Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko jak zrobić żeby mogli sobie automatycznie aktywować z mojej strony żeby od razu mi na dotpaya kasa leciała.Np n itemtin tak jest ze wpisujesz u nich kod z sms i masz odpowiednia liczbe sm

PS:Dzieki wszystko ladnie wypakowalo...Prosilbym jescze o wytlumaczenie mi jesli mozesz jak zrobic zeby wpisywali kod na stronie i automatycznie SM dostawali

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pisalem wczesniej ze pliki mi od Badara siadaja jak podmieniam np item proto wiec znalazlem rozwiazanie nie jest to wina plikow tylko moja glupota ;D po podmianie plikow wystarczy wpisac w vb magiczna komende

Odświeżamy questy poprzez wpisanie: cd /usr/serverfiles/game/share/locale/germany/quest [ENTER] , i wpisujemy sh make.sh

Wpisujemy cd /root i możemy wpisać magiczną komendę ./start, ewentualnie można zrestartować poprzez komendę: reboot.

i wszystko bedzie grac ;> dzieki za pliczki na stawianie serva ino prawie doskonale ;D

Opublikowano

Siemka, ostatnio edytowałem ustawienie NPC w npc.txt zresetowałem maszynę i wyskakuje mi takie coś:

1321705476-U86510.jpg

Wgrywałem orginalny plik npc.txt ale też nic to nie dało, nie jestem pewien czy to wina właśnie tego, jednak to ostatnia akcja, którą użyłem przed błędem. Dodam, że gdy próbuję się zalogować wyskakuje mi Zostaniesz połączony z serwerem i wyrzuca mnie do wybierania Serwera/kanału.

Ma ktoś jakiś pomysł ?

Za wszystkie sensowne odpowiedzi lijkuje.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Siemka, ostatnio edytowałem ustawienie NPC w npc.txt zresetowałem maszynę i wyskakuje mi takie coś:

1321705476-U86510.jpg

Wgrywałem orginalny plik npc.txt ale też nic to nie dało, nie jestem pewien czy to wina właśnie tego, jednak to ostatnia akcja, którą użyłem przed błędem. Dodam, że gdy próbuję się zalogować wyskakuje mi Zostaniesz połączony z serwerem i wyrzuca mnie do wybierania Serwera/kanału.

Ma ktoś jakiś pomysł ?

Za wszystkie sensowne odpowiedzi lijkuje.

Zmień plik game na 2019 / 2089, gdyż ten ma "exploit" po polsku "wyjebałeś plik game" ^^

Opublikowano

Badar,a pomozesz ?

Chodzi mi o skrypt czy cus co automatycznie przekazuje dane itp do dotpay.pl i automatycznie jak ktos przepisze kod na stronie czy w grze dostaje sm.

Da sie takie cos zrobic?Prosze o ytlumaczenie^^

Opublikowano

Badar,a pomozesz ?

Chodzi mi o skrypt czy cus co automatycznie przekazuje dane itp do dotpay.pl i automatycznie jak ktos przepisze kod na stronie czy w grze dostaje sm.

Da sie takie cos zrobic?Prosze o ytlumaczenie^^

No pewnie, że się da (to podstawy php). Dałem wam takie coś w stronie, którą dałem razem z plikami ^^ .

buy.php, jeśli dobrze pamiętam ; >

Opublikowano

@UP Mi tez tak blokowało, odinstalowałem xamppa i wszystko było git, spróbuj tego ;D

Poszukuje pluginu Gr2 do 3Ds max 2012.

haac.jpg

Jestem jaki jestem i tego NIE zmienię!

Moje Tut'y

Video tut jak dodać mapę na swój serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/page__gopid__2960589#entry2960589

Texture Mod:

http://www.mpcforum.pl/topic/406659-download-texture-mod/page__p__2892270__fromsearch__1#entry2892270

Znaczek GM:

http://www.mpcforum.pl/topic/367597-dl-znaczek-gm/page__p__2603024__fromsearch__1#entry2603024

Nowe Zbroje By Baso:

http://www.mpcforum.pl/topic/478940-dltutzbroje-by-baso/

Opublikowano

badar wyslalbys na pw twoje gg bo mam pare pytan odnosnie plikow

Pytania tu zamieść .

@Ważne Info : za kilka dni pojawi się beta wersja SF By Badar II, kto jest chętny ten może je przetestować : > .

Opublikowano

Witam może mi ktoś to szczegółowość wyjaśnić jak to zrobić nigdy nie odpalałem serwera jestem ZIELONY...

• w vbox wybieramy kartę sieciową NAT
  • odblokowujemy porty w livebox
  • wchodzimy na no-ip.pl by mieć zew IP
  • wchodzimy : sysinstall --> configure --> networking --> interfaces --> Em0
  • 1 komunikat zatwierdzamy (YES), 2 (skanowanie DHCP, jeżeli się pokaże) zatwierdzamy (YES) --> czekamy
  • Spisujemy IPv4 adress (my jako host łączymy się nim z serwerem, FTP, SFTP i bazą mysql, jeżeli go nie ma, używamy swojego wew IP) --> zapisujemy --> rebootujemy
  • następnie odpalamy testowo serwer --> cd && ./start

EDIT: Mam zrobione 3 pierwsze podpunkty i co dalej ...

W tym interfaces wszystkie pola automatycznie mi sie uzupelnily

Host: badar.com

Domain: home

IPv4 Gateway: 10.0.2.2

Name Server: 192.168.1.1

IPv4 Address: 10.0.2.15

Netmask: 255.255.255.0

Prosze co mam zmienic bo jak robie potem ./start to sie robi FALIED !!!!!

A i nie wkleilem plikow z glownej strony:

plik portmap.ini

serverinfo.py

Bo nie wiem jak...

Opublikowano

e mi takie kropki jak wlanczam sie pokazuja i nie łączy pomoze ktoś i coś się kręci a nie ładuje .

Opublikowano

jakie hasło do ftp?? o badar123 złe i jaki login

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...