Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieg okolicznosci ; / ? one istnieją !

I myślisz że kazdy taki jest ?

Tak. W moim gimnazjum mam jeszcze mase takich 'kolegów'. Pierdole. Szczerze mówiąc, nie moge sie doczekać zakończenia roku i patrzenia na ich błazenady i szopki ''to koniec, TAK BARDZO CIE KOCHAM".

A te jebane pindy będą miały powód do wypisywania emo tekstów na gg i facebooku. Takie jest moje gimnazjum. nic na to nie poradze.

Jestem skłonny uwirzyć w Miłość w gimnazjum ( jak pisałem topic to nie przychodziło mi to do głowy ) ale tak czy siak uwazam ze przyszłość nie ma sensu.

A z przysłowiem ''Miłość pokona wszystkie przeszkody się nie zgodzę'' z autopsji :>

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ja już jestem stary i nie wiem co sie dzieje z dzisiejszymi gimnazjami , ale w moim gimnazjum , nie było takich kretynów o jakich mówisz ...

Może , akurat tak sie to gimnazjum dobrało ;x . Ale uwierz , dla mnie to nie garstka ale dla ciebie może istnieje taka garstka osob ktora ma partnera w gimnazjum i go kocha a beda ze soba bardzo dlugo

Opublikowano

W polowie sie zgadzam ze duzo osob nie doroslo w gimnazjum do milosci ,ale:

1.Nie wszystkie pary sa dla szpanu w gim

2.Chodzilem z jedna dziewczyna 3lata(od 12roku zycia) i uwierz mi ze jednak czulem milosc do tej drugiej osoby

3.Jezeli to Cie tak wkurwia to pomysl co sie dzieje wlasnie w podstawowkach.

Masz szczescie ze masz avka Naruto bo dopisalbym tu kilka punktow :>

sstwc.jpg

Opublikowano

@UP

Ooo , to że ktoś lubi to co lubisz Ty , ma cie ograniczac :P ?

Nie chce sporu pomiedzy fanami naruto.

Ale chodzi mi o to ze nie wiem po co to napisal skoro i tak nic to nie da.

Nadal w gimnazjum beda chodzic dziewczyny z chlopakami czy tego chcemy czy nie :>

sstwc.jpg

Opublikowano

Gimnazjum w dzisiejszych czasach to wylęgarnia tych pokemoniastych, słitaśnych 'dzieciaczków'.

Wg mnie związek w gimnazjum nie jest sam w sobie zły, bo to nie zależy przecież od wieku, a od dojrzałości. To czy ktoś naprawdę potrafi kochać i być na tyle dojrzałym, to przecież zależy tylko od niego - czy da się wciągnąć w te pokemońskie zachowania i gierki. Tak jak pisałeś, prawie wszyscy w dzisiejszych czasach robią to dla szpanu... ehh, czasami chciałbym żyć w innych czasach...

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Nadal w gimnazjum beda chodzic dziewczyny z chlopakami czy tego chcemy czy nie :>

W żadnym razie sam kiedys patrzałem ; d ...

Tematy są tutaj do dyskusji , raczej duzo nie wskuramy mozemy przedyskutowac rozne sprawy

a na młodzież w zaden sposob nie wpłyniemy za kilka lat moze będzie jeszcze gorzej

sam myśle że nadmierne , lizanie , macanie sie jest idiotyczne szczegolnie w szkole ... nie tylko tak można okazywać uczucia ,

Szkoła nie powinna ograniczac związków , ale jeżeli Autor mówi prawde co do jego gimnazjum , to nie zazdroszcze mu ...

Opublikowano

Odrazu jak BabyBuns! sobie poszedł to sie spokojniej zrobiło :>

Nareszice mozna porozmawiać :>

Netrodal ;)

To ze lubie to anime w chuj , nie oznacza ze nie mozemy podyskutować. Wolność słowa. Jak twoja opinia moze byc dla mnie wartościowa i szczera skoro ograniczasz się moimi poglądami :P

Nie myśl że 'To nic nie da'. Każdy sposób wyrazania swojej opinii moze coś zmienić. A to czy bedzie to ''wyżalanie się na forum'' czy chodzenie po mieście z megafonem, różni się tylko ilością ludzi do których to trafia a nie mocą wypowiedzianych słów. B)

Gimnazjum w dzisiejszych czasach to wylęgarnia tych pokemoniastych, słitaśnych 'dzieciaczków'.

