Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Chodzenie w gimazjum"

-=MacieQ=-

Czy uważasz , że chodzenie w gimazjum ma jakiś sens?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak lub Nie

• Tak
      28
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe niedopatrzenie z mojej strony.

Znasz jedną dziewczyną, cóż za osiągnięcie, ale nie o tym chciałem pisać. Znasz ją, przyjaźnisz się z nią, nigdzie nie napisałeś, że się kochacie, więc po jakiego chuja miałbyś z nią być? Jeżeli się nie kochacie to żadne 'dojrzalstwo' wtf. Patrząc na Twój wiek i takie durne tematy, prowokacje itp, sądzę, że nigdy żadnej dziewczyny nie kochałeś, więc dlaczego wypowiadasz się na temat miłości? Wiek nie ma najmniejszego znaczenia. Pomijając podstawówkę. Większość związków w gim, to pomyłka, zgodzę się, ale jest też b. dużo związków osób, które się naprawdę kochają, a całowanie się jest normalne, kochasz kogoś to się z nim całujesz. Co z tego, że publicznie? Jak Ci to przeszkadza, to tylko i wyłącznie Twój problem. Ich życie, robią co chcą a Ty nie powinieneś się wpierdalać.

Znam jedną dziewczynę, jest dla mnie badzo ważną osoba. A powodem dla którego to napisałem, jest uświadomienie ze płeć przeciwna nie jest tylko do ruchania lub patrzenia,macania i lizania.

Żeby ''zainteresować się'' płcią przeciwną, nie trzeba z nią chodzić. A jeśli chodzi o lizanie się, to jestes wg. mnie za mało dojrzały lub niewychowany zeby zrozumiec, ze to moze innym przeszkadzać.

Brawo, jedna osoba, ktora rozumie idee zwiazkow w gimku. Nie bez powodu w tym wieku organizm zaczyna produkowac hormony, dziewczynki dostaja miesiaczki....

Kiedys w wieku 11 lat zawierano zwiazki malzenskie, poniewaz uwazano, ze kobieta jest juz dojrzala..... Zainteresowanie plcia przeciwna zaczyna byc intensywe, kobiecy organizm wytwarza estrogen i progesteron (w zaleznosci jaki hormon jest wytwarzany, dziewczna ma taki nastroj). Nam rozbudowuja sie barki, klatka sie podnosi (jak przy oddechu :) ). Wytwarzamy testosteron i jestesmy jak Duke Nukem. Wszystko po to, aby podobac sie plci przeciwnej....

Dojrzały mężczyzna zapanuję nad swoimi hormonowami, a nie pozwoli się nimi kierować.

Dlatego uwazam ze dzieci w gimnazjum które chodzą ze sobą są gówniarzami.

To że buzują im hormony , nie oznacza że mają odrazu biegać po szkole i dupczyć pierwszą lepszą ''dorosłą'' i ''dojrzałą'' ze skromnym ubiorem. ;)

End.

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam jedną dziewczynę, jest dla mnie badzo ważną osoba. A powodem dla którego to napisałem, jest uświadomienie ze płeć przeciwna nie jest tylko do ruchania lub patrzenia,macania i lizania.

Żeby ''zainteresować się'' płcią przeciwną, nie trzeba z nią chodzić. A jeśli chodzi o lizanie się, to jestes wg. mnie za mało dojrzały lub niewychowany zeby zrozumiec, ze to moze innym przeszkadzać.

Napisałem gdzieś, że płeć przeciwna jest tylko do ruchania, patrzenia, macania i lizania? Ty masz coś nie tak z głową chyba.

Jeżeli Ci przeszkadza, jak ktoś się całuje to albo Ci żal dupsko ściska, albo faktycznie masz źle z głową. To jest pewien sposób wyrażania swoich uczuć do drugiej osoby. No sory, ale masz jakieś odchyły. Kochasz dziewczynę, jesteś z nią i nie pocałujesz jej bo innym może to przeszkadzać? wtf?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

-=MacieQ=-

Może zaczniesz używać słowa innego niż dzieci. Bo to wygląda tak jakbyś był starszy niż te "dzieci"

Wiesz ja ze swoimi koleżankami całuję się na powitanie ( w policzek). Czyli co nie panuję nad hormonami?

To co że chodzą ze sobą w gimnazjum, "miłość nie zna granic"

Opublikowano

@UP

nie mówie o tutaj o przywitaniu sie w policzek. nie prowokuj.

mówie tu o dobieraniu sie do siebie na holu np. wtedy gdy jem kanapke, no kurwa.

