Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać kolegą GM'a

HellFell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj, że przedział wiekowy GameMaster(GM'a) musi wynosić 10-12 lat.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko wszystkim, ale co to za poradnkm? ,,Jak zostac kolegą GM'a"? Nie no... Napiszcie jeszcze jak znaleźc przyjaciela na mt2 >.<

Jak dla mnie to zbędne.. Po 2 twoje wypisane ,,przywileje" są raczej hmm, bajką. Jeżeli Cię uraziłem to przepraszam, lecz takie jest moje zdanie.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

uwaga to ja biorę się za pisanie poradnika "Jak znalezc dziewczyne w metin2" czekajcie na to chłopcy.

SUPER PORADNIK ZIOM NA PEWNO SKORZYSTAM JUZ WIDZE TEGO RIBA.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Według mnie poradnik nie ma kompletnego sensu. 

Nie wiem czy to rzeczywiście miało być pomocne czy może ktoś próbował być zabawny ale zawiódł w tych dwóch opcjach.

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi :P Gościu się postarał dodał trochę fantazji xD Wszystko jest ok. Jeżeli komuś zależy można tego spróbować :)

73046579344112236771.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serio? Czytałam do połowy i już mnie padaczka śmiechu dopadła. Gdzieś widziałam napisany TuT przez dzieciaka " 10 Sposobów jak nie nudzić się w kościele " .. Identycznie jak bym czytała Twój poradnik. Według mnie bezużyteczny. 

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że na każdym serwerze Administracja ma po 12 lat, owszem wtedy się uda.

Ja odradzam korzystania z tego poradnika, nic ciekawego nie wnosi, jedynie to, ze Administracja będzie się z Ciebie śmiała :)

Pozdrawiam.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Każdy GM przeczytał poradnik?
Już wiedzą na co się nie łapać.

Humor.

Opublikowano

Dużo błędów językowych w tym Troll-Tucie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie bez przyczyny napisał taki tut :) 

Jakich GM'ów biorą na serwery takie potem są tematy, co druga osoba to dziecko które nie wie co to jest mutacja głosu nawet :)

Sam bym na to nie wpadł, w ogóle - jak to brzmi "JAK ZOSTAĆ KOLEGĄ GM'A"

No sikam :D

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Mega Słaby Poradnik nic nie da się tym zdziałać a jak napiszesz wyjebany to zostaniesz wyjebany z serwera :I 

Opublikowano

Poradnik naprawdę zabawny ale na poważniejszych projektach serwerów. Gm tak naprawde ma zablokowane rozdawanie przedmiotów :) I dużo ograniczeń. Gm to jak wolontariusz nikt poważny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hahahaha... Jeżeli jakiś admin się nabierze na takie coś to naprawdę serwer musi być epicki. Swoją drogą uśmiałem się jak to czytałem. xD 

Opublikowano

Wątpię żeby jakiś admin dał się na to nabrać xDDD 

Jeżeli już to jakiś człowiek w wieku 15 lat, na jakimś serwie bez przyszłości .

Opublikowano

Co tu się wyprawia, dostałem takiego mindfucka, że to mało xD

Em.. Nie zgodzę się. GM pewnie nie odpisze, jak jest dużo ludzi, chyba że na swoim serwerze koledze ><

ARIONE-MINI.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...