Wg mnie związek w gimnazjum nie jest sam w sobie zły, bo to nie zależy przecież od wieku, a od dojrzałości. To czy ktoś naprawdę potrafi kochać i być na tyle dojrzałym, to przecież zależy tylko od niego - czy da się wciągnąć w te pokemońskie zachowania i gierki. Tak jak pisałeś, prawie wszyscy w dzisiejszych czasach robią to dla szpanu... ehh, czasami chciałbym żyć w innych czasach...

Ja dzisiaj zrozumiałem, że miłość w gimnazjum moze istnieć, ale to nie zmienia faktu ze wg. mnie to ona i tak nie ma przyszłości...

W żadnym razie sam kiedys patrzałem ; d ...

Tematy są tutaj do dyskusji , raczej duzo nie wskuramy mozemy przedyskutowac rozne sprawy

a na młodzież w zaden sposob nie wpłyniemy za kilka lat moze będzie jeszcze gorzej

sam myśle że nadmierne , lizanie , macanie sie jest idiotyczne szczegolnie w szkole ... nie tylko tak można okazywać uczucia ,

Szkoła nie powinna ograniczac związków , ale jeżeli Autor mówi prawde co do jego gimnazjum , to nie zazdroszcze mu ...

Tak , preferuję dyskusje, a nie potok wulgów ( BabyBuns! ).

Jeśli ktoś pisze post w stylu ''Ja mam racje. Chuju." są dla mnie bezwartościowe.

"Szkoła nie powinna ograniczac związków , ale jeżeli Autor mówi prawde co do jego gimnazjum , to nie zazdroszcze mu ..."

Nie powinna ograniczać, lecz zwiększyć poziom edukacji o wychowaniu do życia w rodzinie. Jak czasami słucham pytania moich kolegów na WF-ie to mi sie śmiać chce.

Uważam ,że duży wkład w zachowanie takiego osobnika mają też rodzice.

Cholera jasna ( bez urazy ) ale jeśli ktos szuka miłości w okresie gdy dostaje ( powinien dostawać...) od rodziców a szuka ją u kolezankek / kolegów to chyba coś jest nie tak.

Moi rodzice są moimi przyjaciółmi. Gadam z nimi o wszystkim(moze dlatego ze są młodzi - mają ok.36 lat), wole spędzać z nimi czas niz z moimi 'kumplami'. Nie musze się buntowac i pokazywać jaki to ja jestem kurwa DUKE NUKEM, życie na krawędzi B) W 1 i 2 klasie gdy bardzo mnie to denerwowało , postanowiłem sprawdzić to od strony psychologicznej, więc zebrałem kilka informacji. Na początek zacząłem patrzeć na to czego uczą na WDŻ, jednak były tam tylko same stereotypy i seks od strony zdrowotnej, a to mnie nie interesowało. To był błąd. Na kolejny cel poszli właśnie rodzice, najpierw wybrałem sobie jako obiekt badań ( xD ) mojego patologicznego kumpla ( błazna klasowego, ten o którym wspominałem , inna dziewczyna co tydzień ). Odkryłem ze nie dość ze ma szorstki, suchy i beznadziejny kontakt z rodzicami to odkryłem ze to nie są jego prawdziwi rodzice ( Jego mama 28 lat, a on 15 <_< ) ,ojciec policjant, pierdolony sadysta. Wtedy właśnie wszystko odkryłem, zacząłem szanować rodziców i bardziej przyswajam rady które od nich otrzymuję. I każdego dnia ( tak szczerze to tylko w niedziele xD ) dziękuje Bogu za to ze mam taki kontakt z rodzicami, bo wiem ze dzieki nim nie jestem jak ten pajac. B)

63989389769756300986.png

Opublikowano

@ -=MacieQ=

Zazwyczaj staram się przemyśleć swój post i napisać coś więcej i z sensem ...

Teraz mi się po prostu nie chcę bo i temat durny.

Wyżaliłeś się na mpc bo przyjaciół nie masz ?

A nie! Jednak niby masz !

To idź się wyżal przyjaciółce a nie tutaj marudzisz jak to Ci źle patrzeć na to jak ktoś się całuje . :D

Jeszcze powiedz jak to Ci źle gdy przechodzisz wiosną przez park a tam ściskające się pary ahhh !

Nic tylko wziąć żyletkę i zakończyć ten nędzny żywot ( Twój oczywiście ) .

