Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Mam problem odnośnie zainstalowania szyb w moim aucie. Wygrałem szyby w wyścigu, ale nie wiem jak je zainstalować. Pomoże ktoś ? :)

Opublikowano

Wchodzisz do Kryjówka -> Tuning -> Warsztat z część. - > tam gdzie ci pisze sklep naciskasz na lewo od niego to strzaleczke - > szukasz w magazynie tych szyb - > bierzesz i nakładasz je na auto -> tam po lewo gdzie są szyby naciskasz Zainstaluj -> lajknij mojego posta :D

Opublikowano

Witam,

Mój problem polega na tym że nie wiem gdzie kupic/zdobyc jakies lepsze auto od tych co sie dostaje na start :)

Będąc w grze klikasz H i przejdziesz do kryjówki, potem Diler Samochodów i wybierasz sobie wóz z odpowiedniej klasy :P.

Opublikowano

Mam problem a mianowicie

Wczoraj za 1 wyscug HS dostawalem 20k + ale mam kupione 2x kasa + kod na kase

A dzisiaj tylko raz tak mialem ze dostalem 20k+ za HS

Teraz dostaje tylko po 7k+ za HS

I pytanie, czy to byl bug? czy po tej nowej aktualizacji zabralo mi mnoznik kasy? ...

Opublikowano

Jesli ustawie sobie poscig na jedna osobe, w multihacku ustawie autopilota, tank i Neverbusted to duzo zdobęde expa i pieniedzy przez noc?

Z tego co kiedyś słyszałem na jakiś lvl kasy dostaniesz ograniczoną ilość i nie wiem czy tak samo nie jest czasem z expem .

nxtVYBh.png

Opublikowano

kiedyś zrobiłem o tym poradnik, sposób dalej działa lecz niestety czasem daje ci kasę na -

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

WItam. Jestem zielony bo nowy :). Mam problem z odpaleniem gry. Wczoraj pobrałem wszystko jak należy (godzine sie aktualizowało) wyłączyłem komputer i wskoczyłem do wyrka. Dzis włączam gre wpisuje wszytko tak jak należy i klikam "Graj". Wyskakuje czarne okno (full screen) a puźniej mniejsze po czym wyskakuje komunikat że wystąpił jakiś problem... Jest tak za każdym razem gdy odpale gre. DOdam że instalowało się wyjątkowo szybko WR chociaż jest lżejszy instaluje się prawie 40 minut. Wymagania sprzętowe spełniam poza kartą dźwiękową której nie posiadam (może to jest rozwiazanie?), internet nie najszybszy ale jest w WR nie było lagów wiec i tutaj nie powinno ich być. Ostatnie co mi przychodzi na myśl to duńskie IP bo właśnie tam mieszkam ale to by nie miało większego sensu... Z góry dziękuje za pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kazde wyscigi, tutaj liczy się miejsce, za pierwsze miejsce, masz szanse na 3 gwiazdkowa umiejętność polecam Ci też zbierać diamenty codziennie z każdym dniem będziesz dostawał lepsze nagrody, Jeździj najlepiej ucieczkę drużynowa HS. Startować wcześniej się nie da możesz, jedynie używać modyfikatorów wcześniej lub wystartować z doskonałego startu.

Opublikowano

Jakie wyścigi jeździć żeby zdobyć przedmioty 3 gwiazdkowe ? I jaką umiejętność kupić żeby startować kilka sek wcześniej od przeciwników? ;p

Uzupełnię jedynie, że jedyna możliwość do startowania wcześniej to ten hack (bądź inne z tą funkcją) http://www.mpcforum.pl/topic/759327-hack-hack-by-gmz-11032012/ chodzi mi tu o F8. Włączasz przed wyścigiem, a później po prostu startujesz nawet w trakcie odliczania.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka!

Jak dodać dużo umiejętności samochodów w 1 slot ?

Na każdy slot przypada jedna umiejętność. W samochodzie osobiście możesz zmienić jedynie 5 umiejętności.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam , dlaczego nie moge ustawić najwiekszych detali w grze , nawet nie ma takiej opcji , a pod tym jest jakas informacja po angielsku na temat tego

Nie pamiętam jak to było dokładnie, ale podczas instalacji gry jest chyba jakaś opcja pełnej instalacji (lub coś w tym stylu) dzięki której można ustawić sobie maksymalne detale w grze. Nie masz tej opcji bo pewnie wybrałeś inną i przez to nie możesz ustawić max. detali.

Opublikowano

ok to spróbuje na nowo zainstalować gre :) , A jeszcze jedno . Da się może wyłączyć rozmazywanie ekranu przy dużych prędkościach ?

Zainstalowałem na nowo gre , ale nie było żadnej takiej opcji co napisałeś , ani podobnej :/

Opublikowano

ok to spróbuje na nowo zainstalować gre :) , A jeszcze jedno . Da się może wyłączyć rozmazywanie ekranu przy dużych prędkościach ?

Zainstalowałem na nowo gre , ale nie było żadnej takiej opcji co napisałeś , ani podobnej :/

W podpiętych tematach masz: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/ wszystko jest opisane.

Rozmazywanie dało się wyłączyć manualnie ale nie mogę znaleźć poradnika o tym.

Opublikowano

czy jest jakis hack ktory samemu robi wyscigi wybiera karte itp. o mialem drag hacka ale niewybieral karty

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

czy jest jakis hack ktory samemu robi wyscigi wybiera karte itp. o mialem drag hacka ale niewybieral karty

Wystarczy przejść do działu z hack'ami nie musiałbyś pytać.

http://www.mpcforum.pl/topic/746986-hack-bot-levelmoneypart-free-bot-10012013r/

Opublikowano

Witam mam już 41 poziom a na mapie tylko 15 tras ( oprócz pościgów). Czy wy też macie ich tak mało?? co chwilę trafiam na wyścig na tej samej trasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...