Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie wywala dlatego ponieważ serwer check więc u ciebie crashe też z tego powodu.

Nick w grach: manog

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem mianowicie klikam tam na start game i nic się nie dzieje cały czas jest luncher i nic więcej start znika czekam już dobre 4min i nic próbowałem kilka razy ale cały czas ten sam efekt..

Opublikowano

Pisze, że online a jak włączam silka to pisze, że update...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

ktos moze pomoc z tymi crashami co 10 min ?

nie chodzi mi o dc przy wyłanczaniu serva poprostu crash co wywala do polpiti pisze w nim ze zamknieto gre i trzeba reinstal ale on nie pomaga

Edge-1.png
Opublikowano

A ja czekam z niecierpliwością na DW. A tym co nie wierzą , chciałbym zobaczyć ich reakcje za kilka dni jak ich szczęka łamie klawisze w klawiaturze.

Opublikowano

103lv?, gz a ja wbijam chcę wpisałem id i pw a tu złe hasło, trzeba nowe zrobić?

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Ja wczoraj wieczorem miałem troszkę inny problem. Mianowicie loguję się, przepisuje hasło wybieram postać klikam start..... i nic i nie ładuje mapy. Raz restart gry pomógł a raz nie. To było przed tym eventem w south w Samarkandii.

Opublikowano

I co z tego ? Nie musisz 24/7h dawać info

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Pytanko .

Sciagnolem media.pk2 bez edit od mofat666 i mam 2 div. klikam na 2 , klikam START i dzieje sie jak poprzednio , launcher sie nie wylacza , 3 s xtrap i client sie nie wlacza. [Windows XP Servis Pack 3 ]?

Opublikowano

Ok, tym ktorzy niedziala silkroad ( klikasz start i niechce się włączyc SRO CLIENT?) na EPVP napisal typek ze to przez dodatek do XP - Service Pack 3. Mysle ze to prawda przez to poniewaz prawie wszystkie osoby ktorym niedziala mają swoj system operacyjny Windows XP dodatek service pack 3 (SP3) i typek napisal ze trzeba usunac ten PACK. Ja osobiscie nierobilem tego i raczej niezrobie bo niemam pewnosci czy dziala - Chcesz grac? sproboj prawdopodobnie musisz dodatek USUNAC. (To niepotwierdzone, że dziala więc jak niebedzie dzialac niedomnie - ja tego niesprawdzalem i niemam zamiaru sprawdzac.) Jednak gdyby ktos się odwazyl usunac to może dac tutaj info czy działa czy nie.

Jak usunąc SP3? http://support.microsoft.com/kb/950249/pl <--

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na windows 7 64 takich anomali niemam na kopie siostry tez mi normalnie wchodzi(win xp sp 2 chyba tam jest)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Nie piszcie, że serwery są Chcek, bo to są chwilowe OFF trwające średnio 3min, max. 10min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...