Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem ;x

jak biore wyscig z graczami ( nie z kompem), chwile czekam w kolejce i wyskakuje mi czy chce dolaczyc. wciskam ze tak i staje mi samochod i nic nie moge zrobic ;x znaczy tylko alt+f4.. z kompem idzie ok ..

Opublikowano

Ja mam do was pytanie.Czy opłaca się w ogóle kupować nfsw ? Czy to znowu jakiś nie wypał jak nfs ps ?

otóż drogi graczu owszem opłaca się kupić pudełkową wersję gra w empiku kosztuje 29 zł za to masz 8000 speedboost i 3 auta za free i do tego masz za darmo jeśłi utworzysz nowego kierowce jakieś power upy :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Jeżeli ktoś mi podał kod do bmw gdzie mam go wpisać ?

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

@up jak wchodzisz na stronke nfs to na prawo pisze ci Wpisz kod do gry wtedy kopiujesz ten kod na bmw i go tam wklejasz dalej klikasz i dalej wiesz co robic ?

Zbieram mpclubie.png

WarRock IS THE BEST GAME EVER !!!!

Zostałem Obrażony mam warna Podcinam sobie żyły

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Od jakiego poziomu można kupować samochody za gotówkę ?

2. Ile dni się zbiera diamenty ?

3. Jest jakiś hack na taranowanie radiowozów (zwłaszcza tych the biggest)??

4. Czy działają te boty na zarabianie expa i kasy ??

Opublikowano

1. Od jakiego poziomu można kupować samochody za gotówkę ? mozna kupic juz na 1 lv wystarczy zmienic kolory ;d

2. Ile dni się zbiera diamenty ? dziennie zbierasz po 15 diamentow

3. Jest jakiś hack na taranowanie radiowozów (zwłaszcza tych the biggest)?? Tank mod

4. Czy działają te boty na zarabianie expa i kasy ?? nie wiem chyba tak, nie uzywam lepsza satysfakcja jesli sam zdobedziesz :)

Jebać to!

Opublikowano

mam 12 pzm a nadal nie mogę kupić samochodu , dlaczemu ????

Opublikowano

Witam

Mam taki problem otóż gram w NFSW w domu na komputerze stacjonarnym i wszystko śmiga elegancko. Mam także laptopa HP COMPAQ Presario CQ60-425EW (http://www.ceneo.pl/2742287) i właśnie na lapku mam problem. Ściągnąłem grę zainstalowałem i jak odpalam wyskakuje "Błąd" "Aktualnie serwery są wyłączone. Dziękujemy za cierpliwość." I nie za bardzo wiem gdzie jest problem dałem do wyjątków w firewall'u i nadal problem się powtarza, zainstalowałem nawet najnowsze sterowniki grafy i nadal ten sam problem. Może wy wiecie w czym problem. System Win Vista 32bit.

I dla wszystkich Einstein'ów twierdzących, że nie umiem czytać i jak piszę, że są wyłączone to są wyłączone to dodam, że jak włączałem grę obok mnie siedział koleś ze swoim lapkiem i grał w NFSW, także swoje mądre opinie zachowajcie dla siebie... :)

Ogólnie to pytanie dla ogarniaczy :)

Opublikowano

Rozwaliłeś mnie tym pytaniem . Mają problemy techniczne , jutro zapewne naprawią .

No i o tym pisałem nie żebym jakoś Cię obrażał czy coś, ale czytaj idioto, że koleś obok mnie siedział i grał... A mi to wyskakiwało...

Opublikowano

https://customersupport.ea.com/loginapp/login.do?loginrequired=true&passive=true&locale=pl_PL&skin=sfdc-ea&surl=https%3A%2F%2Fhelp.ea.com%2Flogin%3FretUrl%3D%2Fconnect-with-us%3Fproduct%3Dneed-for-speed-world

Zaloguj się, daj zrzut ekranu potwierdzenia przelewu i opisz problem.

Sry jestem plackiem i źle przeczytałem...

Może napisz do operatora żeby uzyskać biling z dzisiaj i tam będzie że wysłałeś smsa.

Chyba, że masz z playa to normalnie na stronie po zalogowaniu będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...