Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahah ,jak ten koles @up w filmiku zaruchal ,hahahah

@Top

Sam poszedlem specjalnie do szkoly gdzie w klasie mam 31 lasek 6 chlopa (zywieniówka) tylko dlatego ze sa laski,nic wiecej,

W gimnazjum to sobie mozna pomacac,polizac sie i niesadze ze milosci te przetrwaja ,znam tylko 2 pary które sa razem po gim.

Wiec ja sadze ze mentalnosc i chlopaka i dziewczyny sprowadza sie do tego zeby pomacac i zobaczyc jak to jest.:D

Cos wiecej to tylko liceum /technikum +

Opublikowano

Zgadzam się z autorem tematu w 100%.

Gościu, czytasz mi w myślach!

Ich miłość się kończy po (góra) dwóch tygodniach. :)

Pogratulować. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Hehe smutna historia ;d ale jak chcesz sie wyładować to idz na piłce a nie piszesz głupoty

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

Ja pierdole. Szczerze mam cię coraz bardziej dość.

Z takimi tematami wyjazd na dojrzewamy czy samosie, tam cię każdy zrozumie. -.-

Każdy robi to co chce. A ja dla przykładu jestem z dziewczyną od 2 klasy gimnazjum, a dzięki Bogu został mi jeszcze rok zawodówki, więc nie wiem co ci się tu KURWA nie podoba. Idź sobie z rodzicami pogadaj. -.-

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Ostatnio w moim mieście dziewczyna rok młodsza ode mnie(koleżanka brata), powiesiła się z powodu jakiegoś chłopaka(nie wiadomo czy była w ciąży, czy po prostu zerwali ze sobą). Dlatego według mnie "miłość"(a raczej zauroczenie) nie jest dla dzieciaków z gimnazjum.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Autor tematu jak widać nie rozumuję jak samiec tylko jak jakiś romantyk z dupy ?

Jestem z nią tylko dla jednego - dla zaspokojenia moich potrzeb . A Ty tutaj o miłościach . Oj zapytaj tych swoich kolegów dlaczego są z tymi gównarami to Ci sami powiedzą ..

Jeżeli boli Cię to , że ktoś się obściskuje nawet publicznie to coś jest nie tak .

Takie tematy nie znajdą raczej wielu "fanów" na tym forum . Idź może na samosie ! Może to być strzał w dziesiątkę i pojawisz się nawet na mistrzach / kwejku . xD

Pozdrawiam wszystkich ,którzy sądzą , że MacieQ przesadza i coś z nim jest nie tak .

@demoinic + !

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Sama racja w twoim poście dopisał bym że w Gimnazjum nie na widzę takich Osób które Spanują i mają różne wonty do twojej osoby ... Palą fajki oraz ćpają Alkochol to inna Sprawa ale też bez przesady :P

Dziękuje Dobranoc

logo.png

Niedługo :P 1 Server Anty-MPC team :P

[HA]Fighter

[HA]JachuPL tak to on !

[GA]Arczi

[GA]Gregski

Zero Diablic itd.

Opublikowano

@ FighterWksu

Takie wielki z Ciebie "fjter" a polskiego nie znasz ?

" nie na widzę" <_< ŹLE !

nienawidzę ! DOBRZE !

Widać ,że gimnazjum ..

@ TOPIC.

Czy wy wielce urażeni gimnazjaliście jesteście

A) Biedni ?

B) Brzydcy i samotni ?

C) Chorzy umysłowo ?

Proszę o odpowiedź MacieQ i FighterWksu .

Co was to obchodzi co robią inni . Wtykacie nos w nie swoje sprawy i kiedyś się na tym przejedziecie - chociażby w szkole ponadgimnazjalnej ( ktoś wam da wycisk to wtedy może przestaniecie się tak wszystkim interesować co was nie dotyczy i nie powinno was obchodzić ) .

:) Czekam na takich pierwszaków :rolleyes:

Pozdrawiam .

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

O kurwa mało osób myśli tak jak autor tematu. Zgadzam się w 100% z tobą. Wyładował bym się tak samo jak ty, ale nie ma to większego sensu bo ty to zrobiłeś ;)

"Są ludzie i taborety" <-- odpowiednie dla takich osób. 3

; )

Opublikowano

O kurwa mało osób myśli tak jak autor tematu. Zgadzam się w 100% z tobą. Wyładował bym się tak samo jak ty, ale nie ma to większego sensu bo ty to zrobiłeś ;)

"Są ludzie i taborety" <-- odpowiednie dla takich osób. 3

Ehm.