Ja nie wiem po co wtykasz nos w nie swoje sprawy ? Chcą się całować etc. - robią to i nic Ci do tego .

@ AJ JA JAJ EDIT Nawet jeżeli tacy 14 czy 15 latkowie mimo , że są gówniarzami * sam się za dorosłego nie uważam * są ze sobą szczęśliwi to niech będą .

Pozwól się ludziom cieszyć , żyć szczęśliwie bo chyba to jest cel naszego istnienia - mogę się mylić niektórzy są :

+18

emo.gif

Tak samo jakby ktoś powiedział "nie masturbuj się ! Ty szczeniaku ! To jest tak infantylne , że po prostu ubolewam nad Twoim losem a w dodatku grzeszysz !"

Wiem , że to robisz bo 96% nastolatków tak się rozładowuje .. i być może dobrze bo jak sobie ulżą to nie będą pisać takich tematów jak Ty ! Więc Just Do It !

W chwili obecnej to ja ubolewam nad Twoim losem gdyż nie rozumiem takiego żalenia się które i tak nie ma celu .

Chyba , że chciałeś poznać nasza opinię na ten temat . xD

Moja opinia : ich życie ( ludzi którzy tak Cię denerwują :D hahaha ) więc po co wtykasz nos w nie swoje sprawy ? <_<

Na Twoim przykładzie widzę , że moher to nie wiek to stan umysłu . xD

Ojjj i na dodatek widzę tutaj jakieś niejasności ! Ktoś tu się postarza ^ ^ w profilu 14 lat tutaj pisze ,że 15 ahhh jakże to dziwne ;)

Jak mniemam Twój problem zostanie poruszony w następnym * jednym z następnych * odcinków kultowych seriali "TRUDNE SPRAWY" / "DLACZEGO JA?"

Uprzedzając Twoją infantylną "złość" a raczej "spinę" po przeczytaniu mojego posta :

Moja wypowiedź nie miała na celu nikogo urazić .

Nie chciałem też abyś poczuł się nie kochany przez rodziców .

Jeśli chcesz się odnieść do mojej wypowiedzi to prosiłbym o konstruktywną krytykę a nie jakieś dziecinne i szczeniackie * dzięki Tobie polubiłem to słowo jakoś ^ ^ * hejtowanie !

PS. Każdy potrafi napisać : Nie jestem gruby i brzydki ( kwestia gustu )

+18

grubash.jpg

*Gdybyś miał jakiś problem odnośnie mnie i chciałbyś to samo napisać o mnie proponuje przenieść rozmowę na PW .

** Mogą wystąpić drobne błędy z racji tego iż jest już późno i niezbyt "panowałem nad palcami"

Pozdrawiam.

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Nie byłeś w stanie odpowiedzieć sensownie na mojego posta w którym powiedziałem całą prawdę o Tobie i musiałeś rzucić takie denny post hahhahhhahaha szkoda mi CIę dzieciaku ;)

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Nie byłeś w stanie odpowiedzieć sensownie na mojego posta w którym powiedziałem całą prawdę o Tobie i musiałeś rzucić takie denny post hahhahhhahaha szkoda mi CIę dzieciaku ;)

Tak szczerze mówiąc nie mam weny dzisiaj na teatralne posty więc streszcze : :(

Forum jest od tego żeby rozmawiać, tymbardziej pogaduszki. Jeśli jakiś temat cie nie interesuje to nie musisz w nim odpowiadać, ale i tak to zrobisz bo wtedy bedziesz fajniejszy . Twój post to tylko na siłe nieudana próba bycia koneserem wśród luźnych rozmów na forum. Chciałeś poczuc się jak Bóg interesujących tematów. To ty ustalasz co jest ciekawe a co nie. Potem zabierasz sie za pisanie, twoja dojrzałość jest TAK WIELKA ze nawet dodajesz kolorki, emotki i wklejasz linki z gifami emo ! Tak! Dojrxzałość rlz. Wnioskuję, ze masz jakieś max 14 ( ale obstawiam 12) lat i masz właśnie dziewczyne ( lub chłopaka ) w gimnazjum (lub w podst.) . Dlatego mój post cie zdrażnił , choć dałeś z siebie wszystko efekt wyszedł raczej mierny. :(

Pozdrawiam :(

63989389769756300986.png

Opublikowano

Drogi Macieju jesteś w błędzie .

Nie czuję się żadnym Bogiem etc.

