Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie bo wyszła nowa tibia czy jak ściągnę nowego NG to mogę tym RAMODGB zcrackowac?? jeżeli tak to prosze o keya:)

@edit

kajetan mi ten błąd zawsze wyskakuje jak zcrackuje a ci?

PS/69 POST :D

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem robie wszystko zgodnie aż gdy mam wpisać w to okienko co jest po wpisaniu hard~key wpisuje i nagle all komp mi się zawiesza pomaga tylko erst kompa trial resetem prubowałem i nic nie dało reinstal ng tez nie pomugł chel[ sry za orty ale nei chce mi się poprawiać

Opublikowano

Dla wszystkich mądrych i nie mądrych !!!

Wyszła nowa wersja tibi, czekamy ok. 5 dni na nowego bot-a. Koniec spamowania ! Nie działa wam bo te sposoby są pod 8.5 a nie pod 8.51 ! Prościej nie można ?!

Jeżeli zobaczę głupi komentarz albo jakieś idiotyczne pytanie leci banan .

Opublikowano

Robie wszystko jak w instrukcji, aż do czasu gdy klikam prawym na Script(S) > load... załadowuje notatnik z OllyDbg, pojawił się komunikat ale NG się nie włącza ;(

proszę o jakąś pomoc. Mam Viste... czy to może być wina tego?

Opublikowano

Skrakuje Mi go ktoś i da link ?? Bo ja mam Windows Vista (Home Basic) może jest gdzieś taki link ale czytanie dobrze mi szło do 5 strony potem mi się trochę od nie chciało czytać

Z góry DZIĘKUJE !!! :)

Opublikowano

jak probuje zainstalowac to ng to wyskakuje mi the setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program da sue to jakos naprawic?

Opublikowano

dlaczego pisze podczas wlaczania bota "please start bot before connecting" ? i co to oznacza?

nastepny error: error while unpacking program. code C. please report the author" nie kminie tego T.T

bardzo prosze o zlinkowanie gotowego cracka pod tą wersje (8.52) jestem zielony w tych sprawach, z gory wielkie THX :*

Opublikowano
Proszę kogoś kto ma skrakowanego ng tym sposobem:

Krok 1.
Włącz trial reset, Armadilllo, scan i teraz bardzo ważne: BACKUP. W folderze z trial resetem pojawi się folder backup, nie musisz w ogóle do niego zaglądać wystarczy jak go spakujesz. Gdy zrobisz wykonasz 1/3 mojej prośby.

Krok 2.
Spakuj cały swój folder NG(domyślnie: C:\Program Files\TibiaBot NG) i spakuj go razem z BACKUP.rar. 2/3 Prośby done.

Krok 3.
Wrzuć na speedyshare i podaj link w tym temacie. 3/3

Dzięki wielki pozdrawiam serdecznie.Proszę o szybką reakcje najlepiej jeszcze przed nocą :D
Opublikowano

Błagam, pomóżcie :'[

Robie wszystko zgodnie z poradnikiem, gdy otwieram ten skrypt nic się nie dzieje, więc klikam na Debug -> Run, włącza mi się NG, wciskam na Enter Key, tylko że nie mam tego okienka z ramodbg'a gdzie można wpisać swój fingerprint. Czyściłem już trial resetem, usuwałem i reinstalowałem ng, mam win xp sp3... :"((

Pomocy!

Opublikowano
Błagam, pomóżcie :'[

Robie wszystko zgodnie z poradnikiem, gdy otwieram ten skrypt nic się nie dzieje, więc klikam na Debug -> Run, włącza mi się NG, wciskam na Enter Key, tylko że nie mam tego okienka z ramodbg'a gdzie można wpisać swój fingerprint. Czyściłem już trial resetem, usuwałem i reinstalowałem ng, mam win xp sp3... :"((

Pomocy!

Mam ten sam problem, ale jest innay sposob, zobacz na forum jak się crackuje elfbota, problem taki, że trzeba to robić za kazdym razem przy włączaniu NG, a plus taki, ze nie ma bata, zawsze zadziala.Gdzieś w tym temacie zresztą to jest, przeczytaj a znajdziesz. Dla chcącego nic trudnego.

Bardzo prosze, aby ktos dal nowy link do RAMODBG, bo mialem formata kompa i musze na nowo crackowac, a ten link nie dziala :/

A Ty poszukaj najpierw w internecie, bo jest tak bardzo duzio, zrob to dla siebie, wysil się.

Teraz dwie pomoce:

hardware fingeprint changer

Trial reset

Opublikowano

Wszystko pieknie dziala 5 leci, ale mam 1 pytanie nie zwiazane z tematem... mam nadzieje, ze nie zarobie warna, a wiec :

tibia dzialala mi bez zarzutow, wszystko ok i.t.d, ale teraz zakupilem nowy komp (parametry lpesze) WSZYSTKIE stery wgrane, directx jest, gry pokroju metin,cs,Original War sprawnie dzialaja, a ****** tibia sie tnie (nawet po wlaczeniu tibia.exe i po wcisnieci enter game czy cos takiego mam opoznienie z 3s) prosze o pomoc, gdy sie zaloguje to mam okolo 1 klatke na 2s

porsze o pomoc - z gory thx

ps. sorry, za chaotyczny styl pisma - spiacy jestem, mam nadzieje, ze wybaczycie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...