułkę ( czyli jak na ss " Standard CMOS ........ " )

ds3bios2.jpg

I zmieniamy godzinę i datę !!! Czyli " Time ", " Date "

Jak już zmieniliśmy naciskamy ESC i w głównym menu jedziemy na " Save & Exit Setup " naciskamy Enter następnie potwierdzając wciskamy " Y " i Enter.

To wszystko ;) .... Dla twojego bezpieczeństwa tyłka nie wchodź w inne "" regułki "" niż tu są wyżej napisane ... NIE GRZEB SIĘ TAM JAK SIĘ NIE ZNASZ ;)

PS. Wygląd twojego biosu może się różnic wyglądem. Na rysunku został przedstawiony BIOS używany w mobo MSI ;) Najlepiej napisz jakiej firmy masz płytę główną :]

#edit

Wygląd BIOS-u mobo ASUS [ typowy ]

phoenixbios.jpg

Tu tylko zmieniamy datę / godzinę następnie ESC jedziemy strzałką " -> " do " Exit " i potem na " Save & Exit Setup "

Opublikowano
Pisalem tu co mi niewychodzilo ale juz Chodzi NG DZIEKUJE BARDZO ZA POMOC :**

Co było przyczyną ? Możesz napisać pomożesz innym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...