A moją wypowiedzią chciałem oznajmić Ci , że założyłeś trochę "chybiony" temat i masz dziwne poglądy .

Gimnazjum już dawno skończyłem więc mnie to nie dotyczy . Chyba , że w liceum też nie wolno mieć dziewczyny :(

Że tak zapytam : Jesteś zagorzałym katolikiem ? Proszę o odpowiedź .

Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości odnośnie mojego wieku zapraszam na PW / SKYPE / GG / RL ( adres mogę Ci podać na pw ) .

Nie czuję się fajniejszy odpowiadając na takie tematy jak Twój . Wyrażam po prostu swoją opinię i jestem przy tym bardzo szczery i chyba to boli najbardziej ?

Dodaję kolorki aby wszystko nie zlewało się w szarą jedność .

Dodaję emotikonki , grafikę aby moja wypowiedź nie była "bezpłodna" rozumiesz ?

Ah zapomniałem ! TYLKO DZIECI DODAJĄ EMOTKI DO SWOICH WYPOWIEDZI !

Jaka dojrzałość ? Nie jestem dorosły/dojrzały i za takiego się nie uważam o czym wspominałem nie raz . Bywam czasami nieco infantylny to fakt .

Zirytowało mnie to jakie masz poglądy na temat "miłości" etc.

Pytam się : Co Cię obchodzi to co robią inni ? Boli Cię to jak ktoś się całuje etc. ? Dlaczego wtykasz nos w nie swoje sprawy ? Miałeś kiedykolwiek dziewczynę ? Byłeś kiedykolwiek zakochany ?

Proszę odpowiedz mi na nurtujące mnie pytania ( wszystkie z tego i poprzedniego posta ) .

Ps. Zauważyłem , że jesteś strasznie swarliwy . Dlaczego ?

Pewnie musisz skorzystać ze słownika języka polskiego :)

Tak wiem jestem czasami cyniczny , chamski , arogancki .

Mimo tego jak strasznie mnie nie lubisz - POZDRAWIAM !

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Nie czuję się fajniejszy odpowiadając na takie tematy jak Twój . Wyrażam po prostu swoją opinię i jestem przy tym bardzo szczery i chyba to boli najbardziej ?

Jaka dojrzałość ? Nie jestem dorosły/dojrzały i za takiego się nie uważam o czym wspominałem nie raz . Bywam czasami nieco infantylny to fakt .

Pytam się : Co Cię obchodzi to co robią inni ? Boli Cię to jak ktoś się całuje etc. ? Dlaczego wtykasz nos w nie swoje sprawy ? Miałeś kiedykolwiek dziewczynę ? Byłeś kiedykolwiek zakochany ?

Proszę odpowiedz mi na nurtujące mnie pytania ( wszystkie z tego i poprzedniego posta ) .

Mimo tego jak strasznie mnie nie lubisz - POZDRAWIAM !

Nie. Jestem normalnym nastolatkiem , któremu przeszkadza że ktoś sie liże gdy on je kanapke na holu.

Nie obchodzi mnie to, mogą sobie nawet robić 20 osobowe orgie, i sadomaso i chuj tam wie co jeszcze. Ale nie w szkole.

Nie jestem. Zauważ ze jeżeli nikt mnie nie wyzywa i nie pisze takich postów jak np. Ty, lub BabyBuns! w których chodzi o poniżenie mnie w internecie i pokazanie czegoś ( nie wiem dokładnie czego ).

Gdybyś napisał na początku :

Rozmowa potoczyłaby się pewnie inaczej...ale nie umiesz.

Tak, sprawdzałem co to swarliwy.

Nie, nie jesteś. :mellow:

PS. Czekam na kolejne posty takie jak ten.

Btw. wole dyskutowac niż sie kłócić. zrozum.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Mógłbym pisać moje psoty inaczej ale nie będę .

Po prostu piszę to co myślę a,że jestem przy tym trochę chamski etc. cóż taki po prostu jestem .

Co do tematu "Wielkie sceny miłości na korytarzach" fakt trochę śmieszy mnie to , że chłopak z dziewczyną muszę się z tym tak obchodzić w szkole ale najlepszym numerem było ( za czasów kiedy chodziłem do gimnazjum ) dziewczyna i chłopak stoją koło siebie na przerwie długiej i nie zamieniają ze sobą słowa :rolleyes: takie tam ..

Przyznaję , że trochę Cię skrytykowałem ale czyż nie była to konstruktywna krytyka ?

