Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robią checki ... Trzeba poczekać, na pewno się uspokoi wkrótce, i w przyszłym tygodniu będzie git ;p Tymczasem mam 54 lvl ;p

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

PoZdRo By KoReXuS ( Giermek 16 )

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Bsro working client.

Uploaded my own sro map ( this doesn`t have the newest media pk2 ( english ) so you still have to download this own read the red letters for this 1 ; )

Here is my client :

http://www.2shared.com/file/2SBzEXqx/SRO11.html

This is the newest english media pk2 made by Chernobyl its also on bloody sro`s website

http://www.multiupload.com/YJJZT7QIW3

All media pk2 below are outdated but the client are not!

In order to play you have to download the full client first than download the newest english media pk2 in order to play! without the new media pk2 you will get 'server is undergoing inspection or updates error' that`s becouse new media pk2 have the newest host!

Here are my own torrent i uploaded the link LegendM gave me to a torrent becouse some people want torrent file here you go

Client

2shared - download SRO11.rar.torrent

First link of LegendM

Opublikowano

To jest dosyć ciekawe bo serwer jest full, ale gdy włączam clienta to tak jak by inspekcja była.

Opublikowano

Pisali dzisiaj, że chcą zwiększyć do 3k, ale nie podali dokładnie kiedy ma to nastąpić.

Ja czekam na restart serwera bo inaczej nie ma sensu wbić.

Chyba, że ma ktoś jakiś czysty no-dc.

Opublikowano

Ja i tak czekam na Dream World, a obecnie wycofuję się z Blood i idę spokojnie grać na Elitesro_6.

Opublikowano

ON juz jest ale ...

Lol to sa jakies zarty.. na error soft w 2 s z 0 zmienilo sie na 965 osob... i znow niezdazylem wbic

@ tam nikt dc niedostaje? ciagle 1000/1000 a co 5 min najmniej 999/1000... niewidzialem zeby bylo 998/1000

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może te na SRS to postacie sprzed crasha serwera, bo i tak jak jest crash to wywala wszystkich, więc nie wiem jak to możliwe by było jakby wszystkich wywalało, a ktoś by tam sobie grał.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Chodzi tylko głównie o samo wbijanie. Bo lagów nie ma, bugów nie wyczuwam nawet, party są, klimat jest czyli nie jest źle, tylko chciałbym by jak najszybciej zrobili te 3k slotów bo na bank to starczy.

Pisali info, że chcą zrobić i pewnie nad tym pracują, także poczekajmy.

Opublikowano

@UP

Klikasz enter, nic nie trzeba przepisywać.

----------

Ludzi, którzy są na serwie, gdy zrobią CHECK - nie wyrzuca.

Przykład (CHECK):

02939864552060790299.png

Po chwili jest (ON) i:

24594720251174660989.png

Opublikowano

O kurde. Czyli jak gdyby podtrzymują łącze i przechodzą w kwarantanne nie dostępną dla graczy a gdy włączą serwer ponownie, to zalogowani gracze są.

Czyli szanse na wbicie po restarcie są mizerne...

Chyba, że trochę inaczej to wygląda.

Opublikowano

Delma,

a jak wygląda sytuacja z polską gildią? Pisałem do Cb zaraz na początku, mówiłeś że są wolne miejsca i jeszcze 2-3 chętnych. Mój nick MrsWizz. Lv mam koło 50-60 nie pamiętam, w 2h więcej się nie dało wbić...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Też tak macie,że was wyrzuca jak serwer full i próbujecie logować?

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

PoZdRo By KoReXuS ( Giermek 16 )

Opublikowano

@RYDVAN x3

Aktualnie mamy 35/50, 5lvl, sorry, lecz przez te crashe trudno się było dogadać, a więc jeśli dostaniemy się do gry, to chętnie zapraszamy.

@EDIT

Zalogowałem <333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...