Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie hasło do ftp?? o badar123 złe i jaki login

Trzymajcie mnie zanim go ..........

Primo masz w prezentacji plików !

Secendo SFTP nie FTP !

Thierdo root / badarformpc !

Fortino Czytaj uważniej !

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po co wznawiasz automatycznie logowanie? To nie pliki z 2006 roku, że pada..

Tutaj dałem ogólnie wznawianie logowania + gejmów, bo dałem jakiś tam gejm (chyba v4) w którym zapomniałem czegoś zmienić i pada czasem tj "przechodzi w stan uśpienia" więc przezorny zawsze ubezpieczony =p

Opublikowano

Konsola pluje błędami z locale_string.txt coś tam o logach

i mam operation time out

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Konsola pluje błędami z locale_string.txt coś tam o logach Konsola pluje błędami z locale_string.txt coś tam o logach

i mam operation time out

daj mi syserr z channela..

Opublikowano

To lipa.. każde wznowienie game wywala graczy z serwera, nie ma tego problemu przy 10/20 graczach ale przy 1k zobaczysz co się dzieje..

Do tego pada komunikacja między kanałami przez to.. =)

w wersji drugiej zrobię też pliki pod dedyk, i użyję najnowszego gejma;)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=wqUAHOQzxe4

tutaj mój błąd jest pokazany ten napis na końcu jes w nieszkończonść czasem wyskoczy tam operation time out

na server moge wbić normalnie ale dlaczego gdy sie uruchamia to błędy pluje

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

gdzie w tych plikach znajdę np usr/home/sui/metin/channel/share_data/locale/hongkong/quest/

Opublikowano

jak zapisać skrypt przy naprawinu ./stop

Opublikowano

czego jak w virutal box pisze sysinstall to wyskakuje blad i wpisuje np komendy z microft wirutal pc toone nie dzialaja

edit juz rozwiązałem.

Opublikowano

Nie moge zmienic eq na start zmieniam na ftp chyba ze zły plik napisz ktoś który w tych plikach sie zmienia?

jeśli zaloguje sie do ftp przez winspc i próbuje cokolwiek zrobić z plikami wyskakuje mi

Brak dostępu.

Kod błędu: 3

Komunikat błędu serwera: Permission denied

Żądany kod: 9

Opublikowano

CHMOD 777

EDIT :

Też macie takie lagi na serwerze ?

Dałem 300 ram i mnie laguje (opóźnienia) ;/

więcej nie mogę dać bo mam 1gb windows bierze ~300-500

na plikach m c n c c ten problem nie występuje

Opublikowano

nie mogę nadać hmod bo wyskakuje ten błąd też

Opublikowano

tzn jaki błąd?

Poszukuje pluginu Gr2 do 3Ds max 2012.

haac.jpg

Jestem jaki jestem i tego NIE zmienię!

Moje Tut'y

Video tut jak dodać mapę na swój serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/page__gopid__2960589#entry2960589

Texture Mod:

http://www.mpcforum.pl/topic/406659-download-texture-mod/page__p__2892270__fromsearch__1#entry2892270

Znaczek GM:

http://www.mpcforum.pl/topic/367597-dl-znaczek-gm/page__p__2603024__fromsearch__1#entry2603024

Nowe Zbroje By Baso:

http://www.mpcforum.pl/topic/478940-dltutzbroje-by-baso/

Opublikowano

nie mogę nadać hmod bo wyskakuje ten błąd też

Używasz usera "root" czy "badar" łącząc się po przez SFTP ?

Dałem 2 userów, z czego "badar" nie ma uprawnień root'a ; p

Opublikowano

Czemu jak wgrałem na serwer nowe game / mapy / questy / item_proto /mob_proto / ustawiłem drop etc. to podczas wpisania id i hasła wywala do logowania (Zamiast "Zostałeś połączony z serwerem" cofa do logowania) ?

Dobra poradziłem sobie, wgrałem całe germany ^^

Opublikowano

game to ch1

jeżeli szukasz pliku game np. aby wgrać swój wrzucasz go do :

/usr/serverfiles/game/share

Opublikowano

Wow odpaliłem dzisiaj serv wgrałem questy + nową bazę nadałem prawa 777 tu nagle konsola zaczęła szaleć i sshd poszło sie je..... trzeba stawiać od nowa ehhh Nawet na odzyskanie sie nie nastawiam bo nawet z ftp sie nie połącze bo conection refused hihi

Acha no i pytanie mam które pliki lepsze sherrera 2011 czy te??

Opublikowano

a kiedy wychodzą bo ja dziś potrzebuje jakieś pliki

Opublikowano

Mam problem wgrałem gotowca bo chce troche poprzezabiać i poddodawać wbija przez lunchera i jak wpisuje złe passy to normalnie wyskauje że zły pass a jak dobry to błąd łaczenia jak to naprawić??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...