Proszę nie porównuj mnie do użytkowników typu BabyBuns bo jakbyś nie zauważył to styl wypowiedzi chyba trochę inny .

Chociaż on i tam ma rację . Moi znajomi zaczęli się spotykać jak chodzili do gimnazjum dziś mają prawie 20 lat i dalej są razem . Drugim przykładem może być moja wychowawczyni ze szkoły która ze swoim mężem również trzyma się od gimnazjum ( ale kiedyś to było inaczej jak to mówią ^ ^ ) .

Masz 14 lat więc co do tematów miłości też niewiele wiesz - nie mów tylko ile to nie przeżyłeś bo jeszcze nie jedno Cię spotka ;)

* Nie uważam , że jestem jakimś mentorem od spraw sercowych etc.

Miałeś kiedykolwiek dziewczynę ? Byłeś kiedykolwiek zakochany ?

A ja dalej czekam ^ ^ bo sprytnie uciekłeś od tego .

Skoro Ci przeszkadza jak chłopak i dziewczyna się całują to nie patrz na nich ? * Chociaż gdyby to ładna dziewczyna z drugą również ładną się całowały to nie masz nic przeciwko :rolleyes: ? :D

Nie wkurzaj się w takich sytuacjach bo ktoś Cię naprawdę weźmie za psychopatę jakiegoś .. albo socjopatę .

Zrozumiesz to wszystko jak się kiedyś zakochasz - więc nie ma co tutaj polemizować na temat tego jakie to jest fee i jak Ci źle smakuje kanapka z szynką gdy na to patrzysz .

Pozdro ;)

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Mógłbym pisać moje psoty inaczej ale nie będę .

Po prostu piszę to co myślę a,że jestem przy tym trochę chamski etc. cóż taki po prostu jestem .

taaa...

Co do tematu "Wielkie sceny miłości na korytarzach" fakt trochę śmieszy mnie to , że chłopak z dziewczyną muszę się z tym tak obchodzić w szkole ale najlepszym numerem było ( za czasów kiedy chodziłem do gimnazjum ) dziewczyna i chłopak stoją koło siebie na przerwie długiej i nie zamieniają ze sobą słowa :rolleyes: takie tam ..

Przyznaję , że trochę Cię skrytykowałem ale czyż nie była to konstruktywna krytyka ?

Spójrz na swój 1 post w temacie, i oceń subiektywnie czy to konstruktywna krytyka. Jak dla mnie to raczej wyrzygiwanie kwasu.

Proszę nie porównuj mnie do użytkowników typu BabyBuns bo jakbyś nie zauważył to styl wypowiedzi chyba trochę inny .

On nie uzywa kolorków i emotek, ale obrazacie i wyzywacie tak samo.

Chociaż on i tam ma rację . Moi znajomi zaczęli się spotykać jak chodzili do gimnazjum dziś mają prawie 20 lat i dalej są razem . Drugim przykładem może być moja wychowawczyni ze szkoły która ze swoim mężem również trzyma się od gimnazjum ( ale kiedyś to było inaczej jak to mówią ^ ^ ) .

Masz 14 lat więc co do tematów miłości też niewiele wiesz - nie mów tylko ile to nie przeżyłeś bo jeszcze nie jedno Cię spotka ;)

* Nie uważam , że jestem jakimś mentorem od spraw sercowych etc.

Nie nie ma racji, co więcej!. - kiedyś było inaczej! Skoro twoi znajomi mają teraz 20 lat to chodzili do gimnazjum ok. 6 lat temu. Uwierz mi gdybyś widzial co sie dzieje w dzisiejszych gimnazjach to bardzo sie zmieniło. Byłbym 6 lat temu skłonny uwierzyć w prawdziwą miłość w gimnazjum,. ale teraz to tylko gadżet do popularyzacji własnej osoby, zaistnienia w towarzystwie,Ja jestem tu i teraz, wiec moge pełnoprawnie i subiektywnie ocenić obecny poziom polkisch gimnazjów. Ja oraz inni gimnazjaliści.

Miałeś kiedykolwiek dziewczynę ? Byłeś kiedykolwiek zakochany ?

Nie miałem nigdy dziewczyny, czekam na tę jedyną, nie na 1 lepszą do rozładowania napięcia i przyszpanowania.

Byłem....ZAUROCZONY.

A ja dalej czekam ^ ^ bo sprytnie uciekłeś od tego .

