Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam akurat z playa ale jak wyslalem tego sms-a to czekalem chyba z godzine na potwierdzenie , zwykle to trwa pare sekund to wyszedlem z tego, moze to u nich byl jakis blad ale kase mi zabralo

zalogowalem sie w play i mam ze sms zostal wyslany ale w grze punktow nie mam czyli u nich jest blad

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://customersupport.ea.com/loginapp/login.do?loginrequired=true&passive=true&locale=pl_PL&skin=sfdc-ea&surl=https%3A%2F%2Fhelp.ea.com%2Flogin%3FretUrl%3D%2Fconnect-with-us%3Fproduct%3Dneed-for-speed-world

Tak jak mówiłem, zaloguj się i daj zrzut ekranu tyle że bilingu.

Opublikowano

Witam

Mam taki problem otóż gram w NFSW w domu na komputerze stacjonarnym i wszystko śmiga elegancko. Mam także laptopa HP COMPAQ Presario CQ60-425EW (http://www.ceneo.pl/2742287) i właśnie na lapku mam problem. Ściągnąłem grę zainstalowałem i jak odpalam wyskakuje "Błąd" "Aktualnie serwery są wyłączone. Dziękujemy za cierpliwość." I nie za bardzo wiem gdzie jest problem dałem do wyjątków w firewall'u i nadal problem się powtarza, zainstalowałem nawet najnowsze sterowniki grafy i nadal ten sam problem. Może wy wiecie w czym problem. System Win Vista 32bit.

I dla wszystkich Einstein'ów twierdzących, że nie umiem czytać i jak piszę, że są wyłączone to są wyłączone to dodam, że jak włączałem grę obok mnie siedział koleś ze swoim lapkiem i grał w NFSW, także swoje mądre opinie zachowajcie dla siebie... :)

Ogólnie to pytanie dla ogarniaczy :)

Czy ktoś to ogarnia?!?!?!?!?!

Opublikowano

Witam.

Mam problem z NFS World 3dni temu grałem w NFS-A World i normalnie mi działał ale jak chciałem wbić na następny dzień to wyskakuje mi przy włączaniu NFS Aktualnie Serwery są wyłączone dziękujemy za cierpliwość a jak wbijam u brata na kompie to wszystko działa można grac normalnie mam już to 3 dzień i nie wiem co robić zrobiłem reinstalacje gry nie pomogło z góry dziękuje za pomoc

64f15a07bc69784f.png
Opublikowano

jaki najelpszy samochód na 16lv?

mam mazde rx7 stuningowaną bez części z dropu.

kupywać nowy czy zbierać na jakiś od wyższego lv?

a jeśli tak to na jaki?

Opublikowano

Cześć;) Mam tylko drobne pytanie- jak zmienić sterowanie z klawiatury na kierownicę? (Nie mogę znaleźć opcji sterowania... )

Opublikowano

Siema mam pytanko czy można zresetować punkty umiejętności bo źle rozdawałem a nie chcę robić nowego kierowcy i nabijać lvl oraz stracić samochód za BOOSTY.

Opublikowano
Siema mam pytanko czy można zresetować punkty umiejętności bo źle rozdawałem a nie chcę robić nowego kierowcy i nabijać lvl oraz stracić samochód za BOOSTY.

Nie niestety nie ma takiej możliwość.Jak raz ulepszyłeś to nie możesz wrócić do poprzedniego stanu.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Cześć ;) Mam tylko drobne pytanie- jak zmienić sterowanie z klawiatury na kierownicę? (Nie mogę znaleźć opcji sterowania... )

Szukanie nie boli

http://www.mpcforum.pl/topic/494399-tutjak-zrobic-aby-grac-na-padziekierownicy/

Prosze

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Siemanooooo Jak dac tu filmik z youtube.com aby odrazu na danym temacie , poscie odtwarzalo nam go a nie zeby byl wklejony link ^^ dam like xD

Opublikowano

Siemanooooo Jak dac tu filmik z youtube.com aby odrazu na danym temacie , poscie odtwarzalo nam go a nie zeby byl wklejony link ^^ dam like xD

użyj w opcji "Specjalne BBCode"(lewy górny róg, trzeci z kolei przycisk w edytorze), potem wybierasz opcje "Media" i w pole URL Media wklejasz linka (tek, który wyskakuje jak klikniesz "Fajne")

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, gdzie można kupić samochody za $? Bo w sklepie widzę tylko za boost'y... Wiem głupie pytanie, ale gram od niedawna.

Z góry dzięki ;)

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

Wszystkie samochody kupujesz u dilera samochodowego - te na boost i te za igc.Aby kupić auto za igc musisz zmienić styl samochodu i wtedy zmieni się kolor i rodzaj kasy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

które auto opłaca się najbardziej tuningować ? 911 gt3 , ccx , lambo lp640, porshe 959 , bossa ? (wszystkie za boosty)

Opublikowano

cromek- ccx i lambo murcialego-mają najlepsze statmystyki

Ave`xD przez wypełnianie ankiet. Niestety w polsce ankiet nie ma, ale jak się zmieni kraj to wtedy jakieś na pewno będą. Oraz mozna wpisać kody-ea czasami daje je na 750 bostów

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pozdro eNutka

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanko,jesli moj kierowca ma 10 lv i np za punkty ktore zdobylem za sms kupie sobie przykladowo nissana 370z,to bedzie on na jakis okreslony czas czy bede mogl nim jezdzic caly czas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...