Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale te durnie naoglądali się telenowel z zakończeniem "I żyli długo i szczęśliwie" i pierdolą o miłości, że wszystko przetrzyma, że ona taka trwała i od gimnazjum aż po grób. Nazwać ich można tylko ofiarami losu, nic więcej.

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a Mało było przypadkow ze wlasnie ktos rezygnował z życiowego celu dla drugiej osoby ? .

Przeciez moge teraz chodzic do Liceum , a moja dziewczyna do najgorszej szkoły . Jestem mężczyzną powinienem Załozyc rodzine i utrzymać ją ! ...

Wow. Rezygnowac z dobrego i bogatego zycia ( ok. 70 lat ) tylko po to zeby być razem przez te yy...3 ?

SZACUN B)

Paradox: Jak chcesz utrzymać rodzinę , skoro pójdziesz do zjebanej szkoły i gówno sie nauczysz , potem bedziesz miał gównianą robotę.

Zeby coś w zyciu osiągnąć , trzeba najpierw do czegoś dojść, najwaznieszje w wieku gimnazjalnym - licealnym jest zdobywanie doświadczenia, a nie uganianie sie za dzieweczkami sezonowymi B)

po pierwsze to moze byc tylko zauroczenie a nie milosc a to roznica.

Dokładnie.

63989389769756300986.png

Opublikowano

@CoZaNerdy , OFIARY LOSU ?

Widać ze jedną z ofiar losu jestes Ty , bo jak tak pierdolisz ze nie ma miłości to nigdy nie bedziesz miał kobiety w swoim życiu . Ofiara losu ; /

@Posluchaj pusty dzbanie . Jezeli rezygnuje z tego owego bogatego zycia . ( takie rzeczy to nie w polsce ) , to oznacza ze Kocham tą osobe dla ktorej to robie . !!

Opublikowano

Wow. Rezygnowac z dobrego i bogatego zycia ( ok. 70 lat ) tylko po to zeby być razem przez te yy...3 ?

SZACUN B)

I właśnie teraz jestem w 100% pewnie, że nie wiesz co to jest miłość. Kurwa, człowieku, idź do rodziców i się zapytaj. Pierdolisz takie głupoty, że mi się wchodzić do pogaduszek odechciewa.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

cycki są fajne.

+1

topic:

ogarnij sie :x nie wiem za bardzo po co ten temat, wszyscy wiemy ze gimnazjum jest pelne kretynów, zjebów, dzieci i innych niedojebów i nic na to nie poradzisz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@CoZaNerdy , OFIARY LOSU ?

Widać ze jedną z ofiar losu jestes Ty , bo jak tak pierdolisz ze nie ma miłości to nigdy nie bedziesz miał kobiety w swoim życiu . Ofiara losu ; /

Płacz, płacz bo nic innego ci nie pozostaje. Moje oburzenie spowodowane jest takim bezsensownym pierdoleniem jak ty i tamten bambus, inaczej bym się tu nie regnął. Co ty mi będziesz sapał, że nie będę mieć kobiety w swoim życiu skoro mam dopiero 17 lat? Jasnowidz? Prorok? Potrafisz po poście rozpoznać ludzką przyszłość? A może i przeszłość?

Miłość jest, ale nie w gimnazjum (w większości), czytaj moje posty uważnie, albo nie pisz bo mam wakacje, a ciebie poduczą czytania ze zrozumieniem za 2 tygodnie w szkole.

Opublikowano

Powiedz mi kurwa, co Ci z bogatego życia jak nie masz nikogo, z kim możesz porozmawiać, kogoś kto Cię kocha? No ale Ty tego nie rozumiesz. Z tych pieniędzy możesz mieć tylko tyle, że wynajmiesz sobie dziwkę, a miłości kurwa nie kupisz. Więc przestań pierdolić takie farmazony.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@UP

LOL.TO JEZELI JESTE BOGATY I MAM 20 LAT I JESTEM JUZ DOJRZAŁY I MOGE UTRZYMAĆ RODZINE TO NIEMOGE SIE ZAKOCHAĆ ? :O

Matko! Życie przecieka mi przez palce. :(

I właśnie teraz jestem w 100% pewnie, że nie wiesz co to jest miłość. Kurwa, człowieku, idź do rodziców i się zapytaj. Pierdolisz takie głupoty, że mi się wchodzić do pogaduszek odechciewa.

