Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno o zamknięcie topica =X.

Fakt pierwsze pliki dla mpc wyszły mi średnio, dlatego tak bardzo się staram z edycją drugą.

Cierpliwi zostaną nagrodzeni ; >

A tak przy okazji to se refresha strzele w topicu =D

Opublikowano

Badar jak mam dodać gm? udało mi się postawić serwer no-hamachi na routerze lecz nie działa gm:(

Czy w gmhost ma być wpisane ip z karty sieciowej (192.168.1.100) czy ipv4 adres z sysinstall (192.168.1.104)? A może zew. ip?

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Gdyby każdy komu tak "pomagam", nakierowując go myślał jak Ty to forum było by piękniejsze .

Niestety wiele osób mnie hejtuje, i myślę, czy udostępniać i tu moje pliki v2...

Ja mam zamiar postawić na stabilność i zrobić jak arymanik ze swoimi .

PL baza, 0 questów, dodatkowe gejmy na nowe mapy i świetny system FreeBSD =)

Widze że wpadłeś na dobry pomysł bo po co nam te wszystkie zajebiste pliki sherera i innych na tym forum skoro co chwile się sypią. Jak najbardziej popieram twój pomysł powodzenia z nowymi plikami .

wyjebane.jpg

Opublikowano

Badar jak mam dodać gm? udało mi się postawić serwer no-hamachi na routerze lecz nie działa gm:(

Czy w gmhost ma być wpisane ip z karty sieciowej (192.168.1.100) czy ipv4 adres z sysinstall (192.168.1.104)? A może zew. ip?

Uzyskam jakąś rade? Ps: testowałem na 2 kompie (192.168.1.106); mam takie ip wpisać czy zew.?

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Bywalec
Opublikowano

Badar nie oszukujmy się , robisz najlepsze pliki w Polsce. Kto się nie zgadza niech ucieka. Jeszcze raz wielki szacun , śmierć hejterom !

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Witam mam otóż taki problem kumpel zrobil konto all nice az do chodzi do wyboru postaci i jak chce zaladowac postac to wyrzuca go nie chce go do gry wrzucic o co chodzi wie ktos jak rozwiazac ten problem dam ++++ za helpa.

Opublikowano

Problem jest jak chcesz pliki sciagnac na dedyka. Badar mógłbys uploadnac te pliki serwerowe w rozszerzeniu . tar.gz ? I najlepiej bez hasła.

Opublikowano

Hahaha, tacy ludzie jak michci mnie rozpier****. A co do tematu to pliczki jak już pisałem wyżej działają na +5 oczywiście jeśli ktoś potrafi się nimi posługiwać i nie panikuje przy 1 lepszym błędzie.

Badar lub ktoś inny który korzysta z tych plików, czy możecie mi podesłać oryginalne Game ? Bo niestety troszeczkę przesadziłem z edycją i nie mam kopi (FAIL)

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Hahaha, tacy ludzie jak michci mnie rozpier****. A co do tematu to pliczki jak już pisałem wyżej działają na +5 oczywiście jeśli ktoś potrafi się nimi posługiwać i nie panikuje przy 1 lepszym błędzie.

Badar lub ktoś inny który korzysta z tych plików, czy możecie mi podesłać oryginalne Game ? Bo niestety troszeczkę przesadziłem z edycją i nie mam kopi (FAIL)

No ja z nich nie korzystam, sobie na dedyka lepsze zrobiłem iksde.

Potem Ci jakieś moje stare game podeśle,

PS : Pliki v2 może będą za tydzień, bo są gotowe w 70 % ;d

Opublikowano

źle zadałem pytanie

w czym są twoje pliki lepsze od sherer podaj parę przykładów ponieważ chcę mieć bezpieczny serwer i wiedzieć dzięki czemu

Opublikowano

Nie działa strona ?

W apache wpisz :

apachectl restart

1. Napisz jak wejść w apache ponieważ normalnie komenda apachect1 restart nie będzie działała i kiedy tą komendę wpisać trzeba (dla zielonych)

2.Wgrałem nową stronkę, a nadal stara mi się pokazuje

THX z góry

Opublikowano

Mam problem.

Server działa jest włączony loguje się do Navicat robię konto i żadne passy nie działają nawet wygernerwoałem sobie hasło na my-sql taka strona jest jak mam zrobić konto? proszę o pomoc strona też mi nie działa ale chciałbym zrobić konto przez navicat!

Opublikowano

Dobra tutaj ci sie udalo ,jestem wysoki.

Te pliki sa poprostu do dupu co chwile sie cos psuje a co najgorsza nie mozna napisac do tego j*****go badara na pw =-)

Obrażasz mnie i liczysz na jaką kolwiek pomoc? Oo to takie primo .

Secendo napisz tu DOKŁADNIE co się psuje, to to naprawie i wydam łatkę lub usprawnię pliki v2 =).

Proste ? Proste ^^.

@Polać temu pode mną - dobrze pisze ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...