Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barnej dobrze to ujoł, są ludzie jak i parapety...

Gadałem z kolegą, rozstał się ze swoją dziewczyną to poszedł do innej, ta 2 okazała się porażką to wrócił do tej 1 bo " Jak mam bez dziewczyny być ? Poyebao ?"

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głupie pierdolenie, u mnie w szkole są fajne dupy. Jak mi się jakaś podoba, podchodzę i normalnie gadam, a nie jak wy kurwa jakieś swoje gejowskie ciągotki dopierdalacie.

OndteAw.png

Opublikowano

Chodzenie w gimnazjum... hmmm... WTF?! Każdy ma prawo chodzić ze sobą i jeśli przezkadza wam, to, że nie wiem "liżą się ze sobą w holu" myślę o poważnych zaburzeniach psychicznych. Ich sprawa czy chodzą ze sobą dla szpanu z miłości czy innego gówna i nic wam do tego. Wybór człowiek wyznacza sobie sam <_<

Opublikowano

Jestescie nie fair. W rownoleglym temacie o nalogach wypowiadaliscie sie ze dzieci pija pala cpaja ale tego nie zmienimy wiec dajcie spokoj autorowi bo on chce tylko poznac czyjas opinie na ten temat.

Do milosci trzeba byc dojrzalym psychiczne, bycie z kims po to zeby inni widzieli ze jestes to bezsens i chamstwo wobec tej osoby.

Jesli chodzi o mnie to mam 18 lat ale jeszcze nie spotkalem nikogo wyjatkowego a chce zeby to byla ta jedna jedyna osoba.

PS. Jak mozna mowic na kobiete "dupa"? Trzeba byc kompletnym kraweznikiem zeby tak szacunku nie miec dla kogos kto moze byc ta najwazniejsza osoba w twoim zyciu.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Hmm... Może tak może nie ... 90% takich związków tak czy tak pada przed ukończeniem 18 lat ;)

Opublikowano

Nie zmienisz gimnazjum i chuj ;) . Mi tam to w gimnazjum nie przeszkadza ..

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

Po prostu dzieciaki w gimnazjum wyznają sobie miłość w opisach na gg/nk czy innych komunikatorach/portalach społecznościowych.A chodzą w gimnazjum dla szpanu, na oczach wszystkich całują się etc. aż w końcu jest taki dzień że po prostu ani widu ze sobą, czy to na korytarzu czy gdzie indziej, nagle się wszyscy interesują co się stało (no przecież mówili sobie "Kocham Cię" czy to też jeszcze niedawno mieli w opisie" Kocham Cię (imię) ;*;*;*). Tylko niewielki % z tych związków jest poważny o ile oboje dorosnęli i znają znaczenie słowa miłość i zależy im obojgu na tym.

Opublikowano

ja to nie mam dziewczyny dopiero ide do gimnazjum ;D

I nie miej bo zrobisz z siebie pośmiewisko. Oczywiście wśród tych normalnych ludzi, głupi koledzy sie nie liczą.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Hmmm...Temat idiotyczny -.- to jest moje zdanie

Zależy od gimnazjalisty,jeden jest dojrzalszy a drugi dziecinny

ten dojrzalszy raczej zwiąże się z nią albo może i nie ale nie którzy od gimnazjum chodzą a teraz są w związku po ślubie ...

Pozdro

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Opublikowano

Hmmm...Temat idiotyczny -.- to jest moje zdanie

Zależy od gimnazjalisty,jeden jest dojrzalszy a drugi dziecinny

ten dojrzalszy raczej zwiąże się z nią albo może i nie ale nie którzy od gimnazjum chodzą a teraz są w związku po ślubie ...

Pozdro

Ta jasne, nawet jeśli wzieli ślub to z pewnością sie juz zdradzili nie raz.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Boże a z kąd możesz to wiedzieć ?

Ty tak na serio? lol.

Przecież to logiczne , że każdy dorosły człowiek sie najpierw musi wyszaleć a potem sie ustatkować.

