Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i KUR*aaaAA sciaglem wszystkie mozliwe media, edytowalem pk 2 edit, zaznaczam serwer divison 2 i klikam start i mi niedziala tzn niechce sie wlączyc silkroad POMOCY prosze..

Divison 2 jest off? chyba nie.... kurde to samo mialem wczoraj i przedwczoraj.....jak byl ON..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra załadowała Mi się gra przy starym Media 29.08. Wchodzę na konto i jest Postać. <333

Opublikowano

heh

Jak był przed chwilą on to na stronie pisało, że off więc póki co nie radzę się tym sugerować. ^^

mylove.gif

Opublikowano

Stat Server pokazuje stary server ktory jest aktualnie online nowego server Lilium czy jakos tak nie ma na liscie jeszcze wiec dlatego nie pokazuje czy jest online czy offline.

Tam na stonie jest tylko stary server

Opublikowano

Przestań spamić...

Coś źle robisz

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

@Slavon

Rose to nazwa starego servera który aktualnie jest online ;p

Na Lilium musimy jeszcze poczekać ;d

mylove.gif

Opublikowano

ehh a mi pisze ze divison 2 jest wlaczone a 1 OFF.... ktos wkoncu pomoze...

A pozatym co mam zrobic zle ... wypakowac nieumiem...?

@ DOWN prawda. Ja sciagalem 2 x 1,24gb( 1 z oficjalnej tego co teraz mam) 1 raz 1,2gb i 1 raz 1,8( pierwszy client z oficjalnej) gb i zaden niedzialal!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam to samo klikam START po czym mozna czekac w nieskonczonosc i nie odpala sie client gry . Dla tych co kochaja krytykowac innych i podkreslac " swoj talent " klikent zostal pobrany 1,24 gb taki jak ma kazdy , media.pk2 nowe , dobre takie jak ma kazdy innym dziala innym nie . Pisze tu czy wiadoma jest przyczyna . Jak ktos nie wie niech lepiej wgl sie nie odzywa . Oszczedzmy wymadrzania sie tutaj i pisania glupich tekstow jak " cos zle robisz" , " widac ze dzieci" , bo prawda jest taka , ze ktos piszac " dziecko" sam nim jest.

Opublikowano

Stary serwer już online

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...