Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Badar napisz mi tutaj czy na twoich plikach da się postawić serwer Dedykowany pisałem ci na wiadomość i nie raczyłeś odpowiedzieć ... Sorry za spam ale Nie odpisujesz na wiadomość .... To raz dwa nie dałeś tutka jak postawić na serwerze dedykowanym ..

Opublikowano

A słuchajcie mam taki problem z plikami badara 2010:

1. Odpalam wirtualną maszynę ( vboxa )

2. Loguję się.

3. Wpisuję /etc/rc.d/netif restart potem /usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart < - dla tych którzy mają problem z logowaniem, bez tej komendy nie zalogujecie się na server

4. Następnie ./start

5. Odpalam wszystkie porty.

A problem tkwi w tym że moi koledzy nie mogą wejść na mój server. logują się normalnie, wybiorą postać i ich cofa do logowania ( ja loguję się normalnie i udaje mi się wejść do świata gry )

UWAGI:

Sysinstall mam skonfigurowane na bank poprawnie, w hamachi oni są żeby nie było głupich pytań ;D

Opublikowano

Badar napisz mi tutaj czy na twoich plikach da się postawić serwer Dedykowany pisałem ci na wiadomość i nie raczyłeś odpowiedzieć ... Sorry za spam ale Nie odpisujesz na wiadomość .... To raz dwa nie dałeś tutka jak postawić na serwerze dedykowanym ..

Jeden kit czy to dedyk czy hamachi, jest to podstawa w stawianiu serwera. Widzę że nie masz o tym pojęcia więc się za niego nie zabieraj.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Mam Kolejny Ostatni już problem z tymi plikami...

Tym razem chodzi o szept w grze... a mianowicie w grze klikam Shift + Enter albo koperte na chacie ( to tez szept ) odrazu wywala mnie z gry wie ktoś może co jest grane?

Próbowałem także na innym kliencie i mam to samo to znaczy że to nie wina klienta tylko plików serverowych albo pliku root.epk bo tylko w tym pliku grzebałem ;/

Jeżeli ktoś by był w stanie mi pomóc leci wielki +

Opublikowano

Jak skończę swój serwer i znajdę dłuższą chwilę... Pliki to proces, chcę by ich OS był idealny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...