Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem w tym, ze filezilla połączy sie wtedy, gdy serwer będzie włączony, a mój nie jest właczony bo jest ten błąd.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podmieniłem te pliki users, chmody po podmienieniu już były ustawione na 0777 używam WInSCP. I nadal jest błąd z locvalhost

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

JAK CHCE URUCHOMIĆ VBOXA PRZEZ NACIŚNIĘCIE START TO FAKT FAKTEM WŁĄCZA SIĘ ALE PO 1 SEK SIĘ WYŁĄCZA I WYSKAKUJE TO

Failed to open a session for the virtual machine SERVER_BY_BADAR.

module not found. ( VERR_MODULE_NOT_FOUND).

CO MAM ZROBIC HELP!!!!!!

Opublikowano

Ja mam wszystko okey lecz pliki nie zrobiły na mnie wrażenia,więc nie wiem dlaczego się tak wszyscy zachwalają. Faktycznie miałem sporo problemów z uruchomieniem ale się udało, na dzień dobry Bug Fixy "Localhost mt2" ale w tym akurat nie było problemów bo autor na początku podał pliki do podmiany. Duży problem miałem z clientem, mimo że server był aktywny to nie dało się zalogować. Autor mimo wielu próśb nie podał również pong co jest ważne bo jeśli server ma inny pong to wbijemy na niego tylko clientem z poprawnym pong..A co odnośnie samego serva wiele komplikacji. Na dzień dobry przywitanie w jezyku niemieckim, NPC nie aktywni jak się na nich klika nie działają. Poprostu trzeba nad nim posiedzieć, dopracować i porobić pod siebie. Niestety z powodu zamknięcia serverów megaupload linki padły więc niema możliwości ściągnięcia clienta by Dash z 2008 roku jak polecił Badar. Ja korzystam Chwilowo i na nim odpaliłem server Client by fast77 z 2010 bardzo dziwne co? ale potrzebowałem Lanchera Metin2 2010 for all Servers V2. I wten sposób się połączyłem dodam że server odpaliłem przez router. pozdro

Opublikowano

Proszę o upload!@!@!@@!

Localhost mt2 nie chce się połączyć ?

pobierz poprawione pliki users .

DL :

http://www.multiupload.com/M8VJVU1R13

wklej je do :

/var/db/mysql/mysql/

nadaj chmody 777

dokładnie pliki User bo nie działają..

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Linki megaupload nie działaja bo servery zostaly zamkniete więc niema sensu ich podawać. Trzeba znalez nowy server i tam ulokować pliki...

Opublikowano

Gdzie wpisać te apachect1 restart? Ponieważ żadna strona mi nie działa.... Limit Lajk. Serwer mam włączon.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...