Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ i PPP - Prośby, Pytania, Problemy

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam problem a czatem, mianowicie nie widzę czatu globalnego co ktoś pisze, czy wiecie czego to jest wina bo nie wiem jak teraz mam się ustawić z kimś na all ina. Pozdrawiam

Opublikowano

Czat jakiś czas temu został wyłączony i cały czas piszą że to naprawiają itp. ale końca tego nie widać.

Opublikowano

Siemka.

1. Jak najlepiej Expic? Mój kumpel, zaczął grać równo ze mną, ja gram na All In z Bugiem a on gdzieś indziej i on ma 14 lvl a ja mam 8 (Zaczelismy w Niedziele). Gdzie można lepiej expić?

2. Czy znajdzie się ktoś na All In? Żeby, razem pograć? (Często jak gram sam to ja dojeżdżam moim Eclipsem, a reszta jest gdzieś nie daleko ale nie zdąża i nie wiem czy wtedy działa Bug :P)

3. Jaki najlepszy samochód T1 za IGC i jak najszybciej wydropić Pro części?

02758850976702993171.png
Opublikowano

Siemka.

1. Jak najlepiej Expic? Mój kumpel, zaczął grać równo ze mną, ja gram na All In z Bugiem a on gdzieś indziej i on ma 14 lvl a ja mam 8 (Zaczelismy w Niedziele). Gdzie można lepiej expić?

2. Czy znajdzie się ktoś na All In? Żeby, razem pograć? (Często jak gram sam to ja dojeżdżam moim Eclipsem, a reszta jest gdzieś nie daleko ale nie zdąża i nie wiem czy wtedy działa Bug :P)

3. Jaki najlepszy samochód T1 za IGC i jak najszybciej wydropić Pro części?

1. Nie mam pojęcia gdzie twój kumpel może expić, ALL IN'y z bugiem to najlepszy sposób na expa, hmm, może robi ucieczki przed policją w singlu, nie wiem.

2. Zobacz ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/498531-zapisy-do-wspolnej-gry/

3. Najlepszy za IGC jest VW Scirocco Zack

Opublikowano

Warto kupować srebrne karty?Czy czasem nie wypadnie stamtąd jakiś badziew.

warto, to nie jest taki szajs ale ja wolałbym te złote bo ci czasami 2 części polecą

jest jakiś inny sposób na miejsca w garażu poza 500 speedbost?

Opublikowano

2@up

wg mnie nie, mała szansa na drop dobrej części. Lepsze są te złote.

@up

Tak, po niektórych levelach odblokowuje się miejsce na auto w garazu. +mozna sprzedać stare.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja mam taki problem - otóż nie wiem, jak mam się dobrać do litery "G", żeby to w miarę sensownie wyglądało. Macie jakieś propozycje?

Litera "G" ma być podobna do tej: http://www.topspeed....ture430144.html

Naklejki Shapes, do tego jakaś z podobnym końcem i spokojnie ci wyjdzie, wejdę później do gry i dam edita.

Opublikowano

Mam pytanie, opłaca się wogóle kupować te karty po 50k IGC? Czy to tylko marnowanie kasy ?

Jak dla mnie strata kasy, kupowałem je kilka razy i nic ciekawego nie poleciało z nich, jak się ma bardzo dużo IGC to można spróbować.

Opublikowano

@up a prawdą jest to że lecą podobno z nich samochody ?

W opisie tej karty pisze, że można z niej wygrać samochody, ale jak już to pewnie jakieś słabe oraz trzeba do tego niesamowitego szczęścia, mi z tego same powerupy leciały.

Opublikowano

To kupić BMW M3 E30 Sport Evo czy BMW M6 Coupe?Bo według wiki takie same osiągi ale BMW M6 jest tańsze...A może wiki nie aktualna? I są jeszcze te lotusy...

461151420292002410470.png
Opublikowano

To kupić BMW M3 E30 Sport Evo czy BMW M6 Coupe?Bo według wiki takie same osiągi ale BMW M6 jest tańsze...A może wiki nie aktualna? I są jeszcze te lotusy...

Na staty nie warto patrzeć, one nie powiedzą ci, czy samochód jest dobry. Bez wachania bierz BMW M3 Sport Evolution, najlepszy wóz w T2, sam niedawno kupiłem i po tuningu rozwalam nim wszystkich. M6 jest dobre, ale nie aż tak dobre jak M3 SE. Jest jeszcze Lotus Europa, wóz też świetny, ale jednak minimalnie gorszy od M3.

Opublikowano

A te auta są "puste" czyli bez części tuningowych na osiągi?

Mają już zainstalowane części tuningowane.

Opublikowano

Witam mam pytanie "Wszyscy" gracze dostali te ultra części jakieś a czemu ja nie?

A kiedy założyłeś konto w NFS'ie?

Wczoraj był dzień dziecka i z tej okazji pewnie je dali.

Opublikowano

A kiedy założyłeś konto w NFS'ie?

Wczoraj był dzień dziecka i z tej okazji pewnie je dali.

KONTO JUŻ Dawno , ale kierowce wczoraj bo mam trzech ... tylko tego konta troche już nie używałem.

Opublikowano

Czy ceny te co są teraz SB są tylko chwilowe czy na stałe?Bo widziałem pakiet za 20 złotych a teraz go nie ma...

Te ceny sa teraz to sa normalne bez promocji, jedynie jest promocja za 4zł 750 boost i Scion TC wersja ucieczkowa

xfz40l.jpg

Opublikowano

Witam,

Jak wyciągnąć z Auta część i schować ją do magazynu? Da sie w ogóle? Ilekroć razy próbowałem zawsze dawało tą część do sprzednia i dostawałem kredyt. Da sie spowrotem schować części do magazynu i uzyc ich w innym aucie?

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...