Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam już 41 poziom a na mapie tylko 15 tras ( oprócz pościgów). Czy wy też macie ich tak mało?? co chwilę trafiam na wyścig na tej samej trasie.

Wyścigi i tory są zmieniane codziennie o 1:00 w nocy. Zawsze jest ich tyle samo. Ucieczki i dragi nie zmieniają się.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyścigi i tory są zmieniane codziennie o 1:00 w nocy. Zawsze jest ich tyle samo. Ucieczki i dragi nie zmieniają się.

Dzięki za wyjaśnienie.

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy

Chcialem pograc po prostu w gierke i zainstalowalem i kurde nie dziala mi

Wlaczam gierke i sie wgl nie laduje.. nie wiem o co chodzi ;/

Laptop Toshiba 4kb ramu

Intel inside Core 13 Windows 7

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Witam mam problem. Nie moge wysylac wiadomosci w grze(nawet w prywatnym, grupie) tekst moge wpisac, ale gdy chce wyslac wiadomosc to nie da sie tego zrobic. Prosze o pomoc ; )

Opublikowano

Witam :)

Chciałam pograć w Need For Speed World z kimś online, więc zainstalowałam grę, ale jako, że do tej pory grałam tylko na konsolach PSX, PS2, to nie bardzo umiem sterować z klawiatury. Lepiej mi wyczuć pad - kwestia przyzwyczajenia. Więc kupiłam polecany kontroler Logitech Gamepad Rumble F510, który wg poradnika z gry - miał działać.

Kontroler został zainstalowany i mój komputer go "widzi" w sensie, że działa w testach na komputerze, natomiast nie działa jak zaloguje się do gry...
Już różnych działań próbowałam i niestety nie przyniosło to rezultatów....

Chciałabym z niego korzystać, bo kupiłam go specjalnie do tej gry. (w inne nie gram na komputerze, tylko na konsoli PS2)

Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie :)

(Mam windows 7 64 bitowy)

Opublikowano

Witam :)

Chciałam pograć w Need For Speed World z kimś online, więc zainstalowałam grę, ale jako, że do tej pory grałam tylko na konsolach PSX, PS2, to nie bardzo umiem sterować z klawiatury. Lepiej mi wyczuć pad - kwestia przyzwyczajenia. Więc kupiłam polecany kontroler Logitech Gamepad Rumble F510, który wg poradnika z gry - miał działać.

Kontroler został zainstalowany i mój komputer go "widzi" w sensie, że działa w testach na komputerze, natomiast nie działa jak zaloguje się do gry...

Już różnych działań próbowałam i niestety nie przyniosło to rezultatów....

Chciałabym z niego korzystać, bo kupiłam go specjalnie do tej gry. (w inne nie gram na komputerze, tylko na konsoli PS2)

Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie :)

(Mam windows 7 64 bitowy)

Tak jak już odpisywałem (ale była cofka). Zajrzyj tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/622828-tutjak-zrobic-by-nasz-kontroler-dzialal-w-nfs/

http://www.mpcforum.pl/topic/531220-tut-dowolny-kontroler-w-nfsw/

http://www.mpcforum.pl/topic/554366-tut-sterowanie-na-padzie/

Z racji tego, że mało osób i tak korzysta z tego tematu wszystkie pytanie zostały przeniesione: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/. Będą one non-stop dodawane. Póki co nowe problemy i pytania należy zadawać w nowych tematach (o ile nie ma już ich w FAQ).

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...