Przeoczyłem.

Skoro Ci przeszkadza jak chłopak i dziewczyna się całują to nie patrz na nich ?

Nie wkurzaj się w takich sytuacjach bo ktoś Cię naprawdę weźmie za psychopatę jakiegoś .. albo socjopatę .

Nie, bo to tylko prymitywne małpowanie po dorosłych aby stac się doroślejszym...

To nie jest szczere. Gdyby tak naprawde sie kochali ( w co i tak wątpie ) to z pewnością nie okazywaliby sobie uczuć na oczach wszystkich.

Zrozumiesz to wszystko jak się kiedyś zakochasz - więc nie ma co tutaj polemizować na temat tego jakie to jest fee i jak Ci źle smakuje kanapka z szynką gdy na to patrzysz .

Mnie to intryguje i wkurwia zarazem, Lubie robić sobie zagadki i stawiać tezy psychologiczne na temat zacofanych gimnazjalistów. Można powiedzieć , że rozkładam gimnazjum na czynniki pierwsze., , swoje przemyślenia na temat gimnazjum i moich ''badań'' umieszam na blogu , którego z rzeczywistych celów wam nie podam.

I do konca zycia będe zostawał przy tym , że powstanie gimnazjum to najgorszy pomysł ministerstwa edukacji. Wszystkim sie wydaje ze jak przeskoczyli o poziom wyzej to wszystko im wolno i są juz dorośli. Gówno prawda.

Pozdro ;):)

@Down

Łatwo jest TObie mówić - osobie trzeciej. :(

Ja tam za 2 tygodnie będe musiał to widzieć codziennie, i już mi sie niedobrze robi.

63989389769756300986.png

Opublikowano

dajcie sobie na luz ... -.-

niech sobie szczeniaki robią co chcą , niech sobie obciągają , robią dzieci w wieku 15 lat -_-

nie wasza sprawa.

jeśli wiedzą co to miłość to ok , ale jeśli są z sobą po to by potrzymać się za ręce , to brak słów.!

ja kończę!

idę spać :huh:

PFK Kompany

Opublikowano

Wolny kraj. Wolni ludzie.

Takie małolaty jak wyjdą z gimnazjum i pójdą do szkół ponadgimnazjalnych to strasznie łatwe są i szybie można by rzec :rolleyes: ( mówię tutaj o dziewczynach ) .

Czekasz na tą jedyną ?

To przepowiem Ci jak to będzie ( tylko kurde teraz nie mów , że trolluje etc i nie marudź )

Ta pierwsza dziewczyna jaką będziesz mieć idzie i tak na straty bo z nią nie wyjdzie .

Dlaczego tak twierdzę ? Sam się na tym poznałem * kiedyś myślałem podobnie jak Ty * .

I kiedyś tak kontemplowałem i naszła mnie myśl aby zgromadzić więcej informacji i sprawdzić czy to prawda i mówię Ci "Ta pierwsza idzie w 90% na straty " .

Kurde nie chcę Ci już dogryzać bo miło się dyskutuję ale małe pytanko :

Skoro nie byłeś nigdy zakochany to co możesz wiedzieć o okazywaniu uczuć drugiej osobie która jest dla Ciebie wszystkim ?

Czy jeśli ludzie się kochają to miłość okazują sobie TYLKO w domu przy zasłoniętych żaluzjach ( oldschool'owo - kto jeszcze ma żaluzje w oknach ? ) tak aby nikt ich nie widział ?

Jeżeli coś do siebie czują to sobie to okazują i w dupie mają resztę świata i to co sobie o nich myślą ludzie .

Przepraszam za ten niestosowny wyraz ^ ^.

Tam wyżej oczywiście nie mówiłem tego na przykładzie jakiś dzieci z gimnazjum .

To co reprezentują "pary" w gimnazjum to jeden wielki cyrk i dziecinada bynajmniej ja tak uważam .

Ale jeszcze raz : Co Ci do tego ? Ich sprawa .

Takie jest życie . Ludzie ślepo gonią za tym aby stać się kimś , kimś fajnym , lubianym w towarzystwie i stąd biorą się dzieci które piją , palą , ćpają . Przyznaję , że nie piję , nie palę i nie ćpam żadnego gówna a mam znajomych w brud bo to oni mają lubić i szanować mnie za to jaki jestem a nie ja mam się zmieniać żeby im się upodobać .

Pozdroo po raz setny .