Napisałem gdzieś, że płeć przeciwna jest tylko do ruchania, patrzenia, macania i lizania? Ty masz coś nie tak z głową chyba.

Jeżeli Ci przeszkadza, jak ktoś się całuje to albo Ci żal dupsko ściska, albo faktycznie masz źle z głową. To jest pewien sposób wyrażania swoich uczuć do drugiej osoby. No sory, ale masz jakieś odchyły. Kochasz dziewczynę, jesteś z nią i nie pocałujesz jej bo innym może to przeszkadzać? wtf?

Powtarzam ci po raz kolejny . Nie ma miłości w gimnazjum.

Jest tylko zauroczenie. A to roznica.

Prawdziwa miłośc to taka pomiędzy KURWA dojrzałymi ludźmi.

Spędzają razem czas, pracują, myślą o przyszłości a nie tu i teraz.

Pozatym odbiegacie od tematu, to nie jest temat od czego są dupodajki w gimnazjach ,lub czemu im odpierdala tylko czy to ma jakiś sens.

Skończ.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Popieram , nie wszyscy są jakimis kretynami ktorzy golą sie na łyso wyrywają zajebiste " dupeczki " i liżą je dla szpanu w szkole ...

Jezeli komus przeszkadza okazywanie czułosci drugiej osobie to niech to kur*a powie wprost osobie ktora to robi a nie wpierdala sie na forum i pisze innym ludziom że jest to idiotyczne

w Każdym wieku można sie zakochać . ! , a jak to juz ludzie sobie okazują to ich sprawa

@EDIT

@UP Nie ma miłości w gimnazjum ?

Jesteś kretynem ktory widocznie nie jest kochany , i sam nie wie jak to jest kochać , w kazdym wieku mozna sie zakochać , a to że 90% populacji pierdoli do siebie Kocham cie po kilku dniach to nie oznacza że niektorzy nie sa wychowani w taki sposob że potrafią pokochać druga osobe ! ... Sam nie wiesz czasem ile te " dzieci ktore sie obsciskują kiedy Ty jesz kanapke " sie tak naprawde znają . !!

Opublikowano

Powtarzam ci po raz kolejny . Nie ma miłości w gimnazjum.

Jest tylko zauroczenie. A to roznica.

Prawdziwa miłośc to taka pomiędzy KURWA dojrzałymi ludźmi.

Spędzają razem czas, pracują, myślą o przyszłości a nie tu i teraz.

Pozatym odbiegacie od tematu, to nie jest temat od czego są dupodajki w gimnazjach ,lub czemu im odpierdala tylko czy to ma jakiś sens.

Skończ.

Ta, nie ma miłości, i mówi to koleś który zna jedną dziewczynę i nie miał nigdy dziewczyny. Pzdr

Tak więc, ja też powtórzę. Co Ty wiesz o miłości? Nigdy z nikim nie byłeś, a udajesz specjalistę w tych sprawach.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

nie czytałem waszych postów gówno mnie interesują .

opowiem wam moją historię! <_<

mam teraz 20 lat , poznałem dziewczynę na wycieczce w wieku 15 lat , w Gdańsku ;)

mieszkam w Szczecinie , spotykaliśmy się raz na miesiąc , ufaliśmy sobie i dalej ufamy bo jesteśmy razem.

ona jest starsza odemnie o rok :)

teraz ze sobą mieszkamy, pracujemy, mamy dziecko ;)

tak więc wiecie jest ok!

jeśli ktoś jest mądry i potrafi kochać i ufać to wszystko można :)

pozdro!

PFK Kompany

Opublikowano

nie czytałem waszych postów gówno mnie interesują .

opowiem wam moją historię! <_<

mam teraz 20 lat , poznałem dziewczynę na wycieczce w wieku 15 lat , w Gdańsku ;)

mieszkam w Szczecinie , spotykaliśmy się raz na miesiąc , ufaliśmy sobie i dalej ufamy bo jesteśmy razem.

ona jest starsza odemnie o rok :)

teraz ze sobą mieszkamy, pracujemy, mamy dziecko ;)

tak więc wiecie jest ok!

jeśli ktoś jest mądry i potrafi kochać i ufać to wszystko można :)

pozdro!

