Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem ciekaw czy zostanie zmniejszona liczba slotów czy nie. Nadal 2k jest, myślę że tak zostanie. Bo jak widzimy przy 2k serwer populed czyli powinno być dobrze.

EDIT: teraz wychodzi mi inspekcja czyli coś poważniejszego robią.

Opublikowano

co za jebane gówno. żal zmienili na 1k slotow. w 10 sec weszło 1000 osob i crowded teraz za chuja nie wbije.

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

@Up prawie? w jangan jest 3 razy mniej ludzi na isro ^^ prawie to hotan ;p

japierdole czekalem 50 min az wlacza wkoncu dobrze serwer - 5min afk i kurwa juz full japierdole!

@Rozumiem ze kolejna godzina "pracy" "gmow" ktora zakonczyla sie w pkcie ktorym od poczatku serwa byl.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zawsze jakiś kretyn ci powie, że wie jaki jest sposób na wbicie, ale ci nie powie bo każdy będzie znał... trololol

Nie ma żadnego sposobu na wbijanie... Chłopak chce poszpanować, że coś wie, ale gówno wie^^

Opublikowano

@Up prawda... ale mi sie wydaje zze jezeli wyskoczy kod to gdyby nie ten kod to by wbilo a tak zanim sie przepisze ten kod to juz slot zajety bo mi w niektorych momentach wyskakuje ten kod...

czyli tak jakbymialo wbic juz gdyby nie kod ;d mi wyskakuje kod zawsze gdy 999 jest ludzi ( sprawdzam) albo to przypadek...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja to robie inaczej. wlaczam 2 clienty na MC przepisuje kod z obrazka ale nie klikam enter. tylko czekam na stronie patrze czy jest 999/1000 i jak jest to klikam ENTER . moze sie uda

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Oni nie wyłączają serwera jak jest inspekcja tylko logowanie, nikogo z gry nie wyrzuca. Na szczęście wbiłem^^.

Opublikowano

około 2:00-3:00 mozna juz wbic. ale nie wiem jak bedzie bo weekend jest teraz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...