Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wogole ten xtrap - co to wogole jest jakis anty hack czy co ?

dziala

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Ja włączyłem launcher, wyłączyłem, włączyłem ponownie i poczekałem 5 min, wywalił błąd Xtrapa, że mam włączyć jeszcze raz i poszło ;p

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

PoZdRo By KoReXuS ( Giermek 16 )

Opublikowano

No to jest już śmieszne... wchodzę, populated, Connect Error (C5), wchodzę od nowa, Check, oni chyba mają z tego radochę, że ktoś chce pograć, a oni wyłączają co minutę.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

A ja mam to teraz, że jak włącze Luanchera Xtrap się włącza i nic się nie dzieje, chociaż na dole po prawej xtrap jest....

Zmniejszyli do 1050 hahaha ale serwer buhaha to już lepiej niech zamkną.

Opublikowano

To są BETA TESTY więc nie dziwcie się, że stale coś poprawiają, zmieniają itp.

Skończą się BETA TESTY to myślę, że serwer będzie stabilny tak jak np. Elite. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bo testują sobie idioci sloty jak powyżej 1k slotów serwer się wykracza... nie naprawili tego, a sloty zwiększają, pajace.

Opublikowano

Bo testują sobie idioci sloty jak powyżej 1k slotów serwer się wykracza... nie naprawili tego, a sloty zwiększają, pajace.

@UP

a chuj im do dupy za przeproszeniem ale ale niech dadzą 1k i ten kto nie wbije to nie wbije bedzie mial pecha i tyyle ....

@UP

Kto mnie zminusował ... ;/ ? jakiś pajac .. ;/

Konto oddane !!

Opublikowano

Właśnie, niech dają to 1k nie wiem czemu chcą więcej jak i tak wiadomo, że zaraz się wypierdoli wszystko w pizdu.

Opublikowano

Ludzie ciagle ktos pisze ze to dzieci nooby itd.

Oni sprawdzaja jak duzo moga wyciagnac z hosta dlatego ciagle check bo ciagle cos naprawiaja badz testuja hosta jak najwiecej chca z niego wyciagnac.

Wiec przestancie pizdzic ze to dzieci nic nie potrafia bo skoro postawili server naprawaja i dodaja rozne rzeczy to jednak cos potrafia cieszcie sie ze cos wogole robia bo moglo byc tak ze by to zostawili w pizdu i byscie mieli tyle z gry. Komus sie nie podoba niech nie gra a nie ciagle ze to hu..je dzieci itd to na tyle odemnie

Opublikowano

Za przeproszeniem na huj ten spam ? typu "kurwa off" "nie działa" " co oni robią" to OBT (czyt. OPEN BETA) mają prawo wyłączyć, z racji że próbują naprawić xtrapa... po co ten spam? jak będzie on to będzie a nie narzekać. Najlepiej nie grajcie na obt jak macie się tak wkurwiać. Czekajcie na oficjalne otwarcie servera, mniejmy nadzieje BEZ bugów.

BTW. Trzeba być niezłym kretynem aby bugi naprawiać i sprawdzać na głównym serverze....

Opublikowano

Moderatorzy % dla spamerów i nabijaczy postów + wulgaryzmy.

BTW@ Są BT a wy płaczecie !

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Niby to beta testy, ale lepiej zabrać się raz a dobrze ... A te osoby które piszą, że ci ludzie co tworzą serwer to dzieci hahahaha, aż widać rozpacz w ich słowach, pisząc coś takiego, osoba ta musisz być takim samym bachorem i ostro zrozpaczona ...

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

Opublikowano

Na ich stronie nic nie widzę, ale tutaj na MPC lol serwer Lilium ;p Nie widziałem, ściągnę zaraz.

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...