Tak, tylko ten cały Maciek, nie rozumie chyba co to jest miłość.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@UPyyyMleko?

Nie wierze ci ;)

Chyba mam takie prawo? ;)

Ta, nie ma miłości, i mówi to koleś który zna jedną dziewczynę i nie miał nigdy dziewczyny. Pzdr

Tak więc, ja też powtórzę. Co Ty wiesz o miłości? Nigdy z nikim nie byłeś, a udajesz specjalistę w tych sprawach.

Napisałem ci juz w profilu, ze skoro ja nic nie wiem o miłości to moi 'rówieśnicy' tymbardziej.

A co do okazywania sobie czułości nic nie mam, ale mozna to robić w kurwa 754567 innych miejscach, a nie kurwa akurat na holu gdy wszyscy tam stoją. Przypadek? wątpie.

Zgadzam się ze mozna coś czuć do płci przeciwnej, ale miłością to nigdy nie będzie.

Nie mozna sie zakochac w kazdym wieku, mozna sie zauroczyć, ja zdania nie zmienie, wy tez nie, mozemy je tylko zaakceptować (ja juz to zrobiłem) nie zgadzasz sie ze mną? OKEJ!

ale przestań mnie obrazac. ;)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Tak, tylko ten cały Maciek, nie rozumie chyba co to jest miłość.

niestety ;<

@Macieq Krótko a zwięźle:

Poprostu mnie wkurwiasz ! nie obrazam

Jeżeli sie zaurocze to ta osoba mi sie podoba poprostu jest ładna i tyle . to jest do ch*ja zauroczenie !

A zakochanie to coś takiego Gdy osoba podoba mi sie taką jaka jest , nie brzydka , nie ładna , gruba , czy chuda ... ktora znam już kilka lat ktorej tak naprawde moge zaufac i ona mi też , ! i nie wiem wyobrazam sobie przyszlosci bez tej osoby ... a nie to że Ty myslisz że wszyscy myslą ze Całowanie , obsciskiwanie to MIŁOŚĆ , tak poprostu sie ją okazuje , a dlaczego nie w szkole ? tam spędza sie ze sobą wiele czasu ! . Czyli w szkole ma sie do siebie być obojętnym a poza szkoła nie ?

Opublikowano

Definicja kurwa:

Miłość - podstawową definicją jest pragnienie szczęścia dla drugiej osoby (ewentualnie siebie bądź innego ważniejszego bytu). Miłość często jest rozumiana jako dowolna ilość emocji i doświadczeń zachodzących z powodu silnej więzi. Słowo "miłość" może odnosić się do wielu różnorodnych uczuć, stanów i postaw, poczynając od ogólnego zadowolenia, a kończąc na silnej więzi międzyludzkiej, jednakże nie jest ona sama w sobie uczuciem. Rozmaitość użyć i znaczeń, połączona z zawiłością opisywanych przez nią uczuć, powoduje, że miłość jest niespotykanie trudna do zdefiniowania, nawet w porównaniu do innych stanów emocjonalnych. Rozumienie miłości według powyższej definicji najczęściej daje uzyskany efekt wzajemnego zrealizowania się.

Miłość jest przedmiotem i źródłem inspiracji dla twórców sztuki oraz literatury, religii i psychologii. Przez niektórych ludzi bywa uważana za sens życia ludzkiego – czyniąca je prawdziwym i w pełni szczęśliwym.

Wikipedia.org

Czyli skoro miłość to sens życia to czemu wiek ma być ograniczeniem?

Opublikowano

@UPyyyMleko?

Nie wierze ci ;)

Chyba mam takie prawo? ;)

Napisałem ci juz w profilu, ze skoro ja nic nie wiem o miłości to moi 'rówieśnicy' tymbardziej.

A co do okazywania sobie czułości nic nie mam, ale mozna to robić w kurwa 754567 innych miejscach, a nie kurwa akurat na holu gdy wszyscy tam stoją. Przypadek? wątpie.

Zgadzam się ze mozna coś czuć do płci przeciwnej, ale miłością to nigdy nie będzie.

Nie mozna sie zakochac w kazdym wieku, mozna sie zauroczyć, ja zdania nie zmienie, wy tez nie, mozemy je tylko zaakceptować (ja juz to zrobiłem) nie zgadzasz sie ze mną? OKEJ!

ale przestań mnie obrazac. ;)

'Wróżę' Ci świetlaną przyszłość z kobietami. Będziesz miał laskę, będziesz w sklepie, ona będzie chciała Cię pocałować, to co? Wyjdziesz w ustronne miejsce? Ja pierdole. Dorośniesz, pokochasz kogoś to zrozumiesz.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Załóżmy , że można zakochać się w każdym wieku.

