Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Grałem kiedyś w NFS World i zapomniałem hasła. Gdy chce zrestartować hasło wyskakuje mi błąd który nie powinien się tu znajdować: http://imageshack.us/photo/my-images/820/problemnz.png/ Byle co wpisze robi się to samo. Pomóżcie!!

wejdź tu i wpisz adres e-mail a następnie wyślą ci hasło na poczte

https://world.needforspeed.com/register/forgotpassword

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie mam pytanie, chodzi tu o nissana sylvie.

Jak pamietam od początku były z nim problemy, nie było mozna usunąć nalepek itp.

Teraz zarobiłem sobie na audi rs4 i chciałem sprzedać nissana , lecz oczywiście , wszystko musiało się

spieprzyć ... klikam sprzedaj i wyskakuje " Nie mozna sprzedać samochodu spróbuj ponownie później "

wie ktos jak rozwiązać ten problem ?

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ja raz napotkałem taki problem i związany on był z przeciążeniem serwer - gra złapie laga i tak się dzieje,ale po restarcie gry powinno być już normalnie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

@ref.

jeżeli nie wiecie to szkoda ;( . Kolego Pitch_Black , jest może jakiś support nfs word ?

sam do nich napisze . Tzn tak , znalazłem nfs word help center, lecz nie wiem gdzie moge tam wysłać

wiadomość z problemem .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Wchodzisz tu,musisz się zalogować i wtedy wybierasz Skontaktuj się z doradcą i tam opisz swój problem i wyślij im zgłoszenie.

https://help.ea.com/contact-us?product=need-for-speed-world

Opublikowano

Joj,a zalogowałeś się?

Po zalogowaniu przekierowuje Cię na inną stronę a potem wybierasz produkt - Need For Speed World i tam opisujesz co się stało.

Opublikowano

Mam pytanie...

1.Sciagam nfs'a od zera i czy po spatchowaniu serva apex bede mogl wbic na chicane bez patchowania?

2.Wiadomo kiedy bedzie chat?

3.Czym sie rozni apex a chicane.

@Down

Dzieki

Opublikowano

1.Patchujesz całą gre razem z obydwoma serverami - nie pobierasz ich osobno.Potem normalnie bedziesz mógł się przełanczać miedzy nimi.

2.Nie wiadomo kiedy bedzie bo został wyłączony i nie działa już ok kilku dobrych miesiecy.

3.W sumie niczym bo są jednakowe ale na Chicane gra mmiej ludzi i jest prościej i nie ma tak wysokich lvl.

Opublikowano

Up.

Nie zrobił tylko kupił...takie unikalne neony możesz kupić wygrać kupując pakiety kart.Są różne wzory i kolory - po 2/3/4 kolory w neonie.

Opublikowano

No to teraz wiadomo,bo nie napisałeś dokładnie.....Da się tak ale jak zrobicie grupę i zaprosicie innych graczy - tylko że nie z Czatu bo nie działa,jedynie graczy co macie w znajomych,

Opublikowano

Ma ktoś linka skąd mogę pobrać ? ZObaczymy czy zainwestuję na grę bo kilka razy na nfsie się zawiodłem .

Grę pobierasz stąd:

https://world.needforspeed.com/download

Musisz się zalogować na stronie by ją pobrać.

Opublikowano

Gram w NFSW od kilku tygodni, grę mam w języku angielskim (radzę sobie jakby co) i w związku z tym mam pytanie czy ma ona wersję polską a moja instalka źle wybrała język?

Czy po instalacji można język zmienić? Chcę ją zainstalować znajomym i rodzinie - nie wszyscy z nich znają angielski

===============================================================================

Znalazłem odpowiedź tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/715499-pytanie-zmiana-jzyka-na-polski/page__hl__%2Bj%EAzyk

Opublikowano

Siemka. Ostatnio usłyszałem o darmowych kodach na Boosty, o co w tym chodzi ? Skąd są, jak się ich używa i czy są tylko dla jednej osoby ?

Opublikowano

Siemka. Ostatnio usłyszałem o darmowych kodach na Boosty, o co w tym chodzi ? Skąd są, jak się ich używa i czy są tylko dla jednej osoby ?

Czasami EA i team Worlda udostępniają jakieś kody na boosty lub samochody, przeglądaj oficjalny profil Worlda na FB itd.

Kody wpisuje się na strone Wordla, działają one tylko przez jakiś czas i każdy gracz może go użyć tylko raz.

Opublikowano

jak otworzyc magazyn ;D new bie i nie bardzo wiem gdzie to sie otwiera a mam juz pare czesci wygranych

Jak już jesteś w sklepie z częściami itp. to przy liście przedmiotów masz takie kółko, klikasz na nie i przejdziesz do magazynu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...