Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać kolegą GM'a

HellFell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez ten kolor tekstu ciężko się czyta, dodatkowo wątpię by to działało, a jak już to tylko na jakiś hamachi serwerach.

wHgO0WT.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie to bardziej poprawia humor niż pomaga w kontaktach z GM, ale ok xD. Może przy jakimś 13-15 lat by się udało xD

Opublikowano

Nie wiem ile lat musiałby mieć ten "najlepszy GM" żebyś został jego kolegą poprzez takie wazeliniarstwo :D

Opublikowano

Nie no szansa że natrafi się na kogoś takiego, co to kupi to tylko na hamachi ; d Na porządnych serwerach takie cuś nie przejdzie. 

Co innego jeżeli ktoś ma po prostu gadane i rozwinie to co w poradniku w bardziej ogarnięty sposób. ;3 

e6rltz.jpg

Opublikowano

Tak, jasne. Może jeszcze napisz "jak zostać adminem Metin2 w 15 min"? Sory ale kto normalny będzie próbował zostać takim kolegą GM na siłę? 

Opublikowano

Co za jełopy się robią z tych metińczyków...

Poradnik dno, kuźwa jak można napisać poradnik  " Jak zostać kolegą GM'a " faceplam...

Rozwalasz chyba każdego pod tym tematem, ale jeszcze gorsza głupota jest się śmiać do ekranu, pis joł.

Opublikowano

O ja pierdziele... xDDD 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Dzięki dzięki pisałem to 3 lata temu także :D ale każdy plus się przyda , Oczywiście że to beka jest niech nikt nie bierze tego na poważnie :D 

Opublikowano

Założę się że połowa ludzi która to obejrzała w 100% tego próbowała haha , i pomyśleli że to na serio xD Ale są ludzie i parapety :D

+ za temacik rozbawiłeś mnie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...