Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać kolegą GM'a

HellFell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poradnik działa dzięki ziom

zostalem kumplem gma na negrosie i dal mi 105 lvl i perfect eq +9 5b 

mamy to miedzy sobą i nikt sie nie dowie

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ,,,macie racje bajki to ten kolega może pisać i tylko tyle sam jestem obecnie [sGM] na jednym z serwerów i powiem wam żę nikt nie dostał odemnie nawet 1 ,,potki,,.Od kiedy GM rozdaje itemy ,co to za serwer gdzie coś takiego jest tolerowane i robione,GM ma tłumaczyć,pomagać w grze doświadczeniem,znajomością serwera a nie szukać kumpli w śród graczy zapraszam autora postu na LifeOfMetin  zobaczymy czy jego podchody sprawdzą się w grzę.

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Tak jak up.

Mimo, że temat został stworzony dawno temu to sam jestem ciekaw co autor brał. Aktualnie chyba nie ma serwera, na którym zwykły GM ma takie prawa, chociaż nawet jakby miał to po co niszczyć czyjąś prace?

Zbędny tut 

Opublikowano

Moim zdaniem dno.. bez sensu lizać dupe komuś -,^ i sępić itemki 

Moim zdaniem dno.. bez sensu lizać dupe komuś -,^ i sępić itemki 

Opublikowano

Omg, to było pisane 3 lata temu, ille wtedy było serwerów a ile jest teraz i jak zmieniło się podejście. Temat już dawno powinien zostać zamknięty.

Hejo

Opublikowano

Omg, to było pisane 3 lata temu, ille wtedy było serwerów a ile jest teraz i jak zmieniło się podejście. Temat już dawno powinien zostać zamknięty.

też tak  uważam ;p

Nikt teraz nie da sobie liznąć dupy, bo są teamowe serwery i zwykle nikogo nie wpuszczają do swojego kręgu...

Opublikowano

To Fakt Team Metin to zamknięty krąg to ludzie zgrani i w pełni ufający sobie więc taki ,,Leszczyk,, chcący się podlizać może jedynie sobie odrobinę napytać kłopotów i tyle :D  :D 

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gm raczej nie chce nowego "przyjaciela", przyjaciel nie dostanie od niego eq (może na privach), 95% szans na GM ? Hahahah ty to masz fantazje, na to stanowisko nie biorą byle kogo. Poradnik żałosny

Opublikowano

Śmieszny jak dla mnie poradnik, około 75% ludzi z posadą GM'a nie dadzą się tak łatwo podejść. 

Opublikowano

Taki dobry kawał, ja bym to wrzucił do działu dowcipy w pogaduszkach, a nie w poradnikach.

Chciałbym mieć taką fantazję jak autor. Wymyśliłbym sobie jednorożca i poleciał nim na Madagaskar.

Tak serio temat może i stary, ale zdecydowanie zbędny, no ale kto by nie chciał być przyjacielem GM'a. :3

Opublikowano

Kto w ogóle odpowiada za ten dział ? Przecież takie coś nie powinno mieć tutaj miejsca.. Bajeczka dla dzieci..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...