Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec powiem to tak ci ktorzy byli na servi to wiedzaze gm skasowal kod i jest teraz po prostu puste okno wiec prosze sie tym nie martwic bo to nie jest zaden blad

Opublikowano

No nie powiedzial bym ze sie nie da bardziej jest to po prostu ciezkie z powodu masowego wbijania na jednego slota wbija sie jakies 200 osob

I jeszcze jedno jest tu NO DC?

Opublikowano

Siema

Mam problem ... podczas wbijania wywala mi kod do przepisania .... i nie ma znaków (po prostu samo czano biale tło - bez liter i cyfr).

Jest jakiś sposób na naprawę tego ??

Reinstall nic nie dał.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie wiem o co biega, serwer full i do tego jak wyskoczy obrazek to nie ma na nim nic... także czas tego serwera powoli przemija.

To ja dziękuję za taką grę. Zła organizacja przede wszystkim. Ciągle restarty serwera nic nie dają, ogólnie jeżeli ktoś nie potrafi składać kodow to nie powinien opublikować niczego. Czekam na prawdziwy serwer który ruszy w połowie września.

Opublikowano

To to już wiedziałem o 15. Ale wtedy nie było problemu. I nie wiem jak te 1000 osób w 1 minute wbija...

Także czekam do jutra, jak nie to przecież są inne serwery jak stabliny Esro_6 lub poczekać na DW.

A jak wbijacie teraz?

Przecież to nie jest realne....

Jakiś exLoaderów używasz ip proxy itp... ludzie.. to przecież chyba tylko nolify tak robią bo są uzależnieni...

Opublikowano

No i co debile piszecie o tym kodzie jak nie macie pojęcia o co chodzi ? Kod został usunięty... nie trzeba nic wpisywać... klika się enter i się wbija. A jak się coś nie podoba to spierdalać z serwera i nie zajmować slotów...

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Dobra, off, kazali się wylogować - może coś zmienią.

@EDIT

ON, fast wbijać - Populated ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...