Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem ten temat i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi jak używać tego sposobu crackowania na Win 7 x64, gdyż tam wyświetla error przy samym załadowaniu bota do programu. Treść errora to : "Exception occured @Address 0576C8D4". Próbuję to na wersji 5.1.0, więc chyba powinno działać. Na wersji 3.9 też nie działa jak coś. Proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja robiłem wszystko zgodnie z tym pierwszym sposobem ale nie wiem dlaczego nie chce działać.

Być może to przez to że mam Windows Vista :(

Gdy ładuje mi się ten loader.exe to potem wyskakuje komunikat Visty że "Program przestał działać" czy coś w tym stylu.

Gdy się robi ten pierwszy sposób zamyka się Tibia Bot NG czy może ma być włączony razem z Tibią?

Proszę o szybką odpowiedź bo narazie bottuje na trialu <_<

Opublikowano

Kur** ja pier**le do metina tibii i każdej innej kur** gry zawsze nie działa

Miałem starego kompa XP wszystkie boty chodziły a na windows 7 zawsze jakiś problem i w ogóle nic nie mogę wlączyć

Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependenties not correctly registered: a file is missing or invald

i już chyba z 5 razy próbowałem z różnych poradników różnymi sposobami i ściagałem cracki i w ogóle, ale nic nie działa

Nie da się wysłać już scrackowanego?

Opublikowano

Mi nikt nie potrafi pomóc? :mellow:

Zauważyłem że ta wersja trail trwa u mnie około 30 min a nie 3 dni tak wogóle.

Da się na Vista scrackować czy nie?

Opublikowano

Wersja trial działa przez 3 dni, w tym, że co 1h wyłącza się bot i musisz wszystko od nowa włączać, łącznie z Tibią, pod Viste i 7 nie da się sracować, kiedyś na forum był chyba taki program ale nie jestem pewien "Bug", który zmieniał hardware jednorazowa (pryz każdym uruchamianiu bota, trzeba było się z nim bawić), trzeba się kogoś zapytać o ten program, kto dłużej siedzi na forum, bo ja ostatnio szukałem i nie mogłem znaleźć, może inaczej się nazywał ten program, nie wiem, nie pamiętam

Opublikowano

Też widziałem ten program jest gdzieś w tym temacie na około 10-15 stronie,nie chce mi się szukać.

Ale i tak nie opłaca się go używać skoro co każde uruchomienie trzeba się w to bawić :/

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyli koniec NG? jest 9.41 a jestem starym graczem od wersji 7.0 i chce wrocic do tibii, czy jest bot ng pod najnowsza wersje tibii?

• 3 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Hmm mam pytanie. Ponieważ temat z crackowaniem (przez hexy) jest zamknięty napisze tutaj.

Otóż chce scrackować tibie ng pod 7.72 Lecz żadna z metod nie działa (w hexach po zrobieniu wszystkiego dalej pokazuje że klucz jest nie prawidłowy)

W ollybdg laduje proces i gdy wybieram nazwe skrypta nic się nie dzieje (jak by nie mógł odpalić ng) i nic nie moge zrobić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...