No dobra, 15 latek. I co? Dziewczyna uczy się źle a chłopak jest geniuszem. I co teraz? Chłopak pójdzie do gorszej? Dla niej? Nie. Ot. KONIEC MIŁOŚCI xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

2up#

Nie lepiej od razu z nia zerwac??

#up

Nie, jesli chlopak i dziewczna naprawde sie kochaja. Jesli to zauroczenie, owszem - koniec. ''Milosc pokona kazde granice ''

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

@UP

Nie odwracaj kota ogonem. Żałosne. Mówie o wspólnej przyszłości. Nie o konkretnie o szkole.

Zawieranie związków w etapie życia gdy wszystko moze sie odwrócić do góry nogami nie ma sensu.

#up

Nie lepiej od razu z nia zerwac??

Najlepiej wgl. nie ''zakochiwać się'' w gimnazjum.

Tylko skupic sie na nauce, a nie chodzić za dziewczynami i dobierać się w ''związki'' które i tak przyszłości nie mają.

Koles marnuje dla niej nauke , pod koniec roku okazuje sie ze ida do innch szkół. ona do lepszej a on do gorszej bo zamiast sie uczyć wolał sie z nią lizać przed kumplami.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Załóżmy , że można zakochać się w każdym wieku.

No dobra, 15 latek. I co? Dziewczyna uczy się źle a chłopak jest geniuszem. I co teraz? Chłopak pójdzie do gorszej? Dla niej? Nie. Ot. KONIEC MIŁOŚCI xD

Skoro się kochają to czemu szkoła ma być przeszkodą?

Opublikowano

Jedni pierdolą już na początku tematu, ten cały Bambus, bamus, chuj wie jaki tam ma nick i ten drugi pajac, że po chuj napisał temat. A dla własnej satysfakcji ćwoki, bo od tego jest dział Pogaduszki żeby poruszać różne tematy. Ja wiem dzieci metina, że byście sobie konia zwalili jakby napisał tu jakiś temat o metinie lub jakiejś innej grze, ale Pogaduszki to POGADUSZKI.

Bardzo ciekawy temat dotyczący życia codziennego (no prawie), a nie kolejny bezsensowny duperel o wachlarzu giętkiej pały z Metjin2 co wszystkich gówno obchodzą.

Zgodzę się, że w gimnazjum buzują hormony i ludzie zamiast kochać chcą po prostu zaspokoić swoje potrzeby, ale jest też GARSTKA ludzi co traktują wszystko poważnie.

Opublikowano

@BabyBuns!

Skończyły się argumenty , to trzeba powyzywać co? xD

Teraz juz wiem ze mam racje :>

Skoro się kochają to czemu szkoła ma być przeszkodą?

Inna szkoła . Inni ludzie. Wychodzi na to ze ''chodziliby'' ze sobą tylko w weekendy.

63989389769756300986.png

Opublikowano

@BabyBuns!

Skończyły się argumenty , to trzeba powyzywać co? xD

Inna szkoła . Inni ludzie. Wychodzi na to ze ''chodziliby'' ze sobą tylko w weekendy.

Jeśli nawet, to co z tego? Kurwa, człeniu. Nie wiesz co to jest miłość i nie wypowiadaj się więcej na ten temat bo się pogrążasz i ośmieszasz.

Nie, nie skończyły, tylko nie mam sił tłumaczyć w chuj czasu takiemu moronowi czegoś, czego nie doświadczył na własnej skórze.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

a Mało było przypadkow ze wlasnie ktos rezygnował z życiowego celu dla drugiej osoby ? .

Przeciez moge teraz chodzic do Liceum , a moja dziewczyna do najgorszej szkoły . Jestem mężczyzną powinienem Załozyc rodzine i utrzymać ją ! ...

Opublikowano

#up.

To tylko dojrzewanie, sam taki bylem. Lecz wiedz, ze wszystko da sie podzielic, nauke, dziewczyne.

Sam mam 4,8. Kiedy chodzilem z dziewczyna spotykalem sie z nia w kazdej wolnej chwili... Jescze na hobby starczalo czasu....

Mowiac wolnej mam na mysli po nauce.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...