Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da sie postawic na tym serwer na windows 7 64 bit ??????

Tak da się

Poszukuje pluginu Gr2 do 3Ds max 2012.

haac.jpg

Jestem jaki jestem i tego NIE zmienię!

Moje Tut'y

Video tut jak dodać mapę na swój serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/page__gopid__2960589#entry2960589

Texture Mod:

http://www.mpcforum.pl/topic/406659-download-texture-mod/page__p__2892270__fromsearch__1#entry2892270

Znaczek GM:

http://www.mpcforum.pl/topic/367597-dl-znaczek-gm/page__p__2603024__fromsearch__1#entry2603024

Nowe Zbroje By Baso:

http://www.mpcforum.pl/topic/478940-dltutzbroje-by-baso/

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh , po komentarzach super pliczki. Bardzo chciał bym na nich serwer, robie dedyka środki śa ale troche pomocy potrzeba ale sobie poradze. Niestety chciałem zrobić na tych pliczkach ale mam pare błedów, błąd podczas logowania do navi w firtual wszystko ok ale nie łączy się z bazą serwera też nie mozna odpalić root dobrze skonfugurowane. Na plikach by jerry wszystko dziła dobrze. Nie wiem o co b. Pisałem do Badara nie chce pomóc nawet nie odpisuje ;/ Pomocy poradnik robiłem według tego poradnika wszystko co tu jest zrobiłem:http://www.youtube.com/watch?v=E9oh7YLtFHo

Opublikowano

Siema

Mam problem gdy otwieram SF-by-badar.vdi VBOX to mi wyskakuje blad dlaczego??

ODP szybka pls

bez linków zewnętrznych

Opublikowano

Odpisz ktos?? Dlaczego mam blad jak towieram plik vbox o blad wyskakuje ?

edit

OK poradziłem sobie !

bez linków zewnętrznych

Opublikowano

Kto robił stronę przez WinSCP/File Zille w apache 22 i udało mu się zrobić niech szepnie !

z góry thx.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

/usr/serverfiles/game/share/locale/germany/ -- Germany

Odpisz ktos?? Dlaczego mam blad jak towieram plik vbox o blad wyskakuje ?

Opona mi się w samochodzie rozjebała, wiesz może dlaczego?

Opublikowano

EJ mam znów problem pomocy pls

nie dizala mi strona a tego tutaj nie rozumiem gdzie to mam wpisac?? i jak do tego appache wejsc

W apache wpisz :

apachectl restart

bez linków zewnętrznych

Opublikowano

Prosze o pomoc z tymi plikami. Chciał bym je bardzo pod dedyka ale mam problemy... nie mozna sie zalogowac na serwer i otworzyc bazy w navi.Na plikach jerrego jest wszustko git a na tych klapa. Robiłem wdł tego poradnika wszystko jak na nim:http://www.youtube.c...h?v=E9oh7YLtFHo . A szanowny badar nie odpisuje i nie chce pomóc... Porsze pomózcie

Możliwe, że Szanowny Badar ma inne zajęcie.

Zobacz ile razy dostał "Lubie To" i niech tak połowa gdzieś mu co chwile dupe zawraca.

EJ mam znów problem pomocy pls

nie dizala mi strona a tego tutaj nie rozumiem gdzie to mam wpisac?? i jak do tego appache wejsc

W apache wpisz :

apachectl restart

Wpisz w BSD (Takie czarne okienko białe literki na nim się pojawiają.)

Opublikowano

jak dla mnie to parodia zrobil next temat o v2 pliczkach z pytaniem ze niby co ma tam umiescic only dla spamu i tych lubie. bawil sie juz ktos tymi plikami by naprawic jego nieudolna prace z logowanie ludzi ?

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

czy na windows 7 64 bit będą te pliczki działać? jak nie to prosze o jakieś info jak postawić na 64 bity

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

beda ja mam 7 64 bit

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Kto pomoże postawić mi stronę na tych plikach w apache

jak wgram np; tam szablon by mc ncc .pl to nie działa reje jest napisane Mysql warning i tak na każdej...

Proszę o PW

lub GG : 40042219

LIMIT ++ / --

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Kto pomoże postawić mi stronę na tych plikach w apache

jak wgram np; tam szablon by mc ncc .pl to nie działa reje jest napisane Mysql warning i tak na każdej...

Proszę o PW

lub GG : 40042219

LIMIT ++ / --

ja mma tak i mi dziala

<?php

$mysql_host		 = "localhost";
		    $mysql_user		 = "root";
		    $mysql_pass		 = "moje haslo jezeli nie zmieniales to badar123";
		    $mysql_db		   = "account";

mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR
		    die("kaszanka.pl Nie mozna polaczyc sie z baza danych<br /> Bład: ".mysql_error());	    

mysql_select_db($mysql_db) OR
		    die("kaszanka.pl W bazie danych nie moga byc wykorzystane.<br /> Bł?d: ".mysql_error());
		    ?>

bez linków zewnętrznych

Opublikowano

Cze badar mam problem mógłbyś pomóc pisz e na pw ale masz full skrzynke gg: 13762710 napisz na gadu a powiem ci o co chodzi

oynk.png

Opublikowano

Postawiłem serwer na tych plikach ale nie mogę zalogować się do gry pisze błąd podczas łączenia . Jakie ip wpisać w spolszczeniu ?? postawiłem serwer no Hamachi na livebox ?

Moje pytanie jest takie jakie mam IP wpisać w spolszczeniu do logowania ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Postawiłem serwer na tych plikach ale nie mogę zalogować się do gry pisze błąd podczas łączenia . Jakie ip wpisać w spolszczeniu ?? postawiłem serwer no Hamachi na livebox ?

Moje pytanie jest takie jakie mam IP wpisać w spolszczeniu do logowania ?

w spolszczeniu ???.... omg.. to jest na pliki 2010 nie na 2008 !!!!

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

w spolszczeniu ???.... omg.. to jest na pliki 2010 nie na 2008 !!!!

nie to są 2006 tak samo jak sherera. ja tak uwazam ;D

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...