Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A właśnie, że nie to samo. Szkoła to nastolatkowie, a ulica to zróżnicowane społeczeństwo.

W którym także są nastolatkowie.

@GuciO

Zdarzają sie oczywiscie przypadki ze i chłopak i dziewczyna idą do tej skzoły do której chcieli.

A co potem? no właśnie. nie da sie od dzieciaka złączyć życia 2 osób. no wybacz ale nie da sie ;)

Wow. Jedyny post w którym nie obrażasz, az mam ochote na niego odpowiedzieć. :)

Nie wątpie ze jakaś mi zakręci w głowe, z pewnością nie w gimnazjum.

Najpierw doświadczenie , potem miłość.

O jakim Ty doświadczeniu mówisz? Koleś. Zakochasz się i będziesz sam siebie oszukiwać bo szkoła jest dla Ciebie ważniejsza od osoby która się kocha? Ziomek, kurwa, zastanów się trochę. Jeżeli będziesz stawiać karierę na pierwszym miejscu, a potem będzie kolej rodziny, to będziesz gówno wart. Pieniędzmi możesz sobie dupsko podetrzeć.

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oraz wiele moherów, policjantów, dresów, szarych ludzi, dorosłych przed którymi nie mamy wielkiej ochoty się całować. Nie ma też korytarza w którym szpanersko moglibyśmy się oprzeć, złapać dziewczynę i się molestować (xD)

Opublikowano

@UP

Ja chodze do gimnazjum. A w gimnazjum ie ma prawdziwej miłości.

To sie kurwa nie dziw ze nie zaznałem. Ja czekam na te prawdziwą miłość, a nie dziewki do rozładowywania napięcia seksualnego. lol.

@GuciO

Zdarzają sie oczywiscie przypadki ze i chłopak i dziewczyna idą do tej skzoły do której chcieli.

A co potem? no właśnie. nie da sie od dzieciaka złączyć życia 2 osób. no wybacz ale nie da sie ;)

Wow. Jedyny post w którym nie obrażasz, az mam ochote na niego odpowiedzieć. :)

Nie wątpie ze jakaś mi zakręci w głowe, z pewnością nie w gimnazjum.

Najpierw doświadczenie , potem miłość.

Widocznie Ty te doswiadczenie dostajesz OD JAKIEGOS WIEKU , nie mozesz go dostać prędzej ; x , bo żyjesz stereotypami .

Opublikowano

O jakim Ty doświadczeniu mówisz? Koleś. Zakochasz się i będziesz sam siebie oszukiwać bo szkoła jest dla Ciebie ważniejsza od osoby która się kocha? Ziomek, kurwa, zastanów się trochę. Jeżeli będziesz stawiać karierę na pierwszym miejscu, a potem będzie kolej rodziny, to będziesz gówno wart. Pieniędzmi możesz sobie dupsko podetrzeć.

Zeby najpierw stawiać karierę na pierwszym miejscu, trzeba najpierw do niej dojść. a zeby to zrobić trzeba sie w większości poświęcić nauce, a nie gimnazjalnej miłości. :(

Oraz wiele moherów, policjantów, dresów, szarych ludzi, dorosłych przed którymi nie mamy wielkiej ochoty się całować. Nie ma też korytarza w którym szpanersko moglibyśmy się oprzeć, złapać dziewczynę i się molestować (xD)

Popieram. Ulica to nie to samo co szkoła. Szkoła jest głównie po to zeby sie uczyc, mozna w niej robic wiele rzeczy, ale kurwa od molestowania sie publicznego i lizania sie są inne odpowiednie miejsca. a nie kurwa hol na którym rzeybwa pół szkoły. ( dla szpanu ofc_.

Widocznie Ty te doswiadczenie dostajesz OD JAKIEGOS WIEKU , nie mozesz go dostać prędzej ; x , bo żyjesz stereotypami .

Szkoda ze nie dowiedziałem się o tej mądrości zyciowej wczesniej.

Gdyby tak było mogłem napisac prace magisterską w 6 klase :(

Kurde, a moglem juz miec kobiete na całe zycie...:(

63989389769756300986.png

Opublikowano

a więc podsumujmy , WSZYSTKO

Nie mozna doznac milosci PRZED skonczeniem szkoly , i po studiach , bo wtedy ucze sie aby w przyszlosci mieć dobrą kariere ... , bo kiedy jest szkola NIE MOGE DOBRZE ZORGANIZOWAC CZASU , hę ?

Opublikowano
Zeby najpierw stawiać karierę na pierwszym miejscu, trzeba najpierw do niej dojść. a zeby to zrobić trzeba sie w większości poświęcić nauce, a nie gimnazjalnej miłości.