Ja też już czuję, że muszę wyładować się, przez takich, jak to Ty ująłeś "ludzi".

Jak tylko jutro wrócę, to specjalnie dla takich "ludzi", wyładuję się ja (TABORET).

To są jakieś jaja, podać Ci link na samosie czy też dojrzewamy? ; )

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

W gimnazjum macało się panienki za tyłeczek a czasami pociągneło za sutka :) i nie trzeba było z żadną chodzić żeby macać...

I dlatego, to żalenie się na MPCHEATS, chuja mu da.

Niech wypierdala na samosie.

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Kto jest za tym aby MacieQ wypierdzielał na samosie + !

Pozdrawiam wszystkich myślących .

MacieQ tez pozdrawiam mimo , że nikt za nim nie przepada . <_<

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano
Ehm.

Ja też już czuję, że muszę wyładować się, przez takich, jak to Ty ująłeś "ludzi".

Jak tylko jutro wrócę, to specjalnie dla takich "ludzi", wyładuję się ja (TABORET).

To są jakieś jaja, podać Ci link na samosie czy też dojrzewamy? ; )

To się wyładuj wolny kraj, skoro zrobisz to specjalnie dla mnie to bardzo się cieszę.

Nie musisz mi mówić, że jesteś taboretem bo ja o tym bardzo dobrze wiem.

Tak samo ty możesz sobie pisać co chcesz tak samo może to robić MacieQ, nikt mu nie zabroni a z pewnością nie ty bo ty gówno możesz.

Równie dobrze może założyć temat, że żona mu nie daje.

Owszem to forum o cheatach, ale to WOLNY KRAJ i w pogaduszkach ma prawo zakładać takie tematy.

Jeśli masz inne zdanie to zgłoś do administracji zobaczymy czy coś się zmieni.

@Topic, ed

Sprostuję trochę moją wypowiedź.

Owszem są pary które trwają dość długo i zachowują się odpowiednio (chwali się im to), ale to mniejszość, większość par zachowuję się jak typowe szczeniaki które czują nie wiadomo co a tak naprawdę gówno czują. W jeden dzień piszą sobie: kocham, ;*, huj wie jeszcze co a na drugi dzień nie odzywają się do siebie lub znajdują sobie inną dziewczyna/chłopaka. W dzisiejszych czasach tak to już jest.

; )

Opublikowano

Nie czytam tego tematu i waszych wypowiedzi, ale sądzę, że zerwała z Tobą dziewczyna i musisz się tu wypłakać :) Jeśli się kogoś kocha (chociaż 10 latki to przesada) to wiek nie robi różnicy ;) Zazwyczaj w tym wieku każdy przechodzi pierwszą miłość :) Całowanie na korytarzach nie pasuje tylko nauczycielom, ja osobiście nie zwracam na to uwagi ^^

Opublikowano

@Turek28

Masz ode mnie plusa .

Słuszna uwaga . Zazwyczaj te pierwsze miłości są już w gimnazjum więc nie ma co narzekać tylko niech autor też znajdzie sobie w końcu dziewczynę albo przyjaciół .

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano
"Haha. Znam jedna dziewczynę, przyjaźnimy się Lubię z nią spędzać czas i rozmawiać, nie potrzebujmy lizania się na oczach kazdego"

Ja jebe, pierdole mać. To w końcu zdecyduj czy ją kurwa kochasz, podoba Ci się, czy się przyjaźnicie... (skoro piszesz że nie chcesz się z Nią lizać publicznie)

Przyjaźń i nic więcej jest możliwa między kobietą a mężczyzną, ale Ty widać czujesz coś do Niej więc ja pierdole po chuja się żalisz w taki sposób ?

EDIT

Nie czytałem komentów ale zauważyłem to

Nie czytam tego tematu i waszych wypowiedzi, ale sądzę, że zerwała z Tobą dziewczyna i musisz się tu wypłakać

i w 100 % to popieram. Idź się wypłakać do nie wiem (kup sobie misia :P) i oszczędź innym pośmiewiska z Ciebie...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Następna szopka, w której trzeba się wypowiedzieć.

Ja za przeproszeniem "pierdole" chodzenie w gimnazjum. Jak mi się jakaś podoba, proszę bardzo. Jak nie, to adeyu.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...