Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie chodzenie w gimnazjum to jest gówno.

Ta druga 'połówka', jest tylko w większości przypadkach, tanią zabawką.

Ale.. jeżeli, ktoś się trafi na Ciebie, to skorzystaj czemu nie, lecz nie bierz tego na poważnie.

Jak reaguję, na 'lizanie się'?

Mało mnie obchodzi.. to, lecz myślę "fuuj.. oczyszczają resztki po obiedzie".

Tyle.. :D

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra sranie w banie idę spać -.-

ZNALAZŁEŚ DZIEWCZYNĘ I HUJ, GDYBY CI NA NIEJ ZALEŻAŁO TO BYŚ NIE ZWRACAŁ UWAGI NA KOMENTARZE INNYCH!! TYLKO BYŚ SIĘ NIĄ ZAJMOWAŁ -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Przeczytałem wasz 8 stron spamu i widzę, że nikt tu się nie kwapi, żeby odpowiedzieć normalnie (są wyjątki) tylko wszyscy się kłócicie albo hejtujecie. Kolega forumowy chciał znać zdanie innych to mu łaskawie odpowiedzcie, a jeśli nie chcecie napisać niczego mądrego to sami "wypierdala***e na samosie", bo pokazujecie (co niektórzy) swój niski poziom intelektualny i społecznościowo-kulturowy.

@ Topic

Od siebie dodam, że chodzenie z dziewczynami w gimnazjum to np. nie jest dla mnie, będąc w gimnazjum miałem bodajże 5 dziewczyn przez 2 lata i z żadną nie udało mi się wytrzymać, dlatego w 3 klasie już dojrzałem i nawet nie szukałem kolejnej. Dziewczyny w gimnazjum mają swoje widzimisię, potrafią się obrażać za byle co, a do tego to tak naprawdę wolą pogadać z przyjaciółkami i poplotkować niż łazić wszędzie z chłopakiem. Ciężko jest też z tego względu, że chłopcy dojrzewają nieco później i może się zdarzyć, że dojrzała już emocjonalnie dziewczyna będzie z chłopakiem w miarę ustatkowanym, który z dnia na dzień dostanie małpiego rozumu. Ten wiek to nie czas na szukanie związków. Nawet nie opłaca sie chodzić przez jakiś czas, bo tylko nerwy się straci. Tyle ode mnie, lepiej poczekać do szkoły średniej, gdy się ma już 18 lat.

Opublikowano

Bo w gimnazjum z reguły to zwykłe zauroczenia, oczywiście zdarza się czasami prawdziwa miłość, która przetrwa długi czas, ale to są przypadki bardzo rzadkie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chuja w GM jest jak w Pdst.

Dzeci max.16 lat i nadal nie rozumnie.

Dziecino zrozum zmieni to się radykalnie w liceum.

Walić ich , to mój text ( raczej go nikomu nie zakosiłem ) i nie przejmuj się tym WALIĆ ICH ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Myślicie ze ''związek'' z osobą poznaną w gimnazjum ( kiedy obu stronom buzują hormony ) może się udać ?

jak najbardziej.

moja kolezanka z 1 gim poznala chlopaka w tym samym wieku z innej klasy, sa ze soba do dzis (3 liceum) i jakos wydaje mi sie ze beda ze soba dosc dluzej.

podobnie moja siostra poznala mojego szwagra gdy byla w 3 gimnazjum on byl troszke starszy (nie pamietam jaka jesy roznica wieku) i sa teraz zareczeni (ona ma 22 lata juz).

wiec wedlug mnie jest to do zrobienia, tylko trzeba umiec

jestem singlem ( w wieku 15 lat to normalne , a przynajmniej powinno takie być )

mam 18 lat jestem singlem i mi z jednej strony mi z tym dobrze a z drugiej nie.

dlaczego dobrze?

- Wiecej czasu dla siebie

* moge ten czas poswiecic na gre na gitarze, wyjscie z kumplami na piwo, czy co kolwiek innego.

- swoboda

* jak ktos powie "mojej dziewczynie " ze wracalem ze szkoly z kolezanka, to nie musze sie jej spowiadac

* moge sie spotykac zkim chce, kiedy chce i robic co chce ^.^

- jeszcze wiecej szasu

no i czemu zle wg. mnie byc singlem

- Brak stalego partnera

no i tyle xD

Uważam, ze chodzenie w gimnazjum to na siłe próbowanie bycia dorosłym. Niestety w oczach normalnych godnych poznania ludzi wychodzi się na szczeniaka i napalonego gówniarza / dziewke.

no tutaj sie nie zgodze, zawsze mozna sprobowac z kims byc, byc moze trafi sie ktos udany i cos z tego bedzie. A z tym wychodzeniem na dziwke to lekko przegiales... nie kazdemu chodzi o seks (chyba ze jak wymieniles napalony gowniarz rozpowie ze sie puscila itp.) wiec z tymi Dziwkami jest roznie...

no a moj stosunek do calej sprawy jest taki, ze warto probowac, ale oczywiscie w granicach dobrego smaku.

sorki za brak polskich znakow, ale jestem na anglojezycznym laptopie

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Owszem to forum o cheatach, ale to WOLNY KRAJ i w pogaduszkach ma prawo zakładać takie tematy.