Kończymy spam i idziemy spać chyba co ?

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Wolny kraj. Wolni ludzie.

Takie małolaty jak wyjdą z gimnazjum i pójdą do szkół ponadgimnazjalnych to strasznie łatwe są i szybie można by rzec :rolleyes: ( mówię tutaj o dziewczynach ) .

Czekasz na tą jedyną ?

To przepowiem Ci jak to będzie ( tylko kurde teraz nie mów , że trolluje etc i nie marudź )

Ta pierwsza dziewczyna jaką będziesz mieć idzie i tak na straty bo z nią nie wyjdzie .

Dlaczego tak twierdzę ? Sam się na tym poznałem * kiedyś myślałem podobnie jak Ty * .

I kiedyś tak kontemplowałem i naszła mnie myśl aby zgromadzić więcej informacji i sprawdzić czy to prawda i mówię Ci "Ta pierwsza idzie w 90% na straty " .

Ok ,ale i tak czekam.

Kurde nie chcę Ci już dogryzać bo miło się dyskutuję ale małe pytanko :

Skoro nie byłeś nigdy zakochany to co możesz wiedzieć o okazywaniu uczuć drugiej osobie która jest dla Ciebie wszystkim ?

Skoro ja nic nie wiem o miłości , to moi ''równieśnicy'' tymbardziej.

Czy jeśli ludzie się kochają to miłość okazują sobie TYLKO w domu przy zasłoniętych żaluzjach ( oldschool'owo - kto jeszcze ma żaluzje w oknach ? ) tak aby nikt ich nie widział ?

Nie, ale robią to jakoś subtelnie...czule... a nie jakieś dobieranie sie do siebie jakby sie miało zaraz bzykać na podłodze. Wiem..ale tak to u mnie wygląda...

Jeżeli coś do siebie czują to sobie to okazują i w dupie mają resztę świata i to co sobie o nich myślą ludzie .

Przepraszam za ten niestosowny wyraz ^ ^.

Tam wyżej oczywiście nie mówiłem tego na przykładzie jakiś dzieci z gimnazjum .

To co reprezentują "pary" w gimnazjum to jeden wielki cyrk i dziecinada bynajmniej ja tak uważam . No. a ja właśnie o tym mówie :D

Ale jeszcze raz : Co Ci do tego ? Ich sprawa .

Jak już mówiłem, w dupie ich mam, byleby mnie nie wkurwiali swoimi dziecinnymi próbami udawania dorosłych i dojrzałych ludzi W SZKOLE.

Takie jest życie . Ludzie ślepo gonią za tym aby stać się kimś , kimś fajnym , lubianym w towarzystwie i stąd biorą się dzieci które piją , palą , ćpają . Przyznaję , że nie piję , nie palę i nie ćpam żadnego gówna a mam znajomych w brud bo to oni mają lubić i szanować mnie za to jaki jestem a nie ja mam się zmieniać żeby im się upodobać .

Pozdroo po raz setny . Dzięki.

Kończymy spam i idziemy spać chyba co ? Ja juz leze w łóżku, na komie jestem B)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Tzn wiesz nie wypowiem sie do konca bo moge tez urazic niektorych gimnazjalistow

Jak juz powiedzialem mialem dziewczyne 3lata i zamiast sie popisywac,ukrywalismy to,tylko kilka osob wiedzialo :>

Wiec nie wszyscy sa tacy choc w wiekszosci sa :>

Co chcialem dopisac,aaa no tak nie napisalem czegos.

Nie wiem po chuja zrobiles ten temat,przeciez wszyscy o tym wiedza.

To jest forum o tematyce cheaty,bugi,boty,poradniki do gier i tutoriale,pogaduszki fakt faktem sa ale nie po to by mowic nam ze w gimnazjum sa dzieci.

Nom to tyle,chciales,masz :>

sstwc.jpg

Opublikowano

Wypierdalaj na samosie... najpierw piszesz o jakiś gałkach teraz o tym, że nikt Cię nie chce i nie lubisz widoku całowania WTF ?! Żałosny jesteś dzieciaczku tyle Ci powiem, jak masz jakieś problemy emocjonalne to możesz porozmawiać z mamą albo wyładować się na innych forach. Bo tutaj nikt nie chce czytać takiego gówna co Ty piszesz.

Opublikowano

Czy się opłaca nie wiem.

Ale wiem jedno coś z tb nie tak...

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...