Myślisz ze przez całe życie i on i ona chcieli uprawiać seks z jedną osobą? HAHA.

Spójrz prawdzie w oczy. Wyobraź sobie ze do konca zycia ruchasz jedną babe - i co? Fajnie ?

W młodym wieku kazdy ma taki okres zeby szaleć i próbować zycia, a potem sie zakłada rodzine kurwa.

Pozatym i tak nie wierze ze jaka kolwiek para z gimnazjum wzięła ślub, a nawet jeśli to zdradzili sie nie raz.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Temat porusza dosyć istotny mankament dojrzewania w gimnazjum :P ja tam jestem raczej obojętny ale to co się dzieje w gimnazjum mogło by się zmienić xD zauważyliście że dzieci w wieku 13-14 lat chodzące do gimnazjum są coraz gorsze i jak by to takie "pokemonowate" xD

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Temat porusza dosyć istotny mankament dojrzewania w gimnazjum :P ja tam jestem raczej obojętny ale to co się dzieje w gimnazjum mogło by się zmienić xD zauważyliście że dzieci w wieku 13-14 lat chodzące do gimnazjum są coraz gorsze i jak by to takie "pokemonowate" xD

I bardziej bezpośrednie. Widziałem już przytulających się 6 klasistów. Wiem ze to tylko przytulanie się ale kiedyś tak nie było. Będzie coraz gorzej.

Ja nie wiem co sie dzieje z tym światem.

63989389769756300986.png

Weteran
Opublikowano
Ty tak na serio? lol.

Przecież to logiczne , że każdy dorosły człowiek sie najpierw musi wyszaleć a potem sie ustatkować.

Myślisz ze przez całe życie i on i ona chcieli uprawiać seks z jedną osobą? HAHA.

Spójrz prawdzie w oczy. Wyobraź sobie ze do konca zycia ruchasz jedną babe - i co? Fajnie ?

W młodym wieku kazdy ma taki okres zeby szaleć i próbować zycia, a potem sie zakłada rodzine kurwa.

Pozatym i tak nie wierze ze jaka kolwiek para z gimnazjum wzięła ślub, a nawet jeśli to zdradzili sie nie raz.

Czlowieku ale zycie nie kreci sie tylko wokol seksu.

Ogar człowieku ogar...

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Czlowieku ale zycie nie kreci sie tylko wokol seksu.

Ogar człowieku ogar...

Dobrze o tym wiem.

Nie odwracaj kota ogonem.

Nikt tu nie potrafi widać być obiektywnym.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja się w 100% zgadzam , mnie też to denerwuje!

Nie tylko i ciebie kolego, mój kolega miał " dziewczyne " w gimnazjum i jak sam mówi teraz tego żałuje, powiedział żebym też sobie taką znalazł ale prawda jest taka że takie dziewczyny w gimnazjach to czekają tylko na "pukanie" , kolega myślał że jak chodzi z taką z rok to cytuje " ale fajnie jestem już rok , może coś więcej sie stanie " a tu dupa, ona mu wyjechała z takim tekstem że znudził sie jej ( chociaż jest dosyć sławny ) potem zaczeła szukać sobie nowego, nikt jej nie chciał to jeszcze z jakim tupetem przyszła do niego i mu powiedziała że chce wrócić ponieważ on sobie nie znajdzie innej , a na niego to leci masa dziewczyn, ale on je olewa a do niej to nikt sie nie zbliza

@TOP takie chodzonko w gimnazjum to chory pomysł chorego człowieka, chociaż czasem zdarzą sie osoby co za szybko dojrzewają i tak sie kochają że olewają to wszystko ^^

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ty tak na serio? lol.

Zamknij mordę fagasie bo mnie już wkurwiasz tym swoim podejściem rodem trzynastolatka.

Uczucia wyższe jak np. miłość, przyjaźń zawsze będą zarezerwowane dla ludzi lepszych od ciebie a więc nawet nie będe starał ci się wytłumaczyć o co chodzi.

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...