Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem. Pojawia mi sie to gdy wlaczam przez VirtualBoxa maszyne. Start... odlicza 10sek i zamiast sie ladowac to ten blad w rame. Do wyboru ok lub ignore... ktore nie wybiore to sie all wylacza. Co robic ?

A fatal error has occurred during virtual machine execution! The virtual machine will be powered off. Please copy the following error message using the clipboard to help diagnose the problem:

The guest is trying to switch to the PAE mode which is currently disabled by default in VirtualBox. PAE support can be enabled using the VM settings (General/Advanced). Error ID: PAEmode Severity: Fatal Error

Opublikowano

Witam, może mi ktoś pomóc bo zmieniłem basic_weapon i nie moge wpisać cd ponieważ piszę ciągle ze nie ma takiego directory, i również są dwa pliki .start oraz w innym folderze .quest więc nie wiem którego użyć a do tego nie mogę zrobic sh make bez directory, a teraz nic nie dostaje na start ;/

Opublikowano

Aaa ja wam powiem że ja ich nie polecam osobiście ma za dużo błędów, oczywiście na hamachi owszem, dedyk totalnie odpada :)

Taka moja opinia, iż fakt sam kiedyś reuploadowałem gdyż nieco poprawiłem na hamachi ;D

Hym niee nie jestem hejterem.. wyrażam swoją opinię ^^

Wgl, Sibelis co Ty tu robisz ? haha ^^

Pozdrawiam ;D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Te pliki są zbugowane .. Nie polecam tych plików .

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

Wiem, uprzedzałem wcześniej :) wgl każde są pobugowane :) nikt nie da normalnych :D

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem po prostu na każdych plikach serwerowych to samo nie polecam pełno bugów itp. To jak wreszcie jest bo nie wiem. I czy się opłaca te pliki ściągać i coś na nich robić czy nie? Bo nie wiem. I po 2 czy jest do nich download bo ten ci na 1 stronie nie chodzi :(

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dupie chyba.

Wiem, uprzedzałem wcześniej :) wgl każde są pobugowane :) nikt nie da normalnych :D

Pozdrawiam.

W dupie chyba.

Nie polecam Pełno bugów i problemów z serwerem będzie gubilo polączenie itd

W dupie chyba.

Odnosząc się do kamil2321.

Jeśli myślisz że ktoś da ci w 100% odbugowane to coś masz z głową. Po pierwsze takich plików nie ma i nie będzie. Po drugie, nie ma nic za darmo. Po trzecie, uszanuj prace autora. Pliki badara są najlepszymi plikami pod hamachi jakie kiedykolwiek wyszły. Tutaj liczy się bsd a nie to że nie ma waszych mega pro elo zbroi i broni. Tak trudno ci ponaprawiać parę rzeczy? Skoro tak to pierdziel wszystko i niech się samo zrobi :)

RobertToKox = skoro jesteś takim nieogarem no to co się dziwić. Korzystałam z tych plików dobre kilka miesięcy i problemów nie było. Elo.

Opublikowano

W dupie chyba.

W dupie chyba.

W dupie chyba.

Odnosząc się do kamil2321.

Jeśli myślisz że ktoś da ci w 100% odbugowane to coś masz z głową. Po pierwsze takich plików nie ma i nie będzie. Po drugie, nie ma nic za darmo. Po trzecie, uszanuj prace autora. Pliki badara są najlepszymi plikami pod hamachi jakie kiedykolwiek wyszły. Tutaj liczy się bsd a nie to że nie ma waszych mega pro elo zbroi i broni. Tak trudno ci ponaprawiać parę rzeczy? Skoro tak to pierdziel wszystko i niech się samo zrobi :)

RobertToKox = skoro jesteś takim nieogarem no to co się dziwić. Korzystałam z tych plików dobre kilka miesięcy i problemów nie było. Elo.

Koleś nie wiesz to nie mów że ich nie sprawdzałem bo sprawdzałem i dałem także reupload tych plików ważący 1.5gb + minitutek jak zmienić hasło do CONFIG itd itd więc proszę o dowodzik bo teraz dorąbałeś nieźle -.-

Niby skąd wiesz że nie sprawdzałem ? -.-

Obejrzyj sobie teraz w tył moje posty a potem pisz -.-

Koleś czy ja napisałem że ktoś da pliki odbugowane ?

Czytaj ze zrozumieniem a potem pisz hejterze -.-

Co do bugów tak mają bugi, np minimalny bug to literówki w mysql + skrashowane są poniektóre tabelki -.-

Hm nie uszanuję pracy autora gdyż on zrobił kopie serwera + wgrał coś od siebie ;)

Nie są najlepsze pliki nawet pod hamachi, pod hamachi najlepsze to są od Nieśmiałego gdyż Badarek zrobił i edytował właśnie od tych plików ;) i Rykoxa też zabrał nieco ;D

Co do BSD mylisz się, maszynki nie ma stabilnej..

Pro elo zbroje i bronie? buhahaha wiesz najgorszych już nie widziałem jakie on tutaj dał ;)

Proszę łap link do pro elo zbroi :

http://www.mpcforum.pl/topic/714827-dl-nowe-zbroje/

Dla mnie to i tak są złomy te na początku ale dalsze jest git ;)

Co do pro elo broni przykładowych:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2458749-release-waffenset-rivelon2.html

WIĘC BADAR MA WIELKI JEDEN SYF Z PLIKÓW :)

To już na elite są lepsze bsd-ki niż te co badar dał -.-

Parę rzeczy do naprawienia? chyba nie widziałeś sam co tam ma + nie znasz się a wypowiadasz takie głupoty, każdy który zna się na plikach to sam wie a ja w plikach jestem ponad 5 lat więc jeśli masz większe doświadczenie niż ja, to zapraszam na PW zobaczymy jaki kozak jesteś, jeśli przykozaczysz wtedy porozmawiam z Tobą hejterze -.-

Ta Ty korzystałeś haha chyba na hamachi tylko dla siebie i dla 2 osóbek? -.-

Nie znasz się a piszesz głupoty jak powiedziałem.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...