Nie ma to jak miłośc na 3 lata. Potem skończyłeś gównianą szkole i nigdzie sie nie dostaniesz. Ahh zycie jest piękne B)

Wtedy bedziesz mógł zafundować swojej wybrance takie życia na jakie zasługuje B)

Sarkazm RLZ B)

+1

topic:

ogarnij sie :x nie wiem za bardzo po co ten temat, wszyscy wiemy ze gimnazjum jest pelne kretynów, zjebów, dzieci i innych niedojebów i nic na to nie poradzisz.

wiem :x

63989389769756300986.png

Opublikowano

+1

topic:

a po co temat o wachlarzu zgniłej pochwy w dziale metin2?

Powiedz mi kurwa, co Ci z bogatego życia jak nie masz nikogo, z kim możesz porozmawiać, kogoś kto Cię kocha? No ale Ty tego nie rozumiesz. Z tych pieniędzy możesz mieć tylko tyle, że wynajmiesz sobie dziwkę, a miłości kurwa nie kupisz. Więc przestań pierdolić takie farmazony.

Czyli ty dasz radę poznać ludzi z którymi możesz pogadać tylko w gimnazjum? Jakiś ty ograniczony.

Opublikowano

Człowieku kurwa, to, że kogoś kochasz, nie znaczy, że nie będziesz mieć wykształcenia. Jeżeli nie umiesz podzielić czasu to znaczy, że jesteś na to za głupi. Teraz tylko czekać, jak będziesz miał laskę, a potem kopnie Cię w dupę, bo nie będziesz chciał się z nią pocałować na ulicy.

Jeżeli nawet nie będziesz mieć tego wykształcenia, będziesz mieszkać pod mostem, ale będziesz mieć kogoś, kto Cię kocha i o tym wiesz, to tao miłość 'doda Ci skrzydeł' i się podniesiesz z rynsztoku. Bo wiesz, że masz kogos na kim Ci zależy, ktoś Cię wspiera. Dorośnij

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Człowieku kurwa, to, że kogoś kochasz, nie znaczy, że nie będziesz mieć wykształcenia. Jeżeli nie umiesz podzielić czasu to znaczy, że jesteś na to za głupi. Teraz tylko czekać, jak będziesz miał laskę, a potem kompie Cię w dupę, bo nie będziesz chciał się z nią pocałować na ulicy.

"kompie" za dużo metina.

Czytaj ze zrozumieniem jego posty baranie, chodzi tu o szkołę, a nie wszystkie miejsca gdzie są ludzie, pisze ci 3 stronę z rzędu, że chodzi o szkołę, a ten dalej swoje. aahhhhhh

Opublikowano

Jeśli akurat ty i ta twoja koleżanka tak uważacie to chyba wy należycie do tych niedojrzałych. ;)

Zacznij mieć to w dupie zamiast sie wkurwiać bo ktoś ci wpierdoli przypadkiem, wiesz jak to jest. ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Płacz, płacz bo nic innego ci nie pozostaje. Moje oburzenie spowodowane jest takim bezsensownym pierdoleniem jak ty i tamten bambus, inaczej bym się tu nie regnął. Co ty mi będziesz sapał, że nie będę mieć kobiety w swoim życiu skoro mam dopiero 17 lat? Jasnowidz? Prorok? Potrafisz po poście rozpoznać ludzką przyszłość? A może i przeszłość?

Miłość jest, ale nie w gimnazjum (w większości), czytaj moje posty uważnie, albo nie pisz bo mam wakacje, a ciebie poduczą czytania ze zrozumieniem za 2 tygodnie w szkole.

Szkołe skończyłem ;< . . . , Ale widać ze twoje podejscie do tej całej Miłosci , jest obojętne , a nawet gorzej lejesz na nią , i obrazasz Tych ktorzy mowią ze jednak mozna jej doznac w kazdym wieku ...

@Macieq Chyba wiem jak rezygnuje z tego " bogactwa " dla jakiejs osoby nie na kilka lat , ... Musze uswiadomic sobie to ze robie to z ryzykiem ze moge wszystko stracic ale jak juz to zrobie to Jestem z osobą na ktorej mi zalezy i z ktorą spedze wiele lat , ktora bedzie przy mnie gdy będe chory itp ...

Opublikowano

"kompie" za dużo metina.

Czytaj ze zrozumieniem jego posty baranie, chodzi tu o szkołę, a nie wszystkie miejsca gdzie są ludzie, pisze ci 3 stronę z rzędu, że chodzi o szkołę, a ten dalej swoje. aahhhhhh

a Ty się naucz czytać WSZYSTKIE posty.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeśli akurat ty i ta twoja koleżanka tak uważacie to chyba wy należycie do tych niedojrzałych. ;)

Zacznij mieć to w dupie zamiast sie wkurwiać bo ktoś ci wpierdoli przypadkiem, wiesz jak to jest. ;]

Jeśli akurat ty i ta twoja koleżanka tak uważacie to chyba wy należycie do tych niedojrzałych.

