Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja mam viste i mi to nie działa czy jest jakiś sposób żeby to zadziałało jak tak to proszę o założyciela tego tematu żeby napisał mi na gg:6419913

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up napisane jest że na vista nie działa, tak samo z se7en i starszymi windowsami od xp ...

Jedyny sposób to kupno licencji albo poszukanie na br forum jakiegoś sposobu [ oni zawsze coś mają w zanadto ]]

@down

Nie próbowałem ;)

Opublikowano
Co było przyczyną ? Możesz napisać pomożesz innym .

no wiec przyczyna byla zla data na komputerrz (Prawdopodobnie) bo po przestawieniu daty, Juz pojawial sie inny kominukat (tez eror) ale po nacisnieciu OK i wlaczeniu "loader.exe" Bot dzialal :)

Opublikowano

http://www.4shared.com/file/107451611/87655dbb/HWID_Changer_Pro__BY_AvalonTM_.html

1.Właczamy tibie.

2.Włączamy TibiaBot NG.

3.Wciśnij enter key i pozostaw bez zmian. (nie wyłaczaj tego)

4.Włączmy HWID changer.

5.W okienko "New hardware id" wpisujesz wyzej podany HWID

6. Wciskasz "Patch Process" i czekasz od 2sec do 3min. (zalezy od procka)

7.Przepisujesz lub wklejasz registration name i registration key w NG, po czym wciskasz "OK"

8.Cieszysz się TibiaBot pod najnowszą tibie 8.50 na Windows Vista i 7

9.Niestety przy każdym włączeniu musimy crackować BOTa tym sposobem a by to zrobić potrzebny nam bedzie trial reset

sciagniemy z tąd

http://www.speedyshare.com/644680714.html

Instrukcja do Trial Reseta

1.Uruchamiamy Trial Reset

2.Klikamy na Protectors -> Armailldo - > Scan

3.Czekamy aż załaduje wszystkie klucze

4.Dajemy na Protectors -> Armailldo -> Clear

Do resetowania Licencji TibiaBot NG i ElfBota

metoda by Osski (Działa też na TibiaBot NG ) zalecana dla użytkowników Windows Vista i 7

Niewygodna metoda ale działa :)

Hardware i Key znajduje się w 1 poście tematu

Opublikowano

jak chce wlaczyc trial reset to wyskakuje mi blad : "Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invaild" wlasnie to mi wyskakuje wiec bardzo prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

@malydarken

To nie jest czasami mój poradnik a nie jakiegos Ossek? xD

6215.png

15016.jpg

Jeżeli pomoglem daj *5 ;)

Opublikowano
@malydarken

To nie jest czasami mój poradnik a nie jakiegos Ossek? xD

przepraszam za pomylenie nicku Osski ;)

@Do Brodziu

http://www.ocxdump.com/cgi-bin/testwrap/downloadcounts.cgi?rt=count&path=ocxfiles/M/MSCOMCTL.OCX

ściągnij ten plik w skopiuj do C:\Windows\System32

problem z trial resetem rozwiązany :) jest to plik z netframeworka niezbedny do działania Trial Reset

Opublikowano

Raczej robaka zwanego " Win32 ' który pomaga się podczepiać pod dany program ;)

@down

Może łaskawie tłumaczyłem dla Pana Up że to robak a nie trojan ?

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz pomagać innym malydarken(imargam) to moze byś tak wrzucił na jakiś odsiebie albo speedyshare instalke od zkrakowanego bota NG i link do virus skanu a nie robił jakiś poradnik jeszcze z linkami do ściagniecia które mają WIN32 hahaha nikt tego nie ściagnie pseudo=hakerze .

Opublikowano

Użyłem sposobu Osskiego i działa, dzięki! Teraz mam fajnego bocika! :>

''Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.'' Jan Ewangelista
Opublikowano
Jak tak bardzo chcesz pomagać innym malydarken(imargam) to moze byś tak wrzucił na jakiś odsiebie albo speedyshare instalke od zkrakowanego bota NG i link do virus skanu a nie robił jakiś poradnik jeszcze z linkami do ściagniecia które mają WIN32 hahaha nikt tego nie ściagnie pseudo=hakerze .

Niechcesz nieuzywaj -.- Pisz do NGsoftu by zmienili zabezpieczenia bo ty chcesz latwo bota scrackowac hahah. Ja nie mam z tego rzadnego zysku. A sprawa jest prosta crackujesz sposobem odemnie i sprawdzasz Hijackthisem czy nie ma syfu. Mi jeszcze nic niewykryło w procesach wiec powodzenia

Pozdrawiam MalyDarken

PS: Dobijaja mnie tacy ludzie. Dlatego się zastanawiam czy warto pomagać na tym forum. I tak wiekszość wystawia te cracki na allegro i zbiera z tego zysk. A ja chce tylko by ludzie korzystali z bota za darmo , bo po co za niego placic jak i tak lecą bany.

Opublikowano

Przyczyna tego ze trial reset ci nie dziala, jest pewnie to ze nie masz bibliteki plików "OCX" to co ci wyskakuje np : Brak pliku "xxx" bla bla bla. Sciagnij ten plik wpisujac go w google i wrzuc do folderu z botem :)

P.S : Dobra robota z tym botem;) Wszyscy pisza ze na Win 7 i Vista nie dziala 1 podany sposob , akurat mi zadzialal ;) Pozdrawiam.

Syfu ani Bad procesów tutaj tez nie ma , wiec zanim napisze ktos glupiego posta ze "Key albo inny szajs" niech bedzie laskaw ruszyc 4 litery i przeskanowac -.-

Opublikowano

nie no kurw* nie wiem gdzie jest ten jeban* Hardware Key przepraszam za te wulgaryzmy no ale jestem tak wkurzony bo szukam tego juz 20min -.-

@edit znalazlem :D

malydarnek dzieki ;) leci 5*

Opublikowano

Może ktoś pomóc?

Wszystko ok, bot działał przez 4 dni i KEY się wyczerpał,

Ściągałęm Trial lreseta ale nie mogęgo włączyć, (jeśli chcecie moge dac ss)

Pomoże ktoś?

System info

Win XP

SP3

W biosie mam dobrze ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...