Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up key działa na 100 dzięki za niego :D a jak nie umiecie zcrakować to użyjcie hwid changer pro i po sprawie ale co odpalenie tibi tylko ztreba wpisać key ale jak ktoś nie umie lub sie nie udaje teraz a wcześniej szło jak coś moge podać linka

Opublikowano

no niewiem ale mi działa róbcie co chcecie mi od razu załapał

@edit

A jak byś pomyślał to gościu może z edytował bo pomylił się spróbuj teraz jeszcze raz

Opublikowano

Ehh. Robie to pierwszy i ostatni raz. Kupie zaraz Keya dla narodu xD za jakeis 15 min editne :P

nastepmym razem ktos inny kupuje :)

Registration Name: [email protected]

Registration Key: 01F3E7-JAVGC2-ACDZU8-QK0GVV-ETRBH9-PPU6V5-Y1BVEG-TZFJU6-XT4KJ9-FK5HDA

HD ID :80A8B3E2

Poprosze 5 :D

Opublikowano

Mam problem z zcrackowaniem NG na Windows 7 Ultimate. Gdy już wykonam działania opisane w pkt.1-5, to przy punkcie: "6.Pojawi się nam komunikat a potem załaduje się NG klikamy na Enter Key

w Programie RAMODBG wykoczy nam okienko gdzie wpisujemy swój Hardware Key bez Kreseczki czyli jak mamy np : F34D-0X4D to wpisujemy F34D0X4D - każdy ma swój Hardware to jest tylko przykład" jest problem, ponieważ zamiast okienka NG wyskakuje błąd programu. O co z tym chodzi, czy jest to wina systemu?

Opublikowano

A więc.. ;>

Klucz użytkownika chuj 123 działa, za co należą mu się słowa uznania za "poświęcenie".

@En _Pe_Ce , users

Jak już wpiszecie swój HD ID i będzie trzeba wpisać nowy HD ID to zwróćcie uwagę na to, czy nie ma na końcu...przerwy(spacji :P).

Registration Name: [email protected]

Registration Key: 01F3E7-JAVGC2-ACDZU8-QK0GVV-ETRBH9-PPU6V5-Y1BVEG-TZFJU6-XT4KJ9-FK5HDA

HD ID :80A8B3E2

Opublikowano

Chodzi mi o to, że zamiast "6.Pojawi się nam komunikat a potem załaduje się NG klikamy na Enter Key", czyli tego okienka z NG i komunikatu z RAMODBG, wyskakuje komunikat, że program loader.exe przestał działać.

Opublikowano

Bot działa normalnie, ale przed włączeniem wyskakuje komunikat, że: "Te bot is not running as Administrator! The bot and game must both be run as Administrator to work properly.".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...