Dziewczyna w której zakochasz się w gim, może być Twoją żoną. Jeżeli kariera u Ciebie będzie na 1 miejscu, to w końcu Cię zostawi. Potem nikogo nie znajdziesz, bo będziesz tępym chujem żadnym pieniędzy. A co Ci będzie w tych pieniędzy? W końcu i tak zdechniesz, zgnijesz w ziemi, pieniądze przepadną, a Ty całe życie zmarnujesz na podążaniem za pieniądzmi, i nie będziesz miał w tym życiu NIKOGO.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeżeli bedziesz tak chciał Tej kariery , w ktorej zarobisz KUPE FORSY , nie mysl ze na zawolanie znajdziesz sobie laske ktora cie pokocha , a nie twoje pieniądze ...

Musisz mieć osobe ktorą kochasz i ktora wie o tobie wszystko , co dla ciebie najlepsze itp . bo w przyszlosci jak bedziesz tarzał sie w gównie , ona wlasnie poda ci ręke !

Opublikowano

Niech mi wpierdalają.

Umiem bronić swojego zdania i nigdy go nie zmienie.

Ja rozumiem, tylko mi chodzi o to, że oni mogą mieć swoje zdanie na ten temat i może wcale nie są ze sobą 'dla lansu'?

Mówię Ci, niech sobie chodzą ze sobą, po prostu nie musisz zwracać na to uwagi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP

Ja tez mam swoje zdanie na ten temat to co? Odrazu musze napierdalać po tych co ze sobą chodzą? Wystarczy ze ja uwazam ze to niedojrzałe i szczeniackie.

Takie jest moje zdanie, i tak zawsze sie okazuje ze mam racje ( mó kolega - 8 dziewczyn w 1 miesiącu, o każdej mówił ze to ta jedyna ). Niech sobie chodzą i niech nawet sie bzykają.

Byleby nie robili tego w szkole.

a więc podsumujmy , WSZYSTKO

Nie mozna doznac milosci PRZED skonczeniem szkoly , i po studiach , bo wtedy ucze sie aby w przyszlosci mieć dobrą kariere ... , bo kiedy jest szkola NIE MOGE DOBRZE ZORGANIZOWAC CZASU , hę ?

Hahahaha. xD

oczywiscie ze mozesz, idź na basen albo do kina, to nie topic o tym B)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Hahahaha. xD

Ty naprawdę jesteś tępy. Dobrze wiesz o co mu chodziło, ale Ty będziesz wymyślać aby tylko bronić swoje jakże błędne zdanie. Okaż choć trochę szacunku do miłości i skończ ten durny temat.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Hahahaha. xD

To wlasnie o Tym topic ... Twoim zdaniem najwazniejsza jest szkola ... ! , a po za nią nauka , Ja miałem wiele czasu , na dwór z przyjaciołmi , i jezdzenie do dziewczyny , i nauke ... Widocznie nie wszscy umia sobie zorganizowac dobrze czas ; /

Ja tez mam swoje zdanie na ten temat to co? Odrazu musze napierdalać po tych co ze sobą chodzą? Wystarczy ze ja uwazam ze to niedojrzałe i szczeniackie.

Takie jest moje zdanie, i tak zawsze sie okazuje ze mam racje ( mó kolega - 8 dziewczyn w 1 miesiącu, o każdej mówił ze to ta jedyna ). Niech sobie chodzą i niech nawet sie bzykają.

Byleby nie robili tego w szkole.

No to powiedz to kazdej młodej parze ktorą ujrzysz na ulicy :) , powiedz ze nigdy nie miales dziewczyny bo to niedojrzałe i szczeniackie , bo Ty wolisz najpierw skonczyc szkole , i znalesc prace a zycie towarzyskie i milosne nigdy cie nie interesowało :>

Opublikowano

Ty naprawdę jesteś tępy. Dobrze wiesz o co mu chodziło, ale Ty będziesz wymyślać aby tylko bronić swoje jakże błędne zdanie. Okaż choć trochę szacunku do miłości i skończ ten durny temat.

Okazuję szacunek do miłości tam gdzie ona kurwa jest, w gimnazjum jej nie ma za chuja wiec nie mam czemu okazywac szacunek.won!

To wlasnie o Tym topic ... Twoim zdaniem najwazniejsza jest szkola ... ! , a po za nią nauka , Ja miałem wiele czasu , na dwór z przyjaciołmi , i jezdzenie do dziewczyny , i nauke ... Widocznie nie wszscy umia sobie zorganizowac dobrze czas ; /

No to powiedz to kazdej młodej parze ktorą ujrzysz na ulicy , powiedz ze nigdy nie miales dziewczyny bo to niedojrzałe i szczeniackie , bo Ty wolisz najpierw skonczyc szkole , i znalesc prace a zycie towarzyskie i milosne nigdy cie nie interesowało :>

Temat topiku to "Najwazniejsza jest szkoła" czy "Chodzenie w gimnazjum" ?