Bezwartościowe słowa gdyż nie uargumentowałeś.

Niech mi wpierdalają.

Umiem bronić swojego zdania i nigdy go nie zmienie.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Szkołe skończyłem ;< . . . , Ale widać ze twoje podejscie do tej całej Miłosci , jest obojętne , a nawet gorzej lejesz na nią , i obrazasz Tych ktorzy mowią ze jednak mozna jej doznac w kazdym wieku ...

@Macieq Chyba wiem jak rezygnuje z tego " bogactwa " dla jakiejs osoby nie na kilka lat , ... Musze uswiadomic sobie to ze robie to z ryzykiem ze moge wszystko stracic ale jak juz to zrobie to Jestem z osobą na ktorej mi zalezy i z ktorą spedze wiele lat , ktora bedzie przy mnie gdy będe chory itp ...

Skoro szkołę skończyłeś to zachowuj się jak ktoś kto faktycznie ją skończył.

Nie leję z miłości, gdzie to widać? Piszę o tym gdzie takową miłość można spotkać. Ty tu piszesz o prawdziwej miłości, a autor tematu o gówniarskim zauroczeniu w szkole gdzie nie zakochują się w osobie, w jej charakterze, cechach tylko dosłownie "lecą na ich wygląd". Ot. proste.

Opublikowano

Jeśli akurat ty i ta twoja koleżanka tak uważacie to chyba wy należycie do tych niedojrzałych.

Bezwartościowe słowa gdyż nie uargumentowałeś.

Niech mi wpierdalają.

Umiem bronić swojego zdania i nigdy go nie zmienie.

Zmienisz, jak tylko jakaś wartościowa dziewczyna zakręci Ci w głowie.

Nigdy nie mów nigdy.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

a Ty się naucz czytać WSZYSTKIE posty.

A dziękuję, czytam temat od początku, dlatego założyłem konto.

Dobra, peace. Koncze z tym, poniewaz jak widac atorowi nie da sie niczego wytlumaczyc.... Da sie polaczyc laske i szkole.

Jasne, że się da. Wyryj dziurę w szkole, włóż tam drewnianą laskę i gotowe! Połączenie laski ze szkołą = complete.

Opublikowano

A dziękuję, czytam temat od początku, dlatego założyłem konto.

Tylko, że szkoła to tak samo miejsce publiczne jak każde inne. Szkoda, że o tym nie wiesz.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tylko, że szkoła to tak samo miejsce publiczne jak każde inne. Szkoda, że o tym nie wiesz.

A właśnie, że nie to samo. Szkoła to nastolatkowie, a ulica to zróżnicowane społeczeństwo.

Opublikowano

Skoro szkołę skończyłeś to zachowuj się jak ktoś kto faktycznie ją skończył.

Nie leję z miłości, gdzie to widać? Piszę o tym gdzie takową miłość można spotkać. Ty tu piszesz o prawdziwej miłości, a autor tematu o gówniarskim zauroczeniu w szkole gdzie nie zakochują się w osobie, w jej charakterze, cechach tylko dosłownie "lecą na ich wygląd". Ot. proste.

Prawdziwej miłości ktorej mozna doznać , lecz autorowi tego nie wytlumaczysz

Chyba po to zakladamy tematy aby przedyskutowac co nie co , a tutaj widze ze chyba jednak nie

@EDIT

A to ze są idioci ktorzy chca przedymac kazda jedna , to nic nie znaczy ... LUDZIE NIE SĄ TACY SAMI

Opublikowano

@UP

Ja chodze do gimnazjum. A w gimnazjum ie ma prawdziwej miłości.

To sie kurwa nie dziw ze nie zaznałem. Ja czekam na te prawdziwą miłość, a nie dziewki do rozładowywania napięcia seksualnego. lol.

@GuciO

Zdarzają sie oczywiscie przypadki ze i chłopak i dziewczyna idą do tej skzoły do której chcieli.

A co potem? no właśnie. nie da sie od dzieciaka złączyć życia 2 osób. no wybacz ale nie da sie ;)

Zmienisz, jak tylko jakaś wartościowa dziewczyna zakręci Ci w głowie.

Nigdy nie mów nigdy.

Wow. Jedyny post w którym nie obrażasz, az mam ochote na niego odpowiedzieć. :)

Nie wątpie ze jakaś mi zakręci w głowe, z pewnością nie w gimnazjum.

Najpierw doświadczenie , potem miłość.

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...