Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać kolegą GM'a

HellFell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co Ty kurde, w grze przyjaciół szukasz ? To jest śmieszne. GM to jakis BÓG ? Żeby mu się podlizywać?

Opublikowano

A wiesz że większość GM'ow to dojrzałe osoby i nie rozdają np itemków dla znajomych/przyjacielów/rodziny a nawet dla siebie?

Poradnik napisany dobrze lecz to jest dla osób które mają GM'a w wieku 10-16 lat "'Wyjątki"

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolega GM'a? Cóż to ma być? Heheh, raczej na PL'u za takie słowa poleciał by ban, a na prywatnych serwerach w 100% nie zostaniesz kolegą GM tylko przez same pisanie z nim. Ale łapa dla Ciebie xD­

Opublikowano

Na serwerach które padają po 2miesiącach może by się udało, ale na takim PL to GM będzie ignorował.

­

Opublikowano

Poradnik był pisany spory czas temu i w tamych czasach może by to przeszło. Na serwerach, które startują teraz nie wydaje mi się xD

Opublikowano

Mam kolege GM'a zapytałem się czy mi da jakiś prezent powiedział że mi da eq na max lvl a potem bana :D Więc to co napisałeś jest słabe i mało zgodne z prawdą (może na serwerach prowadzonych przez gimbaze).

Opublikowano

Jeżeli GMem byłby jakaś osoba do lat 14 to pewnie miałoby to jakieś prawo bytu, nie wyobrażam sobie żeby ogarnięty GM reagował na tak bezpośrednie lizanie odbytu.
Ale w sumie różni są ludzie...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...