Skończ pierdolić, jesli poznałeś ją w gimnazjum to i tak ze sobą zerwiecie. B)

''No to powiedz to kazdej młodej parze ktorą ujrzysz na ulicy , powiedz ze nigdy nie miales dziewczyny bo to niedojrzałe i szczeniackie , bo Ty wolisz najpierw skonczyc szkole , i znalesc prace a zycie towarzyskie i milosne nigdy cie nie interesowało :> ''

Naucz sie czytać.

Napisałem "Byleby nie robili tego w szkole". Widzisz tam gdzieś ULICE ?

@DOWN

Jeśli uwazasz temat za bezsensowny i do notatnika to po co sie wypowiadasz.

Pogaduszki są po to by pogadać. ( W ich przypadku na siłe się oszukiwać ) wiem ze oni wiedzą ze mam racje xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

Okazuję szacunek do miłości tam gdzie ona kurwa jest, w gimnazjum jej nie ma za chuja wiec nie mam czemu okazywac szacunek.won!

Temat topiku to "Najwazniejsza jest szkoła" czy "Chodzenie w gimnazjum" ?

Skończ pierdolić, jesli poznałeś ją w gimnazjum to i tak ze sobą zerwiecie. B)

Dla Ciebie jej nie ma, bo Ty jej nie doznałeś. Skąd wiesz co czują wszystkie pary w gimnazjum? Jesteś tylko dzieckiem które nigdy nikogo nie kochało więc przestań pierdolić i udawać kogoś, kim nie jesteś.

Jeśli uwazasz temat za bezsensowny i do notatnika to po co sie wypowiadasz.

Pogaduszki są po to by pogadać. ( W ich przypadku na siłe się oszukiwać ) wiem ze oni wiedzą ze mam racje

Sam siebie oszukujesz ziomek.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Naucz sie czytać.

Napisałem "Byleby nie robili tego w szkole". Widzisz tam gdzieś ULICE ?

Ty sie naucz czytać pusty dzbanie widocznie napisałem , nad Tym zdaniem twoje przytoczone słowa , a jak tak to zrób to także w szkole , ale pamietaj ze gimnazjalisci także chodzą po tych ulicach " Ja tez mam swoje zdanie na ten temat to co? Odrazu musze napierdalać po tych co ze sobą chodzą? Wystarczy ze ja uwazam ze to niedojrzałe i szczeniackie.

Byleby nie robili tego w szkole. "

@UP

I trafiłeś w sedno , ! . Autor zyje stereotypami . Niech najpierw znajdzie dziewczyne i faktycznie Sprawdzi jak to jest miec kogos ,

Bo to tak jakbym nigdy nie jadł chleba , i mowil ze jest obrzydliwy ...

Opublikowano

Bo to tak jakbym nigdy nie jadł chleba , i mowil ze jest obrzydliwy ...

To tak jakbys nigdy nie jadł chleba bo on nie istnieje. B)

Mówie o miłosci w gimnazjum. wiem ze zaraz napisalibyście "TO CO?! MIŁOŚC NIE ISTNIEJE!??!?! WTF LOL JEBANY BUCU SPIERDALAJ, NIE MAM ARUGMENTÓW WIĘC MUSZE CIE POWYZYWAĆ BO WTEDY NIE DOSC ZE CZUJE SIE FAJNIEJSZY TO JESZCZE WSZYSCY MYŚLA ZE MAM RACJE ! GENIALNE ! :O "

63989389769756300986.png

Opublikowano

Człowieku, kurwa. Miłość to jest uczucie, a kto w jakim wieku zazna tego uczucia, nie zależy od niego. A na uczucie nikt nie ma wpływu.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w pewnym sensie. Ale często się zdarza że miłość z młodzieńczych lat wraca gdy już "dorosniemy" ^.^ To prawda, beznadziejne są takie zachowania jak napisałeś - lizanie się na pokaz, pisanie takich tekstów ale popatrz, że są też tacy nastolatkowie, którzy traktują miłość inaczej. Bardziej dorośle. Nie każdy jest z dziewczyną dla szpanu albo żeby sobie pomacać xD to że ty widzisz takie zachowania dookoła nie znaczy, że tak jest zawsze. Czemu nie widzisz bardziej dojrzałych par? Bo są razem dla sebie a nie dla szpanu. Spójrz na to właśnie tak. Są gimnazjaliści, którzy patrzą na związek bardziej dojrzale.

Opublikowano

@3UP

Poczytaj swoje posty , wynika z nich to ze zakochać się mozna dopiero po skonczeniu szkoly , bo wtedy ma sie najwiecej czasu , i mozna znalesc drugą osobe także rownie inteligętną co Ty ktora bedzie zarabiała kupe kasy tak jak Ty i bedziecie żyli w Pięknym domu i nie bedziecie mieli co robic z kasa , to sie nie przyjmie.