Cytuję kokosza:

Kiedyś pisałem już o tym ... przypomnę : na forum nie ma demokracji, nie ma swobody wypowiedzi i wolności słowa. Demokracja zaczyna się dopiero na randze administratora, o czym seldek, mike i mou wiedzą.

@Top Nie kręci mnie to ;f

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Boli was to,że chłopak się wyżalił?;> Wy tyllko gry komputer intrnet xxx.

W wieku 14 lat mogłem mieć stosunek seksualny z 29latką.. Miała męża i dziecko.. Odmówiliśmy sobie. Myślicie,że głupia była? Mylicie się.. Jestem psychologiem. Jak dobrze pamiętam xDDD

Opublikowano

Odnośnie opisu tematu... Pierdolić to mogę ja, byłem ostatnio tu 3 dni temu i kurwa tu jak się założy temat to za 1 h jest już na 2 stronie, a ten jest dalej na 1. Co to za temat O_o.

@Edit Haha Zero^^ mi dał minusa teraz mu zajebie za to limit z 5 kont xD.

Opublikowano

Mam teraz 15 lat i dziewczyny nie mam i chce ja mieć dopiero w wieku 18 lat lub po studiach

Jest 99.9% że i tak zerwiesz z nią kontakt

Ja mam specyficzną klasę to znaczy spotykamy się w 15/17 gdzieś idziemy rozmawiamy i wszyscy są kolegami a nie że ktoś na tym wypadzie się z kimś liżę -_-

Opublikowano

Ludzie ... SEXXXXXXXXXXXXXXXX

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

na ch*j mi dziewczyna skoro teraz mam ostatni rok w gimnazjum ?

po tym wszyscy rozejdą się do innych liceów / zawodówek itd. i nie będzie takiego samego loffciania się jak w 1/2 gim ; ).

Ogółem nie na widzę ludzi którzy chcą się pochwalić swoją głupotą -.- ( czyt. związek w gimnazjum )

toć to nie ma najmniejszego sensu w wieku 15 lat.

Zresztą dziewczyny w dzisiejszych czasach są gorsze od chłopaków dlatego nie zadaje się z niektórymi osobnikami w mojej szkole.

Po prostu nie chce mieć zrujnowanej psychiki przez jakąś gówniarę.

Takie jest moje zdanie na ten temat.

Opublikowano

Muszę przyznać że po dużej części się z tobą zgadzam .. związki w gimnazjum z resztą kończom się po krótkim czasie... [ale według mnie mogłeś sb oszczędzić tego "kurwa" co drugie zdanie..]

ntmpc.png
Opublikowano

Gówno mnie obchodzi za przeproszeniem wasza zbieraka.. Co ma gimnazjum do chodzenia.. Kurwa mać, może załóżmy temat o jebaniu w kiblach. ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Niby tak.. Ale zauważcie że jak nawet nie będzie próbował/a chodzić z kimś to w przyszłości będzie maił/a problem/y z przełamaniem się do odwagi ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Sensu nie ma w takim chodzeniu w gimnazjum. Nie pierdolcie ze miłość, bo teraz wszyscy szpan kto pierwszy porucha...

Zresztą miłości nie ma, jest pożądanie ...

Opublikowano

znaczy wiesz stary napewno "chodzenie" nie ma sensu WTF ?! Kur*a gdzie idziemy ;x ? ale wiesz są też ludzie bardziej dojrzali bo napisałeś tylko o takich w stylu

-e

-hej

-e a mogem ci wymacać dupe ?

-no ok

-e a moge ci wymacać cycki bende fajnym.

-nie tego nie

- ŻAL !!!

i sami widzicie . a gdzie Ci bardziej dojrzali ? i bardziej ogarnięci ? wiadomo są ludzie i parapety. ale wiesz 2/10 związków naprawde są prawdziwe. okey rozumiem troche głupio i racja chcesz się poczuć dorosłym ;d okey fajnie ;p najlepsze i tak są partnerki w grach w stylu metin ^^. ja np znam kolesia co jest z dziewczyną ponad 3 lata jest w 2gim. i niby takie mega love story ale jedno na drugie gada ale oni chcą być jak najdłużej żeby inni wiedzieli. Liżą się na przymus na środku korytarza przy znajomych żeby się nie lizali 3x na minute to hardcore ;d okey nie rozpisuje sie bo i tak większośc osób tego nie czyta ;d Maciek przyznaje racje bo też jestem takiego samego zdania w 98% ;p

Combat 18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...