Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak wyciągnąć z Auta część i schować ją do magazynu? Da sie w ogóle? Ilekroć razy próbowałem zawsze dawało tą część do sprzednia i dostawałem kredyt. Da sie spowrotem schować części do magazynu i uzyc ich w innym aucie?

Nie, nie da się. Pomyśl, gdyby tak było, to każdy miałby tylko kilka części do wozu i przerzucał by je z jednego auta do drugiego.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie da się. Pomyśl, gdyby tak było, to każdy miałby tylko kilka części do wozu i przerzucał by je z jednego auta do drugiego.

Z jednej strony fajnie, z drugiej nie. Dlaczego nie? Bo chcąc stunignować np. 3 autka na częściach Ultra, trzeba będzie dużo kasy w to wpakować :) W każdym razie Dziękuje :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Pakiet części ultra kosztuje 1200boostów, nie jest to wielki wydatek.

Nie jest wielki - zgadzam się. Ale złożenie 5 samochodów z takich części to już jednak jest :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jaki samochód na T2 do ucieczki drużynowej i pościgów?

Ucieczka El Camino Wersja Ucieczkowa , Wyscig BMW M3 Evolutuion

xfz40l.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem jak zainstalowałem nfsw i chce włączyć pojawia mi się komunikat. "There has been an error starting the application. Please contact Customer Support if the problem presists." .prosze o pomoc win7

Opublikowano

witam

mam problem z nfs world a wiec zmienilem ostatnio kompa na lepszy i zeby zagrac w nfs world musialem go pobrac ponownie. Po pobraniu gra zainstalowala sie poprawnie ale problem jest przy uruchamianiu poniewaz wlacza mi sie ten pasek z aktualizacja ale po jakims czasie wyskakuje mi taki blad: nie mozna zaktualizowac pliku C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed World\GameLuncher.exe'. Upewnij sie ze nie jest on uzywany przez inna aplikacje. A gdy ponownie chce uruchomic gre z pulpitu to pisze: Element GameLuncher.exe", do ktorego odwoluje sie ten skrot zostal zmieniony lub przeniesiony i dlatego skrot ten nie bedzie dzialal poprawnie i pyta czy usunac skrot.

prosze o pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się jakoś włączyć kierownice zamiast klawiatury ma logitecha Formula Vibration Feedback Whell. Szukałem cos takiego jak sterowanie ale nie ma..

Opublikowano

NFS World obsługuję tylko niektóre modele kierownic.

Można też użyć emulatorów,jest na forum poradnik jak wszystko po kolei zrobić.Musisz poszukać.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Witam.

Panowie/panie mam taki mały problem nie wiem może reszta graczy też go ma . A mianowicie elegancko loguję się na swoje konto na stronie NFS World i chce kupić bosty za SMS. Kiedy pojawi mi się okienko ile to będzie kosztowało i ile dostane klikam :-akceptacje regu , oraz klikam "zamawiam" i wyskakuje mi błąd na stronie. Próbowałem przez kilka przeglądarek dalej nic nie idzie ... Nie wiem szukałem tutaj nikt nie miał tego typu problemu.

Polecą +

POMOCY!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema ma problem z lvl.

Mam 15lvl full doświadczenia na 16 i przejechałem 10 wyścigów i 2 pościgi i w miejscu rep jest co robić ??

Dobra już nie ważne. Naprawiło mi się...

Opublikowano

Siema ma problem z lvl.

Mam 15lvl full doświadczenia na 16 i przejechałem 10 wyścigów i 2 pościgi i w miejscu rep jest co robić ??

Hmm, zrób reloga, zresetuj parę razy połączenie z netem.

Nie wiem czy to pomoże, ale zainstaluj Net Frameworka itp.

Opublikowano

W opisie tej karty pisze, że można z niej wygrać samochody, ale jak już to pewnie jakieś słabe oraz trzeba do tego niesamowitego szczęścia, mi z tego same powerupy leciały.

mozna bo miałem eclipse ale to wydałem na to BARDZO DUZO KASY
nfsw_MALPAZ.png[
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...