@UP

"są też tacy nastolatkowie, którzy traktują miłość inaczej. Bardziej dorośle. Nie każdy jest z dziewczyną dla szpanu albo żeby sobie pomacać xD to że ty widzisz takie zachowania dookoła nie znaczy, że tak jest zawsze" Za to dałbym ci Nobla . . . , ale Autorowi nie wytlumaczysz

Opublikowano

@UP

inteligentną. widze ze olewanie szkoły dla dziewczyny sie ujawnia.

Człowieku, kurwa. Miłość to jest uczucie, a kto w jakim wieku zazna tego uczucia, nie zależy od niego. A na uczucie nikt nie ma wpływu.

Napisz chociaz 1 argument ( bez odwracanie kota ogonem i bez wyzwisk jesli dasz rade) na to, że ''Miłość" w gimnazjum ma jakiś sens.

Sasukex tez moze napisać :>

są też tacy nastolatkowie, którzy traktują miłość inaczej. Bardziej dorośle. Nie każdy jest z dziewczyną dla szpanu albo żeby sobie pomacać to że ty widzisz takie zachowania dookoła nie znaczy, że tak jest zawsze.

mądre słowa. popieram, ale.wybacz, to otoczenie kreuje światopogląd. skoro w moim otoczeniu nie ma zadnych szczerych gimnazjalnych par i są tylko takie dla szpanu, to jak mam spojrzeć na to subiektywnnie?

63989389769756300986.png

Opublikowano

@UP

inteligentną. widze ze olewanie szkoły dla dziewczyny sie ujawnia.

Napisz chociaz 1 argument ( bez odwracanie kota ogonem i bez wyzwisk jesli dasz rade) na to, że ''Miłość" w gimnazjum ma jakiś sens.

Sasukex tez moze napisać :>

Wyżej Ci wystarczająco podałem. Udajesz, że ich nie widzisz, bo za wszelką cenę chcesz mieć rację.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wyżej Ci wystarczająco podałem. Udajesz, że ich nie widzisz, bo za wszelką cenę chcesz mieć rację.

Nie podałeś.

I pewnie ich mi nie zacytujesz bo ich nie ma.

63989389769756300986.png

Opublikowano

inteligentną. widze ze olewanie szkoły dla dziewczyny sie ujawnia. - A widzisz jednak moge olać szkołe dla dziewczyny B)

To ze pisze w pospiechu i zrobie jeden pierdolony blad niczego nie udowadnia . . .

Pesymista . moge ci dac ich 1000

Twierdzisz że NIE MA ANI JEDNEGO CZŁOWIEKA NA TYM SWIECIE KTORY POZNAŁ DZIEWCZYNE W GIMNAZJUM I BEDZIE Z NIA DO KONCA ZYCIA ?

Prosze :

Ma sens , znajdziesz dziewczyne w gimnazjum , nie musisz byc z nia dlugo mozesz nawet zerwac , po kilku latach spotkasz ją i przypomnisz sobie to ze kiedys z nią byłes i było ci z nią dobrze , postanawiasz odnowic znajomosc ktora moze przerodzic sie w cos większego i moze byc to partnerka do konca zycia . Co niemożliwe ? , Niewykonalne ?

Taki fakt nie wyzwisko : Jestes poprostu Pesymistą i mowie to ktoryś raz z kolei że żyjesz stereotypami ;)

mądre słowa. popieram, ale.wybacz, to otoczenie kreuje światopogląd. skoro w moim otoczeniu nie ma zadnych szczerych gimnazjalnych par i są tylko takie dla szpanu, to jak mam spojrzeć na to subiektywnnie?

Jeżeli sam byś doznał czegoś takiego , to bys wiedzial i skad dowod ze DLA SZPANU ? :] , tego nie udowodnisz

Opublikowano

Jeżeli sam byś doznał czegoś takiego , to bys wiedzial i skad dowod ze DLA SZPANU ? :] , tego nie udowodnisz

Przykładem moze posłużyć mój 'kolega' co tydzień zmienia dziewczynę, o kazdej mówi ze jest ta jedyna.

Raz byłem świadkiem jak szli i na chwile nie trzymali sie za ręce, zobaczyli ze ide i gwałtownie sie złapali ( on złapał ). I co? To nie było dla szpanu?

63989389769756300986.png

Opublikowano

Przykładem moze posłużyć mój 'kolega' co tydzień zmienia dziewczynę, o kazdej mówi ze jest ta jedyna.

Raz byłem świadkiem jak szli i na chwile nie trzymali sie za ręce, zobaczyli ze ide i gwałtownie sie złapali ( on złapał ). I co? To nie było dla szpanu?

Zbieg okolicznosci ; / ? one istnieją !

I myślisz że kazdy taki jest ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...