Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smierdzi mi to znowu zamknieciem serva na pare dni:)

lepiej niech zrobia server na 1000 osob i tylko 1000 kont nawet platnych te marne 5 euro:)

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa mać co 2 min Check lol to jużchyba jakaś przesada jak tak bedzie dalej to pozdro .... z tym serwerem ja prawie lorda zajebałem 10% Hp mu zostało a ttutaj Check lol i teraz całkiem jest off ... Te dzieci co sterują tym serwerem niech lepiej idą już spać kurwa jego mac... sorry za moje słownictro ale nie wytrzymałem już tego .... ;/

Konto oddane !!

Opublikowano

I teraz sami macie przykład czym wiąże się szybkie otwarcie serwera...

Więc nie dziwcie się DW że zwlekają , wolą mieć wszystko pewne.

Opublikowano

@minecraft 1

Jak oni pójdą spać, to serw będzie off, więc też nie pogramy.

@Koks(DGE)

Spoko, tylko jak zdążę przed crashem serwera. ;D

Opublikowano

@minecraft 1

Nie, nic nie pisali.

Open beta starts [Aug 27 2011 1:30PM]

So, open beta starts now. Current rates : experience - 35x, party experience - 35x , gold drop coeficent - 15x, item drop - 5x. Have fun.

Opublikowano

Beta testy to oni będą mieli ciągle jak tak dalej będzie bo z ich doświadczeniem to mogą sobie pograć w painta a nie zabierać się za edycje plików.

Żeby nie było spamu i nikt tu nie sapał to daje wam linka do Bsro Loadera.

Bloody Silkroad Loader v2

HAHA jeszcze rozdają komu się podoba darmowe silki.

Hfyxm.jpg

Opublikowano

Co wam tu dużo pisać. DWO jest lepszy pod kilkoma względami. Silki będą o wiele tańsze, podobno tańsze od Esro. Sam jestem beta testerem i powiem wam że jest wyjątkowo. Jutro postaram się jakieś filmiki i screeny z testów.

Opublikowano

a może tutaj mi poradzicie. Potrzebuje coś do expienia na tym serwie-program. Najlepiej napiszcie co się sprawdza z linkami . Przydatna rzecz.

Opublikowano

To nie ma sensu grać na OBT jak się skończy pewnie zmniejszą raty , i usuną wszystkim konta.

Ludzie którzy grali do tej pory napalą się i zaczną wykupywać silki.

Idziemy Expić niedługo na DW !!

potw151223121ku7.jpg

Ja już przyszykowany...

Opublikowano

To nie ma sensu grać na OBT jak się skończy pewnie zmniejszą raty , i usuną wszystkim konta.

Ludzie którzy grali do tej pory napalą się i zaczną wykupywać silki.

Idziemy Expić niedługo na DW !!

potw151223121ku7.jpg

Ja już przyszykowany...

Dla Twojej wiedzy Administracja już zapowiedziała, że raty nie zostaną zmniejszone po OBT jak i postacie nie będą usuwane : )

Opublikowano

no ja tez mam problem z tym xtrapem raz chodzi normalnie a raz po restarcie lipa nie odpala

bogli by go wogole wywalic z clienta